Вівторок, 23.04.2024, 21:03




Сайт Українських Націоналістів
ГоловнаМій профільВихід
· RSS
Категорії розділу

Новини [1252]
Анонси [39]
Відео [40]
Заяви [31]
Дописи [156]
Звернення [57]
Цей день в історії [51]

Наша газета

Наше радіо

Голос Свободи

Статутні документи

Статут ВО "Свобода"

Програма захисту українців

Національна конституція (проект ВО "Свобода")

Програма ВО "Свобода"

Реклама


Відео онлайн

Сторінки історії

Фотоальбом

Історичні фото

Патріотичні зображення

Фото ВО Свобода

 
Головна » 2012 » Січень » 30 » Надвірнянська Свобода зустрілася з громадою Саджавки
01:26
Надвірнянська Свобода зустрілася з громадою Саджавки

В рамках відзначення 94 річниці бою під Крутами Надвірняські свободівці прибули в село Саджавка. На символічній могилі «Борцям за Волю України» націоналісти шанували пам'ять молодих Героїв, що полягли 1918 року в бою під Крутами. Покладанням  квітів та спільною молитвою на могилі свободівці повернули сторінку української історії, яких немало в багатовіковій боротьбі за становлення незалежної України.

 

«Сьогодні ми відзначаємо визначну і водночас трагічну дату, виступаючи перед присутніми сказав голова Надвірнянської РО ВО «Свобода» Михайло Іваночко. Це річниця бою під Крутами. Молоді студенти знали, на що вони йшли – вони йшли боротися й воювати, вони відстрілювали червону наволоч, яка чорною хмарою сунула на Київ. Молодь, що згодом набула безсмертної слави під Крутами, йшла в бій з піснею «Ще не вмерла Україна» і у звуках тієї пісні, звучав мотив спротиву проти червоної орди, проти більшовизму, мотив молодого, амбітного і гордого народу»

 

 

Відвідали того ж дня свободівці і символічну могилу січових стрільців у селі Добротів, де також поклали квіти та помолилися за всіх, хто боровся та віддав своє життя за Волю та Незалежність України.


Після урочистостей свободівці завітали до актового залу Саджовецької сільської ради де того дня відбувався схід селян. Перед початком зборів націоналісти продемонстрували присутнім фільм «20 років вірності, 20 років боротьби», за що люди були дуже вдячні. 

Під час  відкритої та не невимушеної розмови свободівців з громадою піднімалися важливі питання, що стосуються безпосередньо села. Депутат Надвірнянської районної ради від ВО «Свобода» Михайло Іваночко відповів на чисельні запитання, розповів про роботу депутатської фракції ВО «Свобода» в раді. Громада села звернулася до депутата з проханням допомогти у вирішенні питання освітлення вулиць, ремонту комунальних доріг тощо. Михайло Іваночко пообіцяв сприяти у вирішенні цих важливих питань та підняти їх під час наступної сесії районної ради.

Висвітлив Михайло Іваночко питання наступних виборів до Верховної ради 2012 року. «Товариство, життя продовжується: потрібно боротися, бо тільки сильного поважають, а слабкого гноблять. Восени на Україну та на всіх українців насувається чергове випробування – вибори до Верховної Ради. Вже сьогодні відчувається, як вороги України зарухались. Як гриби після дощу, з'являються різні "добродії"-гречкосії, котрі почали викидати величезні кошти на різні подарунки та розповідати, які вони добрі. Потрібно бути уважному, вони в черговий раз «перефарбувалися». Влада сподівається завдяки таким мажоритарним депутатам втримати владу в своїх руках тому, що всі вони стануть під прапори «регіонів» після приходу в парламент. Судячи з того, як вони дотепер "працювали" для України, стає зрозуміло, що вони для України нічого доброго не зроблять, скоріш за все, будуть підігравати сьогоднішній владі, щоб остаточно здати Україну  кремлівським карликам.»

ВО "Свобода" за прикладом Степана Бандери йде до кожного українця, щоб побороти байдужість, яка оселилася в серцях наших краян. Це тимчасово, бо згадаймо сьогодні 300 юних студентів, які біля станції Крути стали на захист рідної землі. Вони твердо вірили в перемогу України, яка відбулася 1991 року та, на жаль не стала справді самостійною. 

Та не можна опускати руки, потрібно боротися за свою Богом дану українську землю – рідну Україну.

Слава Україні!

Слава Героям Крут!"

Прес-служба Надвірнянської РО ВО "Свобода"

Категорія: Новини | Переглядів: 1896 | Додав: sv_nad | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 1
1 Сонечко (30.01.2012 16:46) [Матеріал]
Михайло - молодець.

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук
Наша адреса
м.Надвірна
вул.Чорновола, 8
ТЦ "СТАРИЙ ПОБУТ"
офіс №37 (3-й поверх)

ВО Свобода


Олег Тягнибок


Ми у facebook


Батальйон "СІЧ"

Приєднуйся

Чат
21:03
 
Календар
«  Січень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
 
Патріотична поезія

(Ігор Калиниченко)

 
Наша кнопка

Код кнопки:

<A href="//svoboda-vo.at.ua" target="_blank"><img src="//svoboda-vo.at.ua/Logo/Baner_2.gif" border="0" alt="" />


 
Скачати книги

Скачати mp3

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0