Четвер, 02.05.2024, 10:00




Сайт Українських Націоналістів
ГоловнаМій профільВихід
· RSS
Категорії розділу

Новини [1252]
Анонси [39]
Відео [40]
Заяви [31]
Дописи [156]
Звернення [57]
Цей день в історії [51]

Наша газета

Наше радіо

Голос Свободи

Статутні документи

Статут ВО "Свобода"

Програма захисту українців

Національна конституція (проект ВО "Свобода")

Програма ВО "Свобода"

Реклама


Відео онлайн

Сторінки історії

Фотоальбом

Історичні фото

Патріотичні зображення

Фото ВО Свобода

 
Головна » 2012 » Лютий » 2 » Павло Рижков: "Імператорська" публіцистика В.В.П. й українці
15:31
Павло Рижков: "Імператорська" публіцистика В.В.П. й українці

Як відомо, Росія нині готується до виборів. Із закордону важко давати оцінку процесам, що відбуваються в тій країні. Тим паче через суттєві інформаційні бар‘єри. Тим паче не дуже й цікавишся. Та деякі новини можуть самостійно знайти тебе.

Як виявилось, колишній (поки що) президент РФ вдався до публіцистики. І, що не дивно, нагадав про це в етерах центральних телеканалів. Отож, Владімір Путін нещодавно опублікував статтю із цікавою назвою "Росія: національне питання".

Здогадатись не важко – сам факт появи цієї статті зумовлений тим, що "вопрос" таки є. І якщо вже сам "великий імператор" вдався його вирішувати – "вопрос" серйозний. Всі ми, українські націоналісти, добре уявляємо, про яке питання йдеться. Досить знати навіть не історію, а географію.

І Росія нас останнім часом дивує… Певно, що Путіна також. То що ж означає його стаття?

Сам її автор дуже точно ставить діагноз тому, чим є його країна. Посада дозволяє ці речі розуміти. На мій погляд, вся суть того, що хотів сказати В.В.П. зосереджена в таких його словах: "Глибоко переконаний, спроби сповідувати ідеї побудови російської "національної", моноетнічної держави є протиріччям до усієї нашої тисячолітньої історії. Більше того, це найкоротший шлях до винищення російського народу й російської державності. Та й будь-якої дієздатної, суверенної державності на нашій землі".

Не можна не погодитись. Але варто додати, що іншого достойного шляху в Росіїї немає. І коли вже звучать гасла "Росія для росіян", то давайте на чистоту: така Росія не займає одну шосту суходолу – її кордони залишаються в Європі.

Читаємо, що в сусідів дуже серйозна проблема із так званою "внутрішньою міграцією". Читаємо, що їм не можна допустити створення регіональних партій, зокрема в національних республіках. Читаємо що не можна допустити, аби у виборах брали участь націоналістичні сили.

І до речі, про внутрішню міграцію. Хто хоче бути громадянином країни, де не дозволено просто приїхати у місто для "етнічних росіян", у той час, як "керівник" держави говорить про "стрижень, що скріплює тканину цієї унікальної цивілізації – російський народ, російська культура" і про рівні права всіх нацменшин?

Фактично стаття визнає, що федерація – це толерантна, але неправильна назва до сутності російської держави. Цікаво, наприклад, після речення про історичні великі території РФ прочитати, цитую: "Достатньо сказати, що етнічні українці мешкають на просторі від Карпат до Камчатки"… Перепрошую, що? Що маєте на увазі, товаришу Путін? Що саме? Що політика, яку ви наслідуєте змусила багатьох українців тікати з їхніх домівок на схід? Чи ж ви про тих, кого десятиліттями вивозили ваші попередники через політичні "провини"? Чи ви зазіхаєте на територію до Карпат? А може…Хочете віддати Україні землі до Камчатки?

Так, саме українців згадує Путін першим, коли пише статтю про загрозу територіальній цілісності Російській Федерації. Певно, щось знає. Але давайте про інше.

Цар-Імператор Путін, як вже зазначено, дуже хоче втриматись на троні, та відчуває, що його "володіння" зазнають стрімких змін. Та не будемо поки що робити прогнози…

Павло Рижков
"Студентська "Свобода"

Категорія: Дописи | Переглядів: 603 | Додав: Націоналіст | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 3
1 Беркут (03.02.2012 15:46) [Матеріал]
Може ця нечисть яка називається Путін пропаде навесні як торішній сніг.

2 sv_nad (03.02.2012 18:28) [Матеріал]
Ні, ця гидота ще й пускає коріння та розростається і в Росії і в інших республіках колишнього Совєтского союзу.
У нас є ще ті, що молилися б на нього, лизали його зад.

3 ЧОРНИЙ (06.02.2012 10:24) [Матеріал]
Панове, балачки балачками а було б дуже добре, якби в "старшого брата" на фоні протестів виникло таке собі зб/пв. чи революція. А паралельно і наша Націоналістична революція. Тоді б у нашого режиму не було суттєвої військової підтримки від "ст. брата". :p %)

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук
Наша адреса
м.Надвірна
вул.Чорновола, 8
ТЦ "СТАРИЙ ПОБУТ"
офіс №37 (3-й поверх)

ВО Свобода


Олег Тягнибок


Ми у facebook


Батальйон "СІЧ"

Приєднуйся

Чат
10:00
 
Календар
«  Лютий 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
272829
 
Патріотична поезія

(Ігор Калиниченко)

 
Наша кнопка

Код кнопки:

<A href="//svoboda-vo.at.ua" target="_blank"><img src="//svoboda-vo.at.ua/Logo/Baner_2.gif" border="0" alt="" />


 
Скачати книги

Скачати mp3

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0