Субота, 04.05.2024, 11:50




Сайт Українських Націоналістів
ГоловнаМій профільВихід
· RSS
Категорії розділу

Новини [1252]
Анонси [39]
Відео [40]
Заяви [31]
Дописи [156]
Звернення [57]
Цей день в історії [51]

Наша газета

Наше радіо

Голос Свободи

Статутні документи

Статут ВО "Свобода"

Програма захисту українців

Національна конституція (проект ВО "Свобода")

Програма ВО "Свобода"

Реклама


Відео онлайн

Сторінки історії

Фотоальбом

Історичні фото

Патріотичні зображення

Фото ВО Свобода

 
Головна » 2014 » Червень » 05

«Вибори в один тур – і Путін не нападатиме». Саме ця неймовірно вдала виборча технологія штабу Петра Порошенка вкупі з очевидним бажанням українців якнайшвидше покінчити із періодом невизначеності принесли впевнену перемогу на президентських перегонах одному з найбагатших громадян України.

Інфантильне прагнення українців негайно перекласти усю відповідальність на чергового месію-рятівника переважили усі аргументи проти. Допомогло, зрештою, й те, що єдиний більш-менш реальний конкурент Порошенка – Юлія Тимошенко – жодної іншої емоції, окрім роздратування, у більшості українців не викликала.

Порошенкові не завадило ані багате та пістряве політичне минуле, ані сумнівний союз з Дмитром Фірташем, ані співпраця з Віктором Януковичем. Більшість виборців чомусь вперто сприймають ... Читати далі »

Категорія: Новини | Переглядів: 488 | Додав: sv_nad | Дата: 05.06.2014 | Коментарі (0)

4 червня, голова Надвірнянської районної державної адміністрації, свободівець Михайло Іваночко взяв участь у відкритті третього районного фестивалю творчості дітей з особливими потребами «Ти – не один», що охоплює дітей, які мають вади фізичного розвитку та наділені таланти.

       

Захід, який відбувся у приміщенні районного будинку культури, організували районна державна адміністрація та  районна рада. Фестиваль організовується з метою реалізації талантів цих діточок. Кошти зібрані організаторами серед бюджетних організацій, приватних установ були вручені обдарованим дітям на сцені Фестив ... Читати далі »

Категорія: Новини | Переглядів: 556 | Додав: sv_nad | Дата: 05.06.2014 | Коментарі (0)

Цими днями в залі засідань райдержадміністрації відбулася спільна нарада райдержадміністрації з міським, селищними та сільськими головами. Відкрив та провів нараду Михайло Іваночко – голова районної державної адміністрації.

Особливу увагу свободівець приділив питанню формування списків виборців у кожному населеному пункті. Зокрема він наголосив, що потрібно у міжвиборний період опрацювати списки виборців, щоб кожен громадянин нашої держави мав змогу реалізувати свій конституційний обов’язок.

Так, зокрема, голова державної адміністрації  підняв питання боротьби з браконьєрством та наголосив на необхідності боротьби із борщовиком Сосновського. Ці питання є досить важливими і стоять на жорсткому контролі районної державної адміністрації.

Щодо питання нагальності піднімати питання протидії браконьєрству, Михайло Іваночко  вказ ... Читати далі »

Категорія: Новини | Переглядів: 478 | Додав: sv_nad | Дата: 04.06.2014 | Коментарі (0)

Ще 27 березня 33-річний надвірнянець Василь Боднар став у лави захисників України. Майданівець, учасник подій 18-21 лютого в Києві, колишній десантник з досвідом миротворчої місії в Іраку, старшина за званням, він уже більше місяця виконує бойові завдання у Слов’янську на Донеччині. «Полюю на Бабая, – без жодного епатажу каже Василь. – Це не завдання, це моя особиста позиція».

 

«Брати» з Росії зайшли вбивати»

Домовилися з Василем поговорити надвечір, коли стемніє, і тут його телефон замовчав на дві доби. Коли прийшло повідомлення, що знову на зв’язку, зітхнули з полегшенням. «Трохи пострілюють, а так все нормально», &nd ... Читати далі »

Категорія: Новини | Переглядів: 520 | Додав: sv_nad | Дата: 04.06.2014 | Коментарі (0)

Надвірнянська СВОБОДА
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук
Наша адреса
м.Надвірна
вул.Чорновола, 8
ТЦ "СТАРИЙ ПОБУТ"
офіс №37 (3-й поверх)

ВО Свобода


Олег Тягнибок


Ми у facebook


Батальйон "СІЧ"

Приєднуйся

Чат
11:50
 
Календар
«  Червень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
 
Патріотична поезія

(Ігор Калиниченко)

 
Наша кнопка

Код кнопки:

<A href="//svoboda-vo.at.ua" target="_blank"><img src="//svoboda-vo.at.ua/Logo/Baner_2.gif" border="0" alt="" />


 
Скачати книги

Скачати mp3

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0