Субота, 04.05.2024, 08:28




Сайт Українських Націоналістів
ГоловнаМій профільВихід
· RSS
Категорії розділу

Новини [1252]
Анонси [39]
Відео [40]
Заяви [31]
Дописи [156]
Звернення [57]
Цей день в історії [51]

Наша газета

Наше радіо

Голос Свободи

Статутні документи

Статут ВО "Свобода"

Програма захисту українців

Національна конституція (проект ВО "Свобода")

Програма ВО "Свобода"

Реклама


Відео онлайн

Сторінки історії

Фотоальбом

Історичні фото

Патріотичні зображення

Фото ВО Свобода

 
Головна » 2014 » Червень » 27 » Андрій Крицький: «Україні потрібна Конституція, яка би базувалася на принципах націоцентризму з європейським геополітичним спрямуванням»
22:04
Андрій Крицький: «Україні потрібна Конституція, яка би базувалася на принципах націоцентризму з європейським геополітичним спрямуванням»

На думку першого заступника голови Надвірнянської РДА Андрія Крицького, Україні потрібна дієва Конституція, яка б базувалася на принципах націоцентризму з європейським геополітичним спрямуванням. Таку точку зору свободівець висловив, виступаючи перед громадкістю в районному будинку культури, під час урочистостей з нагоди відзначення Дня Конституції України.

Націоналіст зауважив, що основне призначення Конституції – закріплення й гарантування фундаментальних прав людини та громадянина, упорядкування й організація державної влади, утвердження соціально-націоналістичних цінностей, на яких повинно ґрунтуватися українське суспільство для звершення ідеалів Майдану.

Разом з тим, Андрій Крицький стверджує, що у  Конституції прямо зазначено, якою люди хотіли бачити свою державу, вектор її розвитку, перспективи та спрямування української нації.

«В сьогоднішніх реаліях люди розчаровані в захисті свої прав. Таке ставлення спричинено тим, що Конституція України, нажаль, працює не на повну силу, більшість конституційних норм і положень все ще залишаються лише деклараціями. Всі ми прагнемо, щоб задекларовані права стали реальністю, щоб люди почували себе захищеними і впевнено дивилися у майбутнє. Коли кожен громадянин України відчує, що його життя, здоров`я, честь і гідність, недоторканність і безпека дійсно визнані найвищою цінністю, тоді ми зможемо з гордістю заявити: Україна стала демократичною державою», - наголосив Андрій Крицький.

Свободівець переконаний, що спільними зусиллями ми зуміємо побудувати країну, в якій держава та її інституції повною мірою служать українській нації.  

«Державу, про яку мріяли і за яку віддали життя наші славні борці за Незалежність, Герої Небесної сотні, військові, які воюють та гинуть на Східному фронті у протистоянні з кремлівським агресором, в якій комфортно житиметься нам і нашим нащадкам», – наголосив Андрій Крицький.

Прес-служба Надвірнянської районної організації ВО «Свобода»

Категорія: Новини | Переглядів: 547 | Додав: sv_nad | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук
Наша адреса
м.Надвірна
вул.Чорновола, 8
ТЦ "СТАРИЙ ПОБУТ"
офіс №37 (3-й поверх)

ВО Свобода


Олег Тягнибок


Ми у facebook


Батальйон "СІЧ"

Приєднуйся

Чат
08:28
 
Календар
«  Червень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
 
Патріотична поезія

(Ігор Калиниченко)

 
Наша кнопка

Код кнопки:

<A href="//svoboda-vo.at.ua" target="_blank"><img src="//svoboda-vo.at.ua/Logo/Baner_2.gif" border="0" alt="" />


 
Скачати книги

Скачати mp3

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0