П'ятниця, 19.04.2024, 20:37




Сайт Українських Націоналістів
ГоловнаМій профільВихід
· RSS
Категорії розділу

Новини [1252]
Анонси [39]
Відео [40]
Заяви [31]
Дописи [156]
Звернення [57]
Цей день в історії [51]

Наша газета

Наше радіо

Голос Свободи

Статутні документи

Статут ВО "Свобода"

Програма захисту українців

Національна конституція (проект ВО "Свобода")

Програма ВО "Свобода"

Реклама


Відео онлайн

Сторінки історії

Фотоальбом

Історичні фото

Патріотичні зображення

Фото ВО Свобода

 
Головна » 2012 » Жовтень » 2 » Чому бідує Українська нація ?
21:56
Чому бідує Українська нація ?


Отримав останній випуск районного часопису «Народна Воля», який фінансується з районного бюджету. Хоча коли прочитаєш декілька сторінок із цього ЗМІ, то здається, що це не є газета  всієї  Надвірнянщини, а прислуга одного із кандидатів від нинішньої влади.

Згадую прийняття цьогорічного бюджету в січні місяці 2012 року,  коли не вистачало коштів на заробітну плату вчителям, лікарям,  працівникам культури нашого району. Тоді  сесія районної ради  нікому із комунальних підприємств не врізала бюджети, в тому числі і редакції «Народної Волі». Відмовившись тоді  практично від плану соціально-економічного розвитку району, районна рада практично вирішила питання виживання в цьому скрутному році. Натомість відчувши поблажливість редакція «Народної Волі», на чолі  з її радянським керівником товаріщем Гриджуком,  почала свою вакханалію, прислуговуючи по повній програмі  нинішній регіональній владі та її замаскованому  кандидату-гречкосію.

Не одноразово я, як депутат Надвірнянської районної ради, подаючи будь-яке оголошення чи допис, щоб надрукувати в газеті, вислуховував від пана Гриджука, що потрібно завжди виставляти  на противагу моєму критичному допису чийсь коментар, пояснюючи це тим, що потрібна якась противага на мою статтю.

Натомість, звертаю увагу, що в останьому номері «Деревянкової волі» (Народної волі», нагадую, що це часопис Надвірнянської районної ради ), надруковано проплачену  неприховану брехню та провокацію.

По-перше, на святкуванні 400-річчя с.Пасічна на урочистій частині п.Деревянко був відсутній, так в той час він «піарився» в Делятині.  Після закінчення урочистої частини святкування дня села в Пасічній, разом з численними добродіями ми прибули до Делятина, де і був присутній  видатний благодійник, що ще раз доказує його відсутність у с.Пасічна.

Напевно п.Гриджук  являється одним із агітаторів цього горе-кандидата. «Навіщо ви пане Іване вводите в оману громаду району. Благодійник зігнорував урочистості в с.Пасічна, про що вам було відомо. Але ви вирішили проагатувати в газеті, засновником якої є Надвірнянська районна рада, а не ваша власна, самовисуванця-зрадника, збрехавши, що він там був, та ще й виходив на сцену під час урочистостей.

По-друге, статтю про рейтинги кандидатів у народні депутати також редакція подала не правдиво, посилаючись на сайт  «Правда Іф», який є власністю Ю.Деревянка (чому п.Гриджук не шукав на противагу іншого опитування, так як він любить заявляти, що має бути думка двох сторін?). Звичайно, на початок виборчої кампанії станом на 17- 26 серпня, коли на теренах Надвірнянщини засівачем був один чолов’яга, то про нього знала більшість у районі. Але зважаючи на те, що  кандидати  в народні депутати, в тому числі і від об’єднаної опозиції п.Піцуряк Манолій, почали кампанію після реєстрації, тобто тільки 24 серпня, то ті рейтингові цифри не відповідають дійсності. Натомість гречкосій дарував та засівав на протязі трьох років і звичайно люди не могли інакше відповісти на питання про те, чи відомий вам кандидат. Навіть на той час (серпень) рейтинг Піцуряка М.В., за даними незалежних опитувань складав 25 %, тому, що його знає і поважає весь Богородчанський район. Піцуряк М.В., коли обирався депутатом обласної ради в 2010 році  отримав підтримку 89 % виборців на своєму, Богородчанському окрузі. Реальна, а не надута на замовлення, підтримка Деревянка станом на серпень складала 38 %.

Після того як  ВО «Свобода» та ВО «Батьківщина» представили єдиного узгодженого кандидата по 87 виборчому округу, то на протязі місяця картина значно помінялась. Звертаю увагу п.Гриджука, що сьогодні 26 вересня, а не 26 серпня, на дату, яку ви опираєтесь, вводячи в оману цілу громаду району.

За опитуванням, яке проводили аналітики разом із партнерами по об’єднаній опозиції цифри зовсім інші. Тут ваш спонсор  Дерев’янко  має тільки 32% із тенденцією до спаду , а опозиційний кандидат Піцуряк понад 30 % із тенденцією до зростання. Зважаючи на це звертаю увагу жителів району та цілого округу не вестись на такі брудні маніпуляції замовних публікацій провладних ЗМІ.

Тут можна зробити тільки один висновок, чому Українська нація бідує на свої землі? Зрозуміло, що якраз через таких запроданців, які засіли в тепленьких кріслах ще із часів совєцкої системи. Через таких, які купуються за 500 грн за подібну писанину, яких поблажливо, з «панського плеча» кинув, неначе кістку дворовому… І сьогодні вони та їхні керманичі чекають повернення часів, щоб знову жирувати за кошт українців.

Але сподіваюсь, що наші люди розумніші та зроблять висновки і оберуть 28 жовтня  проукраїнські опозиційні сили  та її кандидата Піцуряка М.В.

Шановна громадо району!

Закликаю Вас бути пильними в цей складний для України час. Чергової зради наша країна може не витримати .

То ж згадаймо наших борців за волю України та будьмо гідними їхньої звитяги.

                                                             Слава Україні!

Депутат Надвірнянської районної ради     Михайло Іваночко.

Категорія: Дописи | Переглядів: 865 | Додав: sv_nad | Рейтинг: 5.0/10
Всього коментарів: 1
1 ЧОРНИЙ (04.10.2012 14:01) [Матеріал]
"Народна Воля" непомітно та безневинно постійно вводять читачів в оману, бо відзначає, Ю.Дерев"янка, як опозиційного кандидата. Хоча, Дерев"янко є самовисуванець, а опозиційний кандидат один Манолій Піцуряк! (див. №103-105 від 21.09.2012р. стор.4) %)

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук
Наша адреса
м.Надвірна
вул.Чорновола, 8
ТЦ "СТАРИЙ ПОБУТ"
офіс №37 (3-й поверх)

ВО Свобода


Олег Тягнибок


Ми у facebook


Батальйон "СІЧ"

Приєднуйся

Чат
20:37
 
Календар
«  Жовтень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
 
Патріотична поезія

(Ігор Калиниченко)

 
Наша кнопка

Код кнопки:

<A href="//svoboda-vo.at.ua" target="_blank"><img src="//svoboda-vo.at.ua/Logo/Baner_2.gif" border="0" alt="" />


 
Скачати книги

Скачати mp3

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0