Четвер, 02.05.2024, 17:40




Сайт Українських Націоналістів
ГоловнаМій профільВихід
· RSS
Категорії розділу

Новини [1252]
Анонси [39]
Відео [40]
Заяви [31]
Дописи [156]
Звернення [57]
Цей день в історії [51]

Наша газета

Наше радіо

Голос Свободи

Статутні документи

Статут ВО "Свобода"

Програма захисту українців

Національна конституція (проект ВО "Свобода")

Програма ВО "Свобода"

Реклама


Відео онлайн

Сторінки історії

Фотоальбом

Історичні фото

Патріотичні зображення

Фото ВО Свобода

 
Головна » 2014 » Вересень » 2 » У школах Надвірнянського району пролунав перший дзвоник
09:38
У школах Надвірнянського району пролунав перший дзвоник

1 вересня 2014 року у Надвірнянському районі відсвяткували свято першого дзвоника – День знань, день який відкриває світ пізнання. Цей день завжди особливо урочистий і хвилюючий, адже саме з нього починається незвіданий, цікавий і, водночас, нелегкий шлях до пізнання, до нових звершень, до самостійного життя. Це свято насамперед тих, хто вперше у житті переступає поріг школи. Тих, хто прийшов сюди зі своїми дітьми чи онуками. Тих, хто щоденно віддає їм свої знання та тепло сердець, навчає і виховує в дусі любові до України. В цей день керівництво райдержадміністрації розділило радість свята з учнями загальноосвітніх шкіл району.

Свято Першого дзвоника в Делятинському НВК пройшло в патріотичному дусі. На урочисту лінійку завітав голова райдержадміністрації Михайло Іваночко. Святкування розпочалося з традиційного виконання гімну України. Вшанували хвилиною мовчання Героїв Небесної сотні та тих,  хто загину в східних областях України, борячись з московським агресором.

З вітанням до присутніх звернувся голови РДА, свободівець Михайло Іваночко. Націоналіст закликав  першокласників  гордитись тим що вони є українцями та живуть на своїй Богом даній землі.

Закінчилось святкування  Славнем України і молитвою за успішний початок навчання.

Голова райдержадміністрації Михайло Іваночко не зміг оминути своїм візитом  Ланчинецьку ЗОШ І-ІІ ступенів, яка у свій час стала рідною домівкою для свободівця.

«Сьогодні Ваше свято – свято першого вересня. Діточки, де б ви не були, щоб ви не робили, ви повинні пам’ятати цей перший дзвоник  і ту вишиванку, що дала вам мати, ви повинні пам’ятати, що ви є українці. Де б ви не були, ви повинні відстоювати прапор, тризуб, гімн України. Ви повинні пам’ятати, що ви українці і цим пишатися. Бажаю Вам піти в країну знань і відкрити нові сторінки історії української держави» - звернувся націоналіст.

Завершив свій виступ Михайло Іваночко словами Романа Шухевича «Наші діти повинні вчитися» та закликав прислухатися до слів Тараса Шевченка «Учітеся, брати мої. Учітесь, читайте. І чужому научайтесь, й свого не цурайтесь».

До учнів Битківської школи І-ІІІ ступенів №1 завітав перший заступник голови райдержадміністрації, свободівець Андрій Крицький, який зазначив: «Цей день є надзвичайно важливим  для всіх присутніх на цій святковій лінійці. Першокласники вступають у новий, ще невідомий їм світ, старшокласники після літніх канікул приступають до навчання. Для випускників цей навчальний рік визначить їх майбутнє. Для вчителів та батьків настає новий етап клопотів та трудових буднів. Сучасний світ влаштований так, що місця під сонцем часто здобувають не силою та кулаками, а знаннями та розумом» - переконаний націоналіст.

Андрій Крицький також повідомив, що РДА передає Надвірнянському МНВК легковий автомобіль «Волга», який буде переобладнано для практичного навчання водіїв. Саме битківські старшокласники разом з іншими учнями будуть мати можливість використовувати даний автомобіль для здобуття професії водія.  

Прес-служба Надвірнянської районної організації

ВО «Свобода»

Категорія: Новини | Переглядів: 548 | Додав: Націоналіст | Теги: День знань, Ланчин, Надвірна, Битків | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук
Наша адреса
м.Надвірна
вул.Чорновола, 8
ТЦ "СТАРИЙ ПОБУТ"
офіс №37 (3-й поверх)

ВО Свобода


Олег Тягнибок


Ми у facebook


Батальйон "СІЧ"

Приєднуйся

Чат
17:40
 
Календар
«  Вересень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
 
Патріотична поезія

(Ігор Калиниченко)

 
Наша кнопка

Код кнопки:

<A href="//svoboda-vo.at.ua" target="_blank"><img src="//svoboda-vo.at.ua/Logo/Baner_2.gif" border="0" alt="" />


 
Скачати книги

Скачати mp3

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0