Четвер, 02.05.2024, 18:24




Сайт Українських Націоналістів
ГоловнаМій профільВихід
· RSS
Категорії розділу

Новини [1252]
Анонси [39]
Відео [40]
Заяви [31]
Дописи [156]
Звернення [57]
Цей день в історії [51]

Наша газета

Наше радіо

Голос Свободи

Статутні документи

Статут ВО "Свобода"

Програма захисту українців

Національна конституція (проект ВО "Свобода")

Програма ВО "Свобода"

Реклама


Відео онлайн

Сторінки історії

Фотоальбом

Історичні фото

Патріотичні зображення

Фото ВО Свобода

 
Головна » 2012 » Лютий » 15 » УГОДА про спільні дії Комітету Опору Диктатурі
23:35
УГОДА про спільні дії Комітету Опору Диктатурі

УГОДА про спільні дії Комітету Опору Диктатурі, підписана та озвучена 22 січня 2012 року в Києві між ВО "Свобода", ВО "Батьківщина", ПП "Фронт змін". Віталій Кличко підписав угоду про спільні дії об’єднаної опозиції із застереженнями. Партія «УДАР» не вступає до КОДу, але поділяє критичне ставлення до дій нинішньої влади та співпрацюватиме з іншими опозиційними партіями під час виборчої кампанії та після виборів.

                                       УГОДА

            про спільні дії Об'єднаної опозиції України

Ми, представники українських опозиційних демократичних політичних партій:

враховуючи увесь досвід українського державотворення та усвідомлюючи високу відповідальність перед українським народом,

відстоюючи необхідність повернення країни на демократичний шлях розвитку та забезпечення умов для добробуту і можливостей для самореалізації кожної людини,

наголошуючи на потребі повноцінного забезпечення європейських стандартів, свобод і прав громадян та вимагаючи припинити політичні репресії і звільнити лідерів опозиційних партій - Юлію Тимошенко, Юрія Луценка та інших політичних в'язнів,

захищаючи конституційне право громадян України на формування органів влади, отже - на вільні і чесні вибори,

у День Соборності України проголошуємо:

Повноцінна реалізація політичних та соціальних прав громадян України неможлива без усунення правлячого режиму Януковича. Вибори до Верховної Ради України у жовтні 2012 року дають нам реальну можливість зробити це конституційним шляхом.

Задля повалення антинародного режиму та відновлення справжнього народовладдя -уповноважені представники політичних партій, що входять до Комітету опору диктатурі, пріоритетним завданням на 2012 рік визначають утворення більшості у Верховній Раді України, яка буде спроможна зупинити узурпацію влади, забезпечити захист прав та свобод громадян, відновити європейську інтеграцію, наблизити життя українців до європейських політичних і соціальних стандартів.

З дією метою опозиційні політичні партії, які співпрацюють у Комітеті опору диктатурі, виступають як Об'єднана опозиція та здійснюють спільні дії на загальнонаціональному та місцевому рівнях:

- узгоджують спільні політичні принципи та підходи, з якими виступають на парламентських виборах 2012 року;

- здійснюють скоординовані дії, спрямовані на забезпечення підготовки і проведення чесних виборів народних депутатів України, встановлення  їх правдивих результатів, недопущення фальсифікації голосування і спотворення волевиявлення громадян. Йдеться, зокрема, і про координацію дій членів окружних і дільничних виборчих комісій, спостерігачів, та забезпечення їхньої ефективної роботи;

- формують єдиний список кандидатів у народні депутати України, які балотуватимуться у мажоритарних округах, за принципом - один округ - один кандидат від Об'єднаної опозиції. Визнають базовими вимогами до кандидатів патріотизм, порядність, принциповість, фаховість, громадський авторитет та бездоганну репутацію та несуть відповідальність за кожного висунутого кандидата перед українським  народом;

- після перемоги на виборах у 2012 році Об'єднана опозиція утворює парламентську більшість та розпочинає процес формування нової української влади.

Лідери політичних партій-учасниць угоди зобов'язуються забезпечити її безумовне виконання.

Ми наголошуємо, що єдиним опонентом для Об'єднаної опозиції є чинний режим і ті політичні сили, які його уособлюють. Тому ми відмовляємось від публічної взаємної критики та декларуємо принцип взаємоповаги і взаємного непоборювання між усіма  опозиціиними політичними силами.

З метою консолідації демократичних сил і уникнення розпорошення голосів виборців, закликаємо всіх, хто здатний протистояти режиму Януковича, підтримати нашу ініціативу та діяти спільно.

Тільки разом ми зможемо досягти спільної мети - побороти диктатуру та побудувати справедливу та заможну країну!

Слава Соборній Демократичній Україні!   

Категорія: Заяви | Переглядів: 825 | Додав: sv_nad | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 5
1 ЧОРНИЙ (15.02.2012 11:17) [Матеріал]
Угода це добре, але ще напевне має бути (може і є)додаткова угода чи додаток до цієї підписаний "кров"ю", де були б прописані пріоритетні завдання і шляхи їх втілення, першочергові завдання і головне поділ посад, для майбутньої парламенської більшості з представників КОДу. Бо всі живі і амбітні люди, якщо зараз не узгодити і не задоваільнити амбіції кожного то потім буде аналогічна теперішній ситуації (зради, обіцянки, підкуп, погрози і т.д) а як результат тушкована ВР а ВО "Свобода" в меншості і в опозиції. :Q

2 ЧОРНИЙ (15.02.2012 11:18) [Матеріал]
Коби б я помилявся!
Слава УКРАЇНІ!
%)

3 sv_nad (16.02.2012 01:05) [Матеріал]
Опозицію мають об’єднати спільні здобутки, якість опору антиукраїнському режимові, не поділ виборчих округів, а шляхом системних заходів з повалення режиму Януковича, припинення грабунку України і недопущення реваншу ми здобудемо перемогу.

http://www.svoboda.org.ua/diyalnist/novyny/027498/

4 ЧОРНИЙ (16.02.2012 11:28) [Матеріал]
Та ніхто крім ВО "Свободи" не буде якісно і сестемно протистояти режиму ні в ВР ні в місцевих радах. Це зрозуміло, очевидно і обідно.

5 sv_nad (16.02.2012 13:52) [Матеріал]
Не потрібно ображатися ні на кого ні падати духом.
Це праввда, що тільки представники Свободи і зараз і у Верховній раді єдині, хто буде цілеспрямомано, системно боронити українців та Україну від ворогів як внутрішніх так і зовнішніх. Слава Україні!

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук
Наша адреса
м.Надвірна
вул.Чорновола, 8
ТЦ "СТАРИЙ ПОБУТ"
офіс №37 (3-й поверх)

ВО Свобода


Олег Тягнибок


Ми у facebook


Батальйон "СІЧ"

Приєднуйся

Чат
18:24
 
Календар
«  Лютий 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
272829
 
Патріотична поезія

(Ігор Калиниченко)

 
Наша кнопка

Код кнопки:

<A href="//svoboda-vo.at.ua" target="_blank"><img src="//svoboda-vo.at.ua/Logo/Baner_2.gif" border="0" alt="" />


 
Скачати книги

Скачати mp3

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0