Субота, 27.04.2024, 23:22




Сайт Українських Націоналістів
ГоловнаМій профільВихід
· RSS
Категорії розділу

Новини [1252]
Анонси [39]
Відео [40]
Заяви [31]
Дописи [156]
Звернення [57]
Цей день в історії [51]

Наша газета

Наше радіо

Голос Свободи

Статутні документи

Статут ВО "Свобода"

Програма захисту українців

Національна конституція (проект ВО "Свобода")

Програма ВО "Свобода"

Реклама


Відео онлайн

Сторінки історії

Фотоальбом

Історичні фото

Патріотичні зображення

Фото ВО Свобода

 
Головна » 2010 » Лютий » 28 » Московський патріархат чекає від Януковича повернення майна
10:06
Московський патріархат чекає від Януковича повернення майна

Українська православна церква (у канонічному єднанні з Московським патріархатом) назвала пріоритети діяльності новообраного президента України Віктора Януковича, спрямовані на розвиток державно-церковних відносин на різних рівнях.


"Шановний пане Президенте! Вас очікує велика місія консолідації українського суспільства, об'єднання нашого народу на підставі наших традицій і християнської чесноти, взаємного прощення, допомоги та жертовного служіння ближньому", - йдеться у зверненні Священного Синоду УПЦ (МП) до Президента, прийнятому у п'ятницю , 26 лютого.

Зокрема, синод вважає за необхідне введення вивчення основ християнської етики, православної культури та Закону Божого в навчальних закладах усіх рівнів - "від дитячого садка до самого престижного університету".

Синод висловив думку, що українська армія "вимагає введення служби військових священиків" для виховання військовослужбовців у дусі "любові до Бога і Батьківщини".

Крім того, синод нагадав про необхідність соціального захисту і духовної підтримки дітей, позбавлених батьківського піклування, і людей похилого віку, які не мають підтримки.

Синод також сподівається, що держава "всіляко підтримуватиме розвиток духовно-просвітницьких інформаційних проектів на телебаченні, радіо та інших ЗМІ з метою духовного відродження та виховання майбутніх поколінь".

"Для того, щоб Церква могла забезпечувати власне буття, відроджувати в повноті соціальне служіння і допомагати людям, сподіваємося на продовження процесу повернення церковного майна", - зазначено у зверненні.

У документі наголошується, що Церква не заперечує необхідності існування музеїв-заповідників, галерей, запасників і книгосховищ. У той же час архієреї наполягають на тому, що "церковні цінності та пам'ятки, відібрані у віруючих богоборчою владою, мають бути повернені у власність справжніх власників".

Нагадаємо, що Віктора Януковича перед інавгурацією благословив глава Російської православної церкви патріарх Кирило. Крім того, Кирило подарував Януковичу ікону Спасителя, а глава Української православної церкви Московського патріархату митрополит Київський і всієї України Володимир (Сабодан) - перстень-печатку київського князя Всеволода, сина Ярослава Мудрого.


Переглядів: 680 | Додав: sv_nad | Теги: Янукович, Гундяєв, Московький патріарх | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 7
1 sv_nad (28.02.2010 10:14) [Матеріал]
Ось "Це", начіпило на себе перстень київського князя??? С*ка!
Та він своїм московським "хазяївам" роздасть все на Україні починаючи від ГТС до
церков та храмів.

2 Сірий (28.02.2010 10:17) [Матеріал]
Те, що відібрала держава у віруючих, треба повертати. Тільки повертати храми треба віруючим Київського Патріархату, а не проводити розбудову Московського Патріархату в Україні. Біда в тому, що українці не навчилися бути патріотами своєї Батьківщини.
:'(

3 Сірий (28.02.2010 10:25) [Матеріал]
Мабуть пройде не одне покоління і народ України стане відчувати себе народом своєї країни, і не працюватиме на розбудову іншої країни. При владі у нас люди, які все віддають Московському Патріархату, а, якщо Київському Патріархату якийсь меценат допоможе, то податкова інспекція швидко відіб'є бажання у всіх останніх.
:'(

4 sv_nad (28.02.2010 10:27) [Матеріал]
Господи, Ти добрий, Ти не допустиш того московського нашестя на Україну!!!


5 Беркут (28.02.2010 16:17) [Матеріал]
Цього слід було чекати.УГКЦ забула як 20 років тому вийшла з підпілляю Саме вони агітували за пасічника,знаючи,що він непереможе.А він же зробив хама президентом.УГКЦ прекрасно знала з якої родини О.Тягнибок чому не підтримали? Свобода закликає всіх небайдужих стати на захист української церкви та більше не робити таких помилок.Гуртуймося навколо Свободи-єдиної сили українців. СЛАВА УКРАЇНІ! Смерть ворогам.

6 sv_nad (28.02.2010 23:50) [Матеріал]
ПЕРШИЙ МАНІФФЕСТ "ГЕНЕРАЛ-ГУБЕРНАТОРА"

«Генерал-губернатор» видали маніфест: з бідністю покінчити до обіду, і щоб доповіли і стежили наші компетентні, ну самі розумієте товариші, органи.
-Так, а нам, бідним, куди?
-Вам по росій.. тобто на другій офіційною українсько регіонально затвердженій мові казали, що з цим бардаком покінчене! Забудьте! З бідністю ми вже покінчили!
-Так, може грошей дадуть?
-Да хрін вам, а не грошей! Ще за вибори не раслатились, за одні біг-борди. Завтра з ранку Указ очікується. Щоб всі поголовно були здорові і щасливі!
-Так, а з беркульозом куди?
-Во пеньок! Куди, куди! Сказано бідних і хворих НЕ БУДЕ!
-Невже в розхід?...
-О пеньок! Який на тебе розхід! Будеш просто МАЛОЗАБЕЗПЕЧЕНИМ і НЕ ЗОВСІМ ЗДОРОВИМ, АЛЕ ЩАСЛИВИМ!
А так, як жив, так і живи. Але укази з маніфестами – ІСПОЛНЯЙ.

Підписав маніФФест "генерал губернатор"
Яйцюкович


7 sv_nad (01.03.2010 00:19) [Матеріал]

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук
Наша адреса
м.Надвірна
вул.Чорновола, 8
ТЦ "СТАРИЙ ПОБУТ"
офіс №37 (3-й поверх)

ВО Свобода


Олег Тягнибок


Ми у facebook


Батальйон "СІЧ"

Приєднуйся

Чат
23:22
 
Календар
«  Лютий 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
 
Патріотична поезія

(Ігор Калиниченко)

 
Наша кнопка

Код кнопки:

<A href="//svoboda-vo.at.ua" target="_blank"><img src="//svoboda-vo.at.ua/Logo/Baner_2.gif" border="0" alt="" />


 
Скачати книги

Скачати mp3

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0