П'ятниця, 03.05.2024, 00:53




Сайт Українських Націоналістів
ГоловнаМій профільВихід
· RSS
Категорії розділу

Новини [1252]
Анонси [39]
Відео [40]
Заяви [31]
Дописи [156]
Звернення [57]
Цей день в історії [51]

Наша газета

Наше радіо

Голос Свободи

Статутні документи

Статут ВО "Свобода"

Програма захисту українців

Національна конституція (проект ВО "Свобода")

Програма ВО "Свобода"

Реклама


Відео онлайн

Сторінки історії

Фотоальбом

Історичні фото

Патріотичні зображення

Фото ВО Свобода

 
Головна » 2012 » Лютий » 13 » Літній павільйон садочка «Дзвіночок» повертається у розпорядження громади с.Красна
13:35
Літній павільйон садочка «Дзвіночок» повертається у розпорядження громади с.Красна


Питання законності відчуження літнього павільйону дитячого садка, який було викуплено (донькою колишнього голови Краснянської сільської ради та сином за­відувачки дитячого садочка "Дзвіночок") викликав сумніви від самого початку.

Надвірнянські свободівці вже більше двох років добиваються справедливого рішення влади та повернення вкраденого громадського майна. Про це неодноразово повідомлялося через ЗМІ.  

"Кримінальна справа щодо притягнення до кримінальної відповідальності в частині відчуження літнього павільйону дитячого садка "Дзвіночок" була закрита за сплином термінів давності (відчуження відбулося у серпні 2004 року рішенням сесії сільської ради села Красна від 05.03 2004 року №197). Притягнути до відповідальності винних посадових осіб прокуратура не змогла через термін давності. Можливо і в питанні повернення майна справа могла затягнутися на довше (щоб відтягнути термін давності).

Та за настійливим наполяганням активістів громади с.Красна та після депутатського запиту депутата обласної ради Василя Поповича (фракція ВО «Свобода»), прокурор Надвірнянського району 24 листопада 2011 року пред`явив позовну заяву до згаданих підприємців про визнання договорів купівлі-продажу недійсними та повернення літнього павільйону ДНЗ «Дзвіночок» у комунальну власність Краснянської сільради.

Як повідомив  через ЗМІ прокурор Надвірнянського району Назар Грицюк «Рішенням Господарського суду Івано-Франківської області від 27 січня 2012 р. позов прокурора задоволено. Вирішено визнати недійсним договір купівлі-продажу та витребувано частину літнього павільйону дитячого садка «Дзвіночок» площею114 кв. м. із незаконного володіння підприємця та зобов`язано повернути приміщення літнього павільйону ДНЗ «Дзвіночок» у комунальну власність Краснянської сільради».

Залишається тільки дочекатися виконання рішення суду.

Але чи покарають, хоча б адміністративно, причетних до цієї афери? Адже крім службових осіб Краснянської сільської ради, які зловживаючи своїм службовим становищем, сфальсифікували рішення сільської ради, про відчуження майна повинні були знати керівники відділу освіти і району і області, керівники РДА, керівники фонду комунального майна.

Питання не вичерпані.

Принагідно згадаємо і про ще одну крадіжку комунального майна с.Красна вже при новому голові Краснянської сільської ради.

В березні 2011 року незаконно демонтована водонапірна вежа. Про даний факт неодноразово повідомляли свободівці і голову РДА і прокурора району. До владних кабінетів відправлено і листи, і депутатські звернення, приходили на особисті прийоми. По факту всі розводять руками: водонапірна вежа на балансі в Краснянської сільської ради не перебувала. Тобто була нічийна. Значить можна красти?  

В селі такої таємниці не приховаєш. Всі знають хто порізав її та здав на металолом. Знають хто був виконавцем, хто замовляв, знають скільки коштів і хто нажив із продажі водонапірної вежі, яку голова Надвірняської РДА ще в 2010 році на зустрічі з краснянськими виборцями обіцяв задіяти у водопостачанні жителів с.Красна.

А на сьогодні з тих самих уст ми чуємо, що ніби цієї водонапірної башти і не було ніколи.

То куди ж поділася водонапірна башта с.Красна?

І чому знову проблеми в с.Красна? Що може там пороблено чи врекли місцеву владу?

                                                         Прес-служба Надвірнянської РО ВО "Свобода"

Категорія: Новини | Переглядів: 893 | Додав: sv_nad | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук
Наша адреса
м.Надвірна
вул.Чорновола, 8
ТЦ "СТАРИЙ ПОБУТ"
офіс №37 (3-й поверх)

ВО Свобода


Олег Тягнибок


Ми у facebook


Батальйон "СІЧ"

Приєднуйся

Чат
00:53
 
Календар
«  Лютий 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
272829
 
Патріотична поезія

(Ігор Калиниченко)

 
Наша кнопка

Код кнопки:

<A href="//svoboda-vo.at.ua" target="_blank"><img src="//svoboda-vo.at.ua/Logo/Baner_2.gif" border="0" alt="" />


 
Скачати книги

Скачати mp3

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0