П'ятниця, 29.03.2024, 07:06




Сайт Українських Націоналістів
ГоловнаМій профільВихід
· RSS
Категорії розділу

Новини [1252]
Анонси [39]
Відео [40]
Заяви [31]
Дописи [156]
Звернення [57]
Цей день в історії [51]

Наша газета

Наше радіо

Голос Свободи

Статутні документи

Статут ВО "Свобода"

Програма захисту українців

Національна конституція (проект ВО "Свобода")

Програма ВО "Свобода"

Реклама


Відео онлайн

Сторінки історії

Фотоальбом

Історичні фото

Патріотичні зображення

Фото ВО Свобода

 
Головна » 2010 » Лютий » 23

Москва вимагає від Януковича припинити контакти СБУ з ЦРУ й повернути ФСБ у Крим. Про це пише російський журнал «Власть».

Видання нагадує, що напередодні Київ відвідав голова адміністрації російського президента Сєргєй Наришкін, який провів 6-годинні переговори з Януковичем.

Посилаючись на джерело в МЗС України, журнал пише, що «РФ приготувала цілий список конкретних кроків, які нова влада в Києві могла б почати в знак поновлення колишньої дружби між братніми народами».

«Москві хотілося б, щоб Служба безпеки України (СБУ) і український МЗС відмовилися від послуг консультантів зі ЦРУ. Досить сказати, що влітку 2008 року дипломи випускникам Академії СБУ вручав тодішній посол США в Києві професійний розвідник Вільям Тейлор», – цитує видання неназваного українського дипломата.

Він також заявив, що російська сторона вже за ... Читати далі »

Переглядів: 608 | Додав: Націоналіст | Дата: 23.02.2010 | Коментарі (7)

В Українській православній церкві Київського патріархату вважають некоректним запрошення патріарха Московського і вієї Русі Кирила на інавгурацію новообраного президента Віктора Януковича. Позицію УПЦ КП озвучив керівник інформаційно-видавничого управління церкви єпископ Васильківський Євстратій (Зоря).

«Враховуючи ті політичні обставини, якими завершилася виборча компанія, а саме те, що не можна говорити про впевнену перемогу або впевнену поразку, що тягне за собою необхідність переможцеві знаходити взаєморозуміння з тією частиною України, яка за нього не голосувала, – враховуючи це, безумовно, запрошення російського патріарха на інавгурацію президента незалежної України – крок не зовсім коректний», - заявив єпископ.

За словами Євстратія, позиція, яку займає Кирил, і висловлювана ним концепція «Російського світу» передбачають, що Україна повинна знаходи ... Читати далі »

Переглядів: 773 | Додав: Націоналіст | Дата: 23.02.2010 | Коментарі (7)

«Десять кроків назустріч людям» обіцяв зробити Віктор Ющенко, балотуючись на посаду Президента у 2004 році.

Перше, що зробив Ющенко, – це збільшив допомогу матерям при народженні дитини. Тепер на первістка мати отримує понад 12 тисяч гривень, на другого малюка – 25 тисяч гривень, а на третю і наступну дитину – 50 тисяч гривень.

Українки відреагували. Народжуваність почала рости. Рекорди народжуваності фіксувалися щороку. Торік у країні народилося 515 тисяч дітей, що є найбільшим показником за весь період незалежності України.

Указом президента України засновано одноразову винагороду у десятикратному розмірі прожиткового мінімуму «Матерям-героїням».

Також запроваджено державну підтримку національного усиновлення. Наразі в Україні знаходять родину практично всі здорові малюки віком до 1 року. Щороку за каденції Ющенка зрост ... Читати далі »

Переглядів: 747 | Додав: Патріот | Дата: 23.02.2010 | Коментарі (2)

Надвірнянська СВОБОДА
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук
Наша адреса
м.Надвірна
вул.Чорновола, 8
ТЦ "СТАРИЙ ПОБУТ"
офіс №37 (3-й поверх)

ВО Свобода


Олег Тягнибок


Ми у facebook


Батальйон "СІЧ"

Приєднуйся

Чат
07:06
 
Календар
«  Лютий 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
 
Патріотична поезія

(Ігор Калиниченко)

 
Наша кнопка

Код кнопки:

<A href="//svoboda-vo.at.ua" target="_blank"><img src="//svoboda-vo.at.ua/Logo/Baner_2.gif" border="0" alt="" />


 
Скачати книги

Скачати mp3

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0