Вівторок, 30.04.2024, 02:22




Сайт Українських Націоналістів
ГоловнаМій профільВихід
· RSS
Категорії розділу

Новини [1252]
Анонси [39]
Відео [40]
Заяви [31]
Дописи [156]
Звернення [57]
Цей день в історії [51]

Наша газета

Наше радіо

Голос Свободи

Статутні документи

Статут ВО "Свобода"

Програма захисту українців

Національна конституція (проект ВО "Свобода")

Програма ВО "Свобода"

Реклама


Відео онлайн

Сторінки історії

Фотоальбом

Історичні фото

Патріотичні зображення

Фото ВО Свобода

 
Головна » 2011 » Квітень » 28

"Цілеспрямована українофобська політика нинішньої влади не залишає українцям вибору. Брутальний наступ на національні, соціальні та історичні права українців, спроба відібрати святе -- землю, политу кров'ю наших попередників, новітня колективізація, наступним етапом якої прогнозовано буде новий голодомор, повинні отримати гідну відсіч української нації", -- заявив голова Всеукраїнського об'єднання "Свобода" Олег Тягнибок 17 квітня 2011 року під час вшанування героїв Холодного Яру на місці останнього бою Головного отамана Холодного Яру Василя Чучупаки у с. Мельники на Черкащині.

Категорія: Відео | Переглядів: 894 | Додав: Націоналіст | Дата: 28.04.2011 | Коментарі (0)

За рік президентства Віктора Януковича Україна зазнала тривожного занепаду в демократії і правах людини, мовиться в спеціальному звіті правозахисної організації Freedom House («Дім свободи»), оприлюдненому в середу. Цей занепад, якщо його не зупинити, загрожує повернути Україну до авторитаризму часів до Помаранчевої революції, наголошують правозахисники в звіті з назвою «Сигнал тривоги: захистити демократію в Україні».

Звіт, серед іншого, вказує на дедалі більше придушення засобів інформації, вибіркове застосування правосуддя щодо опозиційних діячів, дедалі глибше втручання в суспільне життя Служби безпеки України, дедалі поступливіший парламент, нездатний домогтися підзвітності від виконавчої влади, а також на місцеві вибори жовтня минулого року, які вперше з часу Помаранчевої революції не відповідали демократичним стандартам. ... Читати далі »

Категорія: Новини | Переглядів: 780 | Додав: Націоналіст | Дата: 28.04.2011 | Коментарі (0)

"Підписані рік тому ганебні зрадницькі Харківські угоди про продовження перебування окупаційного російського флоту на території України заклали основи широкомасштабної повзучої окупації України новітньою московською імперією. Після здачі національних інтересів та втрати суверенітету України над частиною своєї території, наступ Кремля лише посилився. Сьогодні представники окупаційної адміністрації принижують Україну вимогою вивішувати окупаційні прапори імперії, що протягом 70 років чинила жахливі злочини проти українців. Наступний етап – це втягування України у новий союз з Москвою, що неодмінно має закінчитися повним поглинанням нашої держави. Це відбувається на тлі брутального намагання дозволити торгівлю землею, зокрема, продаж її іноземцям, наслідком чого буде остаточне витіснення українців з власної землі. Нашою відповіддю має бути тотальний спротив прокремлівському режимові, усунення антиукраїнської антинародної вл ... Читати далі »

Категорія: Заяви | Переглядів: 742 | Додав: Націоналіст | Дата: 28.04.2011 | Коментарі (0)

Надвірнянська СВОБОДА
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук
Наша адреса
м.Надвірна
вул.Чорновола, 8
ТЦ "СТАРИЙ ПОБУТ"
офіс №37 (3-й поверх)

ВО Свобода


Олег Тягнибок


Ми у facebook


Батальйон "СІЧ"

Приєднуйся

Чат
02:22
 
Календар
«  Квітень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
 
Патріотична поезія

(Ігор Калиниченко)

 
Наша кнопка

Код кнопки:

<A href="//svoboda-vo.at.ua" target="_blank"><img src="//svoboda-vo.at.ua/Logo/Baner_2.gif" border="0" alt="" />


 
Скачати книги

Скачати mp3

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0