Субота, 20.04.2024, 04:27




Сайт Українських Націоналістів
ГоловнаМій профільВихід
· RSS
Категорії розділу

Новини [1252]
Анонси [39]
Відео [40]
Заяви [31]
Дописи [156]
Звернення [57]
Цей день в історії [51]

Наша газета

Наше радіо

Голос Свободи

Статутні документи

Статут ВО "Свобода"

Програма захисту українців

Національна конституція (проект ВО "Свобода")

Програма ВО "Свобода"

Реклама


Відео онлайн

Сторінки історії

Фотоальбом

Історичні фото

Патріотичні зображення

Фото ВО Свобода

 
Головна » 2013 » Вересень » 04


5 та 6 вересня 2013 року Всеукраїнське об'єднання "Свобода" пікетуватиме посольство і консульства Російської Федерації по всій Україні з вимогою повернути на територію України українського рибалку Олександра Федоровича, якого російська сторона фактично утримує в полоні.
Про це 4 вересня 2013 року під час виступу у Верховній Раді України заявив народний депутат свободівець Ігор Швайка.

Націоналіст заявив: "Свобода" неодноразово наголошувала, що з боку Росії, особливо в контексті підписання Угоди про асоціяцію між Україною та ЕС, розв'язано війну – економічну, гуманітарну, релігійну. Але останнім часом Росія перейшла д ... Читати далі »

Категорія: Новини | Переглядів: 550 | Додав: sv_nad | Дата: 04.09.2013 | Коментарі (0)


Якщо Україна підпише Угоду про асоціяцію з Европейським Союзом – вона убезпечить себе від входження до итного союзу та будь-яких инших союзів із Росією. Сьогодні Російська Федерація веде війну проти України на всіх фронтах, про що досі нічого не сказав Янукович. Однак попри все це націоналісти переконані: Україна стане могутньою державою та повернеться в лоно европейських націй. Про це лідер ВО "Свобода" Олег Тягнибок заявив 3 вересня 2013 року під час виступу на відкритті 3-ї сесії Верховної Ради України чинного скликання.

Як відомо, на відкриття сесії прибув Президент України В.Янукович. Коментуючи появу президента, Олег Тягнибок зазначив: "Янукович уперше за півтора року нарешті прийшов до ... Читати далі »

Категорія: Новини | Переглядів: 689 | Додав: sv_nad | Дата: 03.09.2013 | Коментарі (0)

Суміш гебельсівщини і совєцького агітпропу, поширена в сюжеті програми "Гроші" на каналі "1+1" 2 вересня 2013 року, просто шокує. Це чергова хвиля інформаційного бруду, який щодня виливається зі сторінок, радіохвиль та телеекранів олігархічних ЗМІ. Мета цієї знавіснілої дифамаційної кампанії – дискредитувати єдину дієву національну силу в парламенті. Сюжет – поза такими поняттями, як журналістські стандарти, европейські норми, професійна етика, збалансованість інформації. Все побудовано за принципом: "що більша брехня – то охочіше в неї повірять".

Псевдожурналіст Михайло Ткач уже не вперше продукує маніпулятивні сюжети про лідера "Свободи". Анонсуючи у своєму "викривальному" матеріялі, що "Тягнибок будує розкішний маєток у заповіднику", автор не наводить жодного факту на підтвердження свого твердження. Але навіщо Ткачеві факти і журналістські стан ... Читати далі »

Категорія: Новини | Переглядів: 466 | Додав: sv_nad | Дата: 03.09.2013 | Коментарі (0)

"Віктор Янукович, вочевидь, переплутав український парламент з автобазою. Народні депутати не є підлеглими президента, аби він міг призначати їм наряди. Крім того, та інформація, яку з трибуни Верховної Ради озвучив Янукович, багато в чому не відповідає дійсності". Про це 3 вересня 2013 року заявив народний депутат від Всеукраїнського об'єднання "Свобода" Руслан Зелик, коментуючи виступ президента Януковича під час відкриття роботи 3-ї сесії Верховної Ради України.

"Янукович, який вперше за півтора року відвідав сесію парламенту, так і не спромігся на діалог із депутатами. Його виступ радше нагадував збори шоферів на автобазі, де усі присутні зобов'язані слухати "мудрого начальника". Склалося враження, що до "межигірської автономії" новини з України не доходять", – підкреслив свободівець.

За словами націоналіста, Янукович у своєму виступі оп ... Читати далі »

Категорія: Новини | Переглядів: 629 | Додав: sv_nad | Дата: 03.09.2013 | Коментарі (0)

Надвірнянська СВОБОДА
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук
Наша адреса
м.Надвірна
вул.Чорновола, 8
ТЦ "СТАРИЙ ПОБУТ"
офіс №37 (3-й поверх)

ВО Свобода


Олег Тягнибок


Ми у facebook


Батальйон "СІЧ"

Приєднуйся

Чат
04:27
 
Календар
«  Вересень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
 
Патріотична поезія

(Ігор Калиниченко)

 
Наша кнопка

Код кнопки:

<A href="//svoboda-vo.at.ua" target="_blank"><img src="//svoboda-vo.at.ua/Logo/Baner_2.gif" border="0" alt="" />


 
Скачати книги

Скачати mp3

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0