П'ятниця, 26.04.2024, 09:16




Сайт Українських Націоналістів
ГоловнаМій профільВихід
· RSS
Категорії розділу

Новини [1252]
Анонси [39]
Відео [40]
Заяви [31]
Дописи [156]
Звернення [57]
Цей день в історії [51]

Наша газета

Наше радіо

Голос Свободи

Статутні документи

Статут ВО "Свобода"

Програма захисту українців

Національна конституція (проект ВО "Свобода")

Програма ВО "Свобода"

Реклама


Відео онлайн

Сторінки історії

Фотоальбом

Історичні фото

Патріотичні зображення

Фото ВО Свобода

 
Головна » 2014 » Жовтень » 20 » Назар Ільків: "Націоналісти не зрадили і ніколи не зрадять"
10:24
Назар Ільків: "Націоналісти не зрадили і ніколи не зрадять"

Продовжуються зустрічі голови Надвірнянської районної організації ВО «Свобода» Михайла Іваночка з працівниками підприємств району, громадами сіл та селищ.

17 жовтня 2014 року надвірнянські свободівці зустрілися з трудовими колективами Держлісгоспу та НВК. Михайло Іваночко представив програму «Свободи» докорінних перетворень «Українська перемога», виконання якої дозволить українцям перемогти московського агресора та побудувати сильну державу.

«Свободівці пропонують чіткі кроки, щодо того, як очистити корумповану владу, як захистити Україну від агресора, як врятувати економіку і підняти рівень життя та як зберегти національну гідність і відкинути «рускій мір». Варто постійно пам’ятати, що ми єдиний і неподільний народ від Карпат до Луганська, що пережив тисячоліття поневолень та окупації. Ми загартовані єдиною боротьбою! Ба більше, Івано-Франківщина – це бандерівський край, тут історичні місця українських перемог. Тому треба плекати тут українську силу та не вірити псевдодемократам, які на протязі багатьох років свого перебування у Парламенті, своєю безхребетністю довели країну до такого стану» - зазначив Михайло Іваночко. Також лунали питання, які стосувалися подій на сході України. Від націоналіста громадяни отримали відверті відповіді.

«ВО «Свобода» ще з початку окупації Криму, на ввесь голос намагалася довести, що треба діяти рішуче. Не можна потурати злочинцями, які вбивають українців за українську мову чи вишиванку. Проте нас тоді не почули. Також саме націоналісти неодноразово наголошували на тому, що треба закрити кордони з Росією. Але й цього разу свободівців ніхто не захотів чути. Саме через цю недалекоглядність представників силових відомств українського Уряду, тепер гинуть українці на Донбасі. Націоналісти казали та кажуть лише одне – мир та спокій буде лише тоді, коли всіх російських найманців та диверсантів буде повністю знищено», - зазначив свободівець.

Прес-секретар Надвірнянської районної організації ВО «Свобода» Назар Ільків наголосив на важливості прийдешніх виборів.

«Вперше за роки незалежності, Україна знаходиться в стані війни. Згадайте, за що гинули молоді хлопці та дівчата на Майдані, під час Революції гідності? Вони, як і всі ми, хотіли змінити злочинну систему, відсторонити від влади бандитів та зрадників, щоб українці нарешті стали господарями на своїй землі. Що ж відбувається зараз? Вчорашні комуністи та регіонали поховалися по різних новостворених партіях, прикриваючись відомими журналістами, співаками, героями Майдану та розрекламованими комбатами, йдуть до Парламенту, щоб знову робити свої «чорні» справи. Українці, не даймо себе знову ошукати, надто дорогу ціну заплатив наш народ у цьому протистоянні. Згадайте, як нещодавно вам обіцяли: АТО завершиться за два тижні, військові отримуватимуть зарплатню 1000грн в день, вибори за відкритими списками, винні у злочинах Майдану будуть покарані, закрити кордони з Росією… Що з цього виконано??? Натомість фракція «Свободи» у Верховній раді, довела свою принциповість, послідовність та незламність. Націоналісти не зрадили і ніколи не зрадять. І чим більше буде націоналістів у Парламенті, тим швидше Україна буде багатою, економічно-стабільною державою. Для цього потрібно більше рішучих голосів. Так переможемо!» - наголосив Назар Ільків.  

Наприкінці зустрічі освітяни та працівники лісотехнічної промисловості подякували свободівцям за відверту розмову, а також подякували за роз’яснення багатьох питань, які їх турбували. 

Прес-служба Надвірнянської районної організації ВО "Свобода"

Категорія: Новини | Переглядів: 652 | Додав: Націоналіст | Теги: Делятин, Михайло Іваночко, ВО Свобода, Назар Ільків | Рейтинг: 5.0/10
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук
Наша адреса
м.Надвірна
вул.Чорновола, 8
ТЦ "СТАРИЙ ПОБУТ"
офіс №37 (3-й поверх)

ВО Свобода


Олег Тягнибок


Ми у facebook


Батальйон "СІЧ"

Приєднуйся

Чат
09:16
 
Календар
«  Жовтень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
 
Патріотична поезія

(Ігор Калиниченко)

 
Наша кнопка

Код кнопки:

<A href="//svoboda-vo.at.ua" target="_blank"><img src="//svoboda-vo.at.ua/Logo/Baner_2.gif" border="0" alt="" />


 
Скачати книги

Скачати mp3

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0