П'ятниця, 19.04.2024, 01:55




Сайт Українських Націоналістів
ГоловнаМій профільВихід
· RSS
Категорії розділу

Новини [1252]
Анонси [39]
Відео [40]
Заяви [31]
Дописи [156]
Звернення [57]
Цей день в історії [51]

Наша газета

Наше радіо

Голос Свободи

Статутні документи

Статут ВО "Свобода"

Програма захисту українців

Національна конституція (проект ВО "Свобода")

Програма ВО "Свобода"

Реклама


Відео онлайн

Сторінки історії

Фотоальбом

Історичні фото

Патріотичні зображення

Фото ВО Свобода

 
Головна » 2014 » Березень » 27

"Верховна Рада не підтримала надзвичайно важливі антикорупційні і антирейдерські законопроєкти, які надають громадянам право на отримання інформації про права власности на нерухомість та земельні ділянки в Україні. Очевидно, цей склад парламенту не здатний ухвалювати принципові антикорупційні та антирейдерські закони, чого вимагали громадяни на Майдані. І це ще одна важлива причина, чому необхідно провести позачергові вибори до парламенту відразу після президентських", – прокоментував голосування в парламенті за законопроєкт про відкритість Держреєстру прав на нерухоме майно народний депутат України від фракції ВО "Свобода" Руслан Марцінків.

Вказаний документ надає громадянам право на отримання інформації про права власности на нерухомість і земельні ділянки в Україні. Фракція "Свободи" закликала парлам ... Читати далі »

Категорія: Новини | Переглядів: 447 | Додав: sv_nad | Дата: 27.03.2014 | Коментарі (0)

27 березня 2014 року під час засідання колегії Державного агентства лісових ресурсів України міністр аграрної політики та продовольства України Ігор Швайка представив керівникам обласних управлінь лісового господарства новопризначеного голову Державного агентства лісових ресурсів України свободівця Валерія Чернякова. Відповідне розпорядження про його призначення №248-р 25 березня 2014 року підписав Прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк.

Новий очільник Держлісагенства Валерій Черняков у короткій промові перед лісівниками України акцентував увагу на першочергових завданнях: "Маю на меті підвищити престиж галузі, прирівнявши працю лісівників до державної служби. Це величезний стимул для підвищення кваліфікації та відповідного ставлення до професії. Також буду боротися з незаконною вирубкою лісів, але поки первинним є повний аудит Державної аг ... Читати далі »

Категорія: Новини | Переглядів: 573 | Додав: sv_nad | Дата: 27.03.2014 | Коментарі (0)

Саме про такий сценарій заговорив політолог Петро Копісь. За його словами, Тимошенко домовляється з Путіним про склад уряду і про міністрів силового блоку України, а натомість Путін припиняє анексію України. 

Пряма мова:

«У мене є неспростовні докази того, що Тимошенко бачилася з Путіним і високопоставленими політиками від Партії регіонів в одному з фешенебельних готелів в центрі Москви. Основною метою конфіденційної поїздки Тимошенко до Москви, стала тема анексії України. Тимошенко вкрай важливо знайти вихід зі складної ситуації, яка склалася в Україні, щоб потім використати це на виборах Президента України.

Проаналізувавши різні джерела інформації в тому числі і резюмуючи мої розмови з моїми російськими колегами, можу з точністю до правди сказати, що Тимошенко домовилася з Путіним. В ... Читати далі »

Категорія: Новини | Переглядів: 490 | Додав: sv_nad | Дата: 27.03.2014 | Коментарі (0)

25 березня 2014 року відбулася позачергова сесія Надвірнянської районної ради. Депутати від Всеукраїнського об'єднання "Свобода" одностайно підтримали рішення Івано-Франківської обласної ради про цільову програму фінансування мобілізаційних заходів та цивільного захисту населення краю на 2014 рік. З метою своєчасного оповіщення громадян про можливі загрози, налагодження системи цивільного захисту населення, підготовки органів місцевого самоврядування до роботи в особливий період та забезпечення створення мобілізаційних резервів на Івано-Франківщині.

Голова Надвірнянської районної організації ВО "Свобода" Михайло Іваночко зазначив, що таке рішення дозволить вчасно реагувати та бути готовими до роботи в умовах надзвичайного або воєнного стану, якщо у цьому буде потреба.

"Враховуючи, що наша держава може покладатися лише на власні ... Читати далі »

Категорія: Новини | Переглядів: 487 | Додав: sv_nad | Дата: 27.03.2014 | Коментарі (0)

27 березня 2014 року під час розгляду у парламенті ініціятив уряду щодо запобігання фінансовій катастрофі України та внесення змін до Державного б'юджету України на 2014 рік Голова ВО "Свобода" Олег Тягнибок повідомив, що фракція "Свободи", вивчивши подані урядом законопроєкти, пропонує врахувати низку пропозицій націоналістів. Зокрема, у жодному разі не можна скорочувати фінансування Міністерства оборони України, навпаки, треба суттєво скоротити фінансування Державного управління справами і Адміністрації Президента. Окрім цього, лідер націоналістів закликав затвердити низку законодавчих ініціятив "Свободи", які допоможуть відродити національну економіку та поповнити б'юджет.

Під час виступу в парламенті Олег Тягнибок висловив обурення тим, що "регіонали", які розграбовували країну, зараз намагаються п ... Читати далі »

Категорія: Новини | Переглядів: 442 | Додав: sv_nad | Дата: 26.03.2014 | Коментарі (0)

Надвірнянська СВОБОДА
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук
Наша адреса
м.Надвірна
вул.Чорновола, 8
ТЦ "СТАРИЙ ПОБУТ"
офіс №37 (3-й поверх)

ВО Свобода


Олег Тягнибок


Ми у facebook


Батальйон "СІЧ"

Приєднуйся

Чат
01:55
 
Календар
«  Березень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
 
Патріотична поезія

(Ігор Калиниченко)

 
Наша кнопка

Код кнопки:

<A href="//svoboda-vo.at.ua" target="_blank"><img src="//svoboda-vo.at.ua/Logo/Baner_2.gif" border="0" alt="" />


 
Скачати книги

Скачати mp3

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0