П'ятниця, 26.04.2024, 21:35




Сайт Українських Націоналістів
ГоловнаМій профільВихід
· RSS
Категорії розділу

Новини [1252]
Анонси [39]
Відео [40]
Заяви [31]
Дописи [156]
Звернення [57]
Цей день в історії [51]

Наша газета

Наше радіо

Голос Свободи

Статутні документи

Статут ВО "Свобода"

Програма захисту українців

Національна конституція (проект ВО "Свобода")

Програма ВО "Свобода"

Реклама


Відео онлайн

Сторінки історії

Фотоальбом

Історичні фото

Патріотичні зображення

Фото ВО Свобода

 
Головна » 2015 » Січень » 30 » Михайло Іваночко «Ми маємо перемогти у війні з Росією – іншого шляху в нас немає»
10:37
Михайло Іваночко «Ми маємо перемогти у війні з Росією – іншого шляху в нас немає»

Днями із зони військових дій повернулися свободівці депутат Надвірнянської районної ради, Михайло Іваночко, Василь Білоус, Михайло та Ігор Голіней. Це вже не перша поїздка надвірнянських свободівці у зону визвольних змагань. Як зазначають націоналісти, ми не зупиняємося на перших блокпостах, а доправляємо вантаж на передову, де ведуться найзапекліші бої, там наша допомога є необхідною.

Голова районної організації ВО «Свобода» Михайло Іваночко розповів, що цього разу доставляли допомогу бійцям 4-го батальйону Національної Гвардії «Крук», який базується в м. Кримське. В батальйоні багато наших земляків, тому окрім допомоги свободівці передали бійцям індивідуальні посилки. 

«Пробули ми там не один день. Разом з хлопцями ночували в бункерах, ходили на чергування та в розвідку. Ми пройшли свого роду вишкіл, курс молодого бійця. І як би там не було військову підготовку повинен мати кожен. Наш північний «сусід» з кожним днем нарощує свої сили. Це наш споконвічний ворог, який не залишить нас у спокої. Треба бути готовим до найгіршого, тому фізична та військова підготовка ніколи не завадить», - наголосив націоналіст.

«Із всього побаченого на сході, найбільше, що вразило», - розповідає Михайло Іваночко, - це цинізм керівництва держави. Коли ми виїхали з м. Ізюм і зупинилися на деякий час, щоб перепочити. Побачили молодих бійців, які на  чотирьох БТРах їхали на передову. До нас підійшли військові разом з командиром і перше їхнє запитання до нас було: Чи у вас не буде теплих речей, у нас хлопець замерзає? На вулиці -15, а хлопець аж посинів. На ньому літні берци, літня військова форма і без шапки. Звичайно, що ми його одягнули, дали теплі речі, зимову форму, термобілизну, поділили продуктів. Тепер виникає питання до сьогоднішнього керівництва держави, генштабу, до тих хто заявляє з екранів телевізорів, що наша армія одягнута та нагодована»?

Поїздка в зону, де ведуться військові дії, є складною та небезпечною. Попереду немає жодного дорожнього знаку, всі вони свідомо збиті сепаратистами. Це таке правило війни, зазначає Михайло Іваночко.

Націоналіст переконаний, що ворогові не зламати того українського духу, ми приречені на перемогу. «Дух у хлопців є, але ворога зупинимо тільки силою. Бійців обов’язково потрібно забезпечити військовою технікою, щоб не склалася ситуація, яка була буквально рік тому, коли Майдан голіруч, з дерев'яними палицями ішов проти озброєного «Беркута».

Що стосується питання мобілізації військових, свободівець зазначає, що вона належним чином не є підготовленою.

«Потрібно нарешті визнати, що у нас не АТО, а повномасштабна війна з російською державою. Ось тоді потрібно провести повну мобілізацію і після цього впевнений, що кожен українець стане на захист своєї держави».

Михайло Іваночко переконаний, що війна з російським агресором мала б давно завершитися.

«Для перемоги треба було ще в березні місяці минулого року ввести воєнний стан, про що наполягали депутати фракції ВО «Свобода» у Верховній Раді. Потрібно всі сили та резерви держави спрямувати на військові потреби, на перемогу. Ми вільний народ, який за всю свою історію, ніколи не корився окупантам», - наголосив націоналіст.

Наступного разу націоналісти відвезуть на передову автомобіль, який збираються придбати для підрозділу розвідки. Це для наших свободівців, наших краян, які воюють на найперших рубежах східного фронту: депутат міської ради Олег Туєшин, свободівці з Надвірної Андрій Лисканюк, Ярослав Сушириба, Андрій Гнип'юк житель Заріччя та Андрій Синчук з Стримби. Їхній підрозділ, при наступі ворога повинен прикрити кути та фланги 39, 37, 34 блок-постів. Як зазначив Михайло Іваночко, коли буде повномасштабний наступ російських військ, наші бійці повинні мати можливість мобільно та швидко пересуватися, міняти дислокацію, відступити. Саме для цих потреб потрібно придбати для підрозділу розвідки повнопривідний автомобіль.

Не байдужих, свідомих надвірнянців просимо відгукнутися та допомогти у зборі коштів.

 

Прес-служба Надвірнянської районної організації ВО «Свобода»

 

 

Категорія: Новини | Переглядів: 522 | Додав: sv_nad | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 1
1 volodyk (01.02.2015 21:12) [Матеріал]
:o

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук
Наша адреса
м.Надвірна
вул.Чорновола, 8
ТЦ "СТАРИЙ ПОБУТ"
офіс №37 (3-й поверх)

ВО Свобода


Олег Тягнибок


Ми у facebook


Батальйон "СІЧ"

Приєднуйся

Чат
21:35
 
Календар
«  Січень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
 
Патріотична поезія

(Ігор Калиниченко)

 
Наша кнопка

Код кнопки:

<A href="//svoboda-vo.at.ua" target="_blank"><img src="//svoboda-vo.at.ua/Logo/Baner_2.gif" border="0" alt="" />


 
Скачати книги

Скачати mp3

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0