Неділя, 05.05.2024, 03:30




Сайт Українських Націоналістів
ГоловнаМій профільВихід
· RSS
Категорії розділу

Новини [1252]
Анонси [39]
Відео [40]
Заяви [31]
Дописи [156]
Звернення [57]
Цей день в історії [51]

Наша газета

Наше радіо

Голос Свободи

Статутні документи

Статут ВО "Свобода"

Програма захисту українців

Національна конституція (проект ВО "Свобода")

Програма ВО "Свобода"

Реклама


Відео онлайн

Сторінки історії

Фотоальбом

Історичні фото

Патріотичні зображення

Фото ВО Свобода

 
Головна » 2011 » Листопад » 26 » Звернення депутатів Надвірнянської районної ради до Прем’єр-міністра України
01:21
Звернення депутатів Надвірнянської районної ради до Прем’єр-міністра України


Депутати від ВО "Свобода" в Надіврнянській районній раді внесли пропозицію  про включення до порядку денного ІХ сесії районної ради питання та прийняття Звернення до Премєр-міністра України  щодо дотримання Законів України та рішень судів в частині виконання соціальних зобов’язань перед учасниками ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС, які оголосили голодування в Донецьку та Звернення до Президента України, Голови Верховної Ради України  з приводу недопущення прийняття Закону України "Про ринок землі".

Президія районної ради не погодилася на включення до порядку денного сесії обговорення  та прийтяття даних Звернень. Жодного керівника фракцій так званих демократичних та українських партій, які входять до районної ради, не тривожать питання можливого позбавлення українця найціннішого - це землі. Нецікавить їх також масові виступи, маніфестації соціально-незахищених верст населення. Масові протести афганців, чорнобильців, дітей війни накалилися до того, що в Донецьку, люди доведені до  відчаю такого рівня, що розпочали масове голодування. Найбільщ радикальні і доведені до краю терпіння люди готові на крайні міри: самоспалення.

Президія районної ради, якою керує "фронтовик" Василь Попович та підкеровує регіонал Калічко В., відклала розгляд цих питань на наступну сесію. Чи доживуть до нашої наступної сесії чорнобильці  Донецька невідомо? А їм зараз дуже потрібна хоча б моральна підтримка всіх небайдужих. І якби всі органи місцевого самоврядування виступили з такими чи подібними заявами, то уряд повинен би був зреагувати миттєво. А так виглядає так, що 40 чорнобильців голодують і більше нікому до цього немає діла. 

Реакції на події немає - влада не реагує і не буде реагувати. Продажні суди приймають маразхматичні рішення про заборону голодування. 

Не можна мовчати. Тому що завтра прийдуть за вами.

Фракція ВО "Свобода" в Надвірнянській районній раді, незважаючи на те, що питання прийняття Звернення щодо голодування чорнобильців Донецька не було внесено до порядку денного боягузливою Президією, оголосила Звернення та висловила свою позицію з приводу подій в Донецьку.


   Прем’єр-міністру України

   Миколі Азарову

В Донецьку з 15 листопада в наметовому містечку біля будівлі обласного управління Пенсійного фонду голодують чорнобильці. Вони вимагають виплати їхніх пенсій в повному обсязі, а також домагаються зустрічі з Прем'єр-міністром України.

23 листопада, до голодуючих поблизу Донецького пенсійного фонду в знак протесту проти урізання пенсій приєдналися ліквідатори аварії на ЧАЕС з Луганська та Полтави.

Загалом, на даний момент у таборі перебуває близько 200 осіб, з яких 41 чоловік продовжують голодування, розпочате 15 листопада. При цьому кількість людей постійно збільшується.

Донецький окружний адміністративний суд задовольнив позов Донецької міської ради про заборону акції протесту-голодування ліквідаторів аварії на Чорнобильській АЕС біля будівлі обласного управління Пенсійного фонду нібито через загрозу теракту.

Учасники протесту, знаючи про рішення суду, заявляють, що налаштовані рішуче. На сьогоднішній день частина учасників голодування готова до радикальних дій і оголосила про можливість самоспалення. Вони не мають наміру відступати від раніше заявлених вимог до уряду про відновлення виплат пенсій дітям війни, афганцям і чорнобильцям відповідно до Законів України, а не постанов Кабінету міністрів.

Антинародний режим навмисно прирікає українців на злидні, щоб у потрібний момент черговою брехнею та копійчаними подачками купувати їхню прихильність на виборах.

Депутати Надвірнянської районної ради Івано-Франківської області підтримують учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС, обурені політикою соціальної українофобії режиму, та вимагають від влади припинити наступ на соціальні права українців.

Депутати Надвірнянської районної ради Івано-Франківської області вимагають від уряду дотримання Законів України та рішень судів в частині виконання соціальних зобов’язань перед учасниками ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС.

 

Голова

фракції ВО «Свобода»

в Надвірнянській районній раді                                              Андрій Крицький

Категорія: Звернення | Переглядів: 795 | Додав: sv_nad | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 1
1 MG-42 (27.11.2011 21:00) [Матеріал]
Нічого, прийде час і такі хабарники, як Калічко - отримають своє!
P.S. Тюрма за ним давно плаче! Всі добре пам"ятають, яким він був "чесним" військовим комісаром!

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук
Наша адреса
м.Надвірна
вул.Чорновола, 8
ТЦ "СТАРИЙ ПОБУТ"
офіс №37 (3-й поверх)

ВО Свобода


Олег Тягнибок


Ми у facebook


Батальйон "СІЧ"

Приєднуйся

Чат
03:30
 
Календар
«  Листопад 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
 
Патріотична поезія

(Ігор Калиниченко)

 
Наша кнопка

Код кнопки:

<A href="//svoboda-vo.at.ua" target="_blank"><img src="//svoboda-vo.at.ua/Logo/Baner_2.gif" border="0" alt="" />


 
Скачати книги

Скачати mp3

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0