П'ятниця, 26.04.2024, 19:38




Сайт Українських Націоналістів
ГоловнаМій профільВихід
· RSS
Категорії розділу

Новини [1252]
Анонси [39]
Відео [40]
Заяви [31]
Дописи [156]
Звернення [57]
Цей день в історії [51]

Наша газета

Наше радіо

Голос Свободи

Статутні документи

Статут ВО "Свобода"

Програма захисту українців

Національна конституція (проект ВО "Свобода")

Програма ВО "Свобода"

Реклама


Відео онлайн

Сторінки історії

Фотоальбом

Історичні фото

Патріотичні зображення

Фото ВО Свобода

 
Головна » 2014 » Жовтень » 22 » Продовжуються зустрічі свободівців з громадами району
14:33
Продовжуються зустрічі свободівців з громадами району

21 жовтня 2014 року у селах Білі Ослави, Чорний Потік, Чорні Ослави та Заріччя на Надвірнянщині відбулися зустрічі надвірнянських свободівців з освітянами району. На зустрічі з виборцями голова Надвірнянської районної організації ВО «Свобода» Михайло Іваночко презентував виборчу програму ВО «Свобода» до парламенту «Українська перемога: програма докорінних перетворень».

«Фракція ВО «Свобода» найбільш послідовно та сумлінно голосувала за ухвалення важливих для України законів. За два роки роботи в Парламенті, «Свобода»:

- не допустила створення "тушкованої" конституційної більшості Януковича, яка мала закріпити його довічне правління; відстояла персональне голосування депутатів, що значно утруднило ухвалення бажаних для режиму Януковича законів;

- припинила фізичне побиття проукраїнської опозиції в парламенті, яке систематично вчиняла Парті регіонів;

- змусила більшість депутатів виступати з трибуни Парламенту державною українською мовою; заблокувала внесення змін до Конституції, які передбачали надання офіційного статусу російській мові в регіонах;

- не допустила приватизації газотранспортної системи та підземних газових сховищ;

- добилася ухвалення закону про люстрацію влади, проект якого вперше на розгляд парламенту Олег Тягнибок вносив ще 2005 року.

Прес-секретар Надвірнянської районної організації ВО «Свобода» Назар Ільків зазначив: «Свободівці йдуть до парламенту в міцній команді побратимів, за кожного з яких можна поручитися. Під час роботи в парламенті жоден з членів фракції ВО "Свобода" не дискредитував себе і ні на крок не відійшов від "Програми захисту українців", тому можна бути впевненими, що націоналісти зроблять все можливе, аби виконати свої програмові засади. Необхідно скасувати президентську та депутатську недоторканність, також має бути проведено очищення судової системи. Всі судді, які ухвалювали незаконні рішення мають відповідати за це. Потрібно докорінно очистити владу від агентури ФСБ, високопосадовців комуністичного режиму та партійних клерків-поплічників режиму Януковича, сепаратистів і підручних окупаційного режиму. Україна перебуває в стані війни з Росією і українська влада має це визнати. Українською армією має командувати міністр оборони, а не представник СБУ", – зазначив свободівець.

Депутат Надвірнянської міської ради, свободівець Олег Туєшин, який повернувся з чергової поїздки зі сходу України, де тривають бойові дії, розповів про роботу свободівців у напрямку підтримки українських вояків: «На сьогоднішній день, в зоні бойових дій перебувають 360 свободівців у складі підрозділів Збройних Сил України, Національної гвардії України, батальйонів територіяльної оборони "Луганськ-1" та "Львів", добровольчих батальйонів ("Азов", "Айдар", "Донбас", "Дніпро").

«Свобода» ініціювала створення і забезпечення батальйону особливого призначення "Січ". Силами свободівців зібрано допомогу для армії на суму понад 37 млн. грн. Ми регулярно доставляємо в зону АТО амуніцію, карімати, матраци, спальники, намети, предмети гігієни, шкарпетки, футболки, харчове забезпечення, ліки, кровоспинні та знеболювальні препарати. Робота не припиняється, а тільки набирає сили волонтерський рух на Надвірнянщині. Створений Благодійний Фонд сприяння армії, який координує та надає дієву допомогу нашим військовим», - наголосив націоналіст.

Прес-служба Надвірнянської районної організації ВО «Свобода»

Категорія: Новини | Переглядів: 747 | Додав: sv_nad | Рейтинг: 5.0/10
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук
Наша адреса
м.Надвірна
вул.Чорновола, 8
ТЦ "СТАРИЙ ПОБУТ"
офіс №37 (3-й поверх)

ВО Свобода


Олег Тягнибок


Ми у facebook


Батальйон "СІЧ"

Приєднуйся

Чат
19:38
 
Календар
«  Жовтень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
 
Патріотична поезія

(Ігор Калиниченко)

 
Наша кнопка

Код кнопки:

<A href="//svoboda-vo.at.ua" target="_blank"><img src="//svoboda-vo.at.ua/Logo/Baner_2.gif" border="0" alt="" />


 
Скачати книги

Скачати mp3

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0