Субота, 27.04.2024, 09:41




Сайт Українських Націоналістів
ГоловнаМій профільВихід
· RSS
Категорії розділу

Новини [1252]
Анонси [39]
Відео [40]
Заяви [31]
Дописи [156]
Звернення [57]
Цей день в історії [51]

Наша газета

Наше радіо

Голос Свободи

Статутні документи

Статут ВО "Свобода"

Програма захисту українців

Національна конституція (проект ВО "Свобода")

Програма ВО "Свобода"

Реклама


Відео онлайн

Сторінки історії

Фотоальбом

Історичні фото

Патріотичні зображення

Фото ВО Свобода

 
Головна » 2013 » Вересень » 13 » Чітка позиція депутатів фракції «Свобода» не дозволила знищити медичну галузь у Надвірнянському район
09:50
Чітка позиція депутатів фракції «Свобода» не дозволила знищити медичну галузь у Надвірнянському район

12 вересня 2013 року на черговій сесії Надвірнянської районної ради адміністрація спробувала впровадити в районі чергове «покращення» у вигляді реформування медичної галузі. Псевдореформа лобіювалася керівником департаменту охорони здоров’я області, який особисто представляв її на сесії. 

Депутат Михайло Іваночко висловив позицію фракції  «Свобода» категоричного несприйняття таких реформ, що призведе до віддалення послуг медицини від людей та закликав депутатів  з розумом поставитись до розгляду цього питання.

«Ця псевдореформа крім зміни вивіски нічого не змінить. Давайте не будемо поспішати. Цю реформу спершу проводять у  пілотних областях, а це Донецька, Вінницька, Дніпропетровська та м. Київ і яка має бути завершена у 2015 році. Тільки після завершення пілотних проектів ми побачимо та  зможемо оцінити   всі позитивні та негативні сторони, зробити з цього висновки і вибрати оптимальний варіант», - наголосив Михайло Іваночко.

Після цих слів націоналіста, депутатський корпус дав належну оцінку  даній псевдореформі  не підтримавши провладних ініціатив.

«Розгляд питання стосовно  створення  «Центру первинної медико-санітарної допомоги» в Надвірнянському районі буде «пропихатися» владою і на наступній сесії, адже влада на цьому не зупиниться. Вони будуть шукати інші методи, щоб впровадити ініціативи «окупаційного режиму», направлені на знищення української нації. Та ми зробимо все, щоб цього не сталося», - наголошують депутати фракції «Свобода».

Фракцією "Свобода"було подано звернення щодо незаконної приватизації земель с. Пнів, с. Зелена, в районі г.Городище що в м.Надвірна. Сесія також підтримала заяву свободівців  щодо катастрофічного стану доріг центральної частини міста.

Іваночко Михайло  наголосив у своєму виступі, що незважаючи на попередні звернення депутатів міської та районної рад до органів влади різних рівнів, проблема ремонту доріг центральної частини міста залишається нерозв'язаною. Влада вже півроку не реагує ні на депутатські запити, ні на звернення, ні на протестні акції, які двічі проходили в місті. Свободівці запевнили, що разом із громадою міста і втретє перекриють дорогу, якщо не буде задоволено законне прагнення людей їздити по відремонтованих дорогах. Свободівську заяву про незаконне утримання українського рибалки у Російській Федерації, сесія Надвірнянської районної ради підтримала майже одноголосно, вимагаючи звільнення із полону українця та направила цю вимогу до вищого керівництва держави.

За наполяганням депутатів-націоналістів була відхилена і подана адміністрацією «програма розвитку громадянського суспільства». Насправді під гарною вивіскою ховається просте прагнення чиновників відмити кошти.

Депутати фракції «Свобода» зобов’язалися на наступну сесію представити свій проект «Програми…», яка передбачатиме підтримку та хоча б мінімальне фінансування діяльності громадських організацій, які є основою цивілізованого громадського суспільства та запорукою прагнень українців відшукати порозуміння з владою.

 

Прес-служба Надвірнянської районного організації ВО «Свобода»
Категорія: Новини | Переглядів: 515 | Додав: sv_nad | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук
Наша адреса
м.Надвірна
вул.Чорновола, 8
ТЦ "СТАРИЙ ПОБУТ"
офіс №37 (3-й поверх)

ВО Свобода


Олег Тягнибок


Ми у facebook


Батальйон "СІЧ"

Приєднуйся

Чат
09:41
 
Календар
«  Вересень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
 
Патріотична поезія

(Ігор Калиниченко)

 
Наша кнопка

Код кнопки:

<A href="//svoboda-vo.at.ua" target="_blank"><img src="//svoboda-vo.at.ua/Logo/Baner_2.gif" border="0" alt="" />


 
Скачати книги

Скачати mp3

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0