П'ятниця, 26.04.2024, 08:27




Сайт Українських Націоналістів
ГоловнаМій профільВихід
· RSS
Категорії розділу

Новини [1252]
Анонси [39]
Відео [40]
Заяви [31]
Дописи [156]
Звернення [57]
Цей день в історії [51]

Наша газета

Наше радіо

Голос Свободи

Статутні документи

Статут ВО "Свобода"

Програма захисту українців

Національна конституція (проект ВО "Свобода")

Програма ВО "Свобода"

Реклама


Відео онлайн

Сторінки історії

Фотоальбом

Історичні фото

Патріотичні зображення

Фото ВО Свобода

 
Головна » 2014 » Жовтень » 3 » «Надвірнянський фонд сприяння армії» створений надвірнянськими свободівцями
14:21
«Надвірнянський фонд сприяння армії» створений надвірнянськими свободівцями

02 жовтня 2014 року активісти благодійної організації «Надвірнянський фонд сприяння армії» представили жителям селища Ланчин свою організацію та прозвітували про вже виконану роботу.

Фактично фундаторами волонтерського руху стали свободівці депутати районної ради Віталій Котляров та міської Олег Туєшин. Від початку російської агресії націоналісти організували збір коштів, на які закуповували екіпірування, технічне спорядження, збирали продукти харчування та інші військові речі, які необхідні бійцям в зоні військових дій. Все це свободівці доставляли в в зону АТО.

Не одноразово їм доводилося побувати в гарячих точках на сході країни. Націоналісти здійснили в зону визвольних змагань п’ять поїздок. На сьогодні планується чергова поїздка для доставки необхідного спорядження та індивідуальних посилок нашим землякам.

Як зазначив голова фонду Віталій Котляров «З початку активних військових дій на території Донецької та Луганської областей ми проводили збір необхідних речей, фінансових ресурсів для допомоги військовим, що воюють проти агресора. Хочу наголосити, що ми поставили перед собою завдання допомагати не штабам військових частин, а безпосередньо рядовому солдатському складу на передовій. На сьогодні наша допомога – це екіпіровка військових: кевларові шоломи та бронежилети, нічні приціли, налокітники та наколінники, тактичні окуляри, рюкзаки, спальні мішки, термобілизна, берці тощо».

Фондом було організовано допомогу сім'ям військових, що на перебувають на передовій та й самим солдатам, які перебувають у кількаденних відпусткою.

Націоналісти займаються реабілітацією військових, які отримали поранення, юридичною допомогою військовим. Сім’ї наших солдат також не залишилися осторонь роботи наших волонтерів., їм допомагають продуктами, речами побутового вжитку, забезпечуються дровами на зиму. До роботи благодійного фонду активно долучаються всі небайдужі, патріоти, свідомі громадяни, не залишаються осторонь надвірнянські підприємці, які допомагають і транспортом, і продуктами, і теплими речами..

На зустрічі був присутній боєць Національної Гвардії батальйону «Донбас» Василь Голіней, який проходить зараз реабілітацію після поранення. Боєць наголосив, що «Без народу не було б у нас армії. Дуже важливою є на сьогодні ваша підтримка. Ми на передовій впевнено тримаємо свої позиції, адже знаємо, що позаду міцний тил. Маємо зупинити ворога там на сході, щоб агресор і не подумав зазіхати та інші території. Наші військові виб’ють окупанта з української землі, переможуть ворога та встановлять мир по всій Україні».

"Ми закликаємо усіх українців, які мають можливість, сприяти нам в цій нелегкій справі. Будь-яка допомога благодійному фонду використовується чітко за призначенням. Попри популістські заяви про мир чи перемир’я, ми чітко розуміємо, що війна продовжується. Ми маємо своїм обов’язком щодня допомагати українським військовим на фронті, бо правда – на нашій стороні і українці мають перемогти. І ми переможемо!" – зазначив Віталій Котляров.

Прес-служба Надвірнянської районної організації ВО «Свобода»

Категорія: Новини | Переглядів: 758 | Додав: Націоналіст | Теги: Ланчин, Надвірна, Надвірнянський фонд сприяння армії, ВО Свобода | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук
Наша адреса
м.Надвірна
вул.Чорновола, 8
ТЦ "СТАРИЙ ПОБУТ"
офіс №37 (3-й поверх)

ВО Свобода


Олег Тягнибок


Ми у facebook


Батальйон "СІЧ"

Приєднуйся

Чат
08:27
 
Календар
«  Жовтень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
 
Патріотична поезія

(Ігор Калиниченко)

 
Наша кнопка

Код кнопки:

<A href="//svoboda-vo.at.ua" target="_blank"><img src="//svoboda-vo.at.ua/Logo/Baner_2.gif" border="0" alt="" />


 
Скачати книги

Скачати mp3

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0