Понеділок, 06.05.2024, 12:38




Сайт Українських Націоналістів
ГоловнаМій профільВихід
· RSS
Категорії розділу

Новини [1252]
Анонси [39]
Відео [40]
Заяви [31]
Дописи [156]
Звернення [57]
Цей день в історії [51]

Наша газета

Наше радіо

Голос Свободи

Статутні документи

Статут ВО "Свобода"

Програма захисту українців

Національна конституція (проект ВО "Свобода")

Програма ВО "Свобода"

Реклама


Відео онлайн

Сторінки історії

Фотоальбом

Історичні фото

Патріотичні зображення

Фото ВО Свобода

 
Головна » 2011 » Квітень » 29 » Депутатська фракція «Свобода» в Надвірнянській міській раді щодо водопостачання в м.Надвірна
08:10
Депутатська фракція «Свобода» в Надвірнянській міській раді щодо водопостачання в м.Надвірна


Фракція ВО "Свобода”, яка виступала і виступає на захист українців, засуджує підвищення цін і тарифів на водопостачання та водовідведення для населення без чіткого плану зменшення втрат води, захисту найменш захищених верств та повного обліку водопостачання на комунальному підприємстві "Водоканал”.

Практичні кроки керівництва міської ради та КП "Водоканал” за попередні роки не забезпечили зменшення втрат води. Підприємство доведено до важкого фінансового стану, що в подальшому може призвести до банкрутства та відключення води в місті. Вважаємо, що за бездіяльність влади не повинні відповідати громадяни міста.

На громадських слуханнях прозвучали численні скарги та заяви стосовно незадовільної діяльності КП «Водоканал» та в підсумку громада висловилася за недопущення підняття тарифів. Тому ми стаємо на захист громади.

Розуміючи наявність серйозних об'єктивних передумов для підвищення цін і тарифів, ми не можемо допустити перекладання фінансових проблем, пов'язаних з цим, на плечі людей, рівень життя яких не відповідає стандартам цивілізованих країн. Адже у нас і так одні з найвищих в області ціни на ці послуги. Маємо складну соціально-економічну ситуацію в країні, повсякчасне зростання цін на всі без винятку товари і послуги, нещадне зубожіння населення нашої країни. Зростання цін і тарифів на послуги водопостачання та водовідведення без урахування умов підвищення життєвого рівня населення лише поповнить армію малозабезпечених громадян та боржників, і ситуацію не виправлять будь-які пільги та субсидії.

Також вважаємо, що необхідно терміново вживати заходи задля недопущення величезних втрат води, що дозволить зменшити фінансові витрати підприємства.

Розуміючи важливість питання та серйозних об'єктивних передумов для підвищення цін і тарифів свободівці закликають депутатів міської ради, небайдужих до долі простих українців об'єднати зусилля для недопущення подальшого зубожіння наших людей.

З цією метою пропонуємо:

1. Розробити механізм захисту найбільш знедолених мешканців міста, в тому числі пенсіонер та збільшення фонду матеріальної допомоги населенню. Виділяти адресну матеріальну допомогу для покриття різниці тарифів.

  2. Протягом 2-х місяців усунути порушення, які були виявлені комісіями, що працювати на підприємстві, зокрема запровадити повний облік на всіх етапах подачі води, здійснити заходи по унеможливленню подачі необлікованої води та провести громадські обговорення щодо плати за внутрішньобудинкове обслуговування.

3. Розробити конкретні заходи технічного характеру по зменшенню втрат води та передбачити на 2010 рік фінансування цих заходів

4. Протягом 2-х місяців довести рівень адміністративних витрат по підприємству, в тому числі витрати на оплату праці апарату  до норматиних 5%.


Категорія: Заяви | Переглядів: 972 | Додав: sv_nad | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук
Наша адреса
м.Надвірна
вул.Чорновола, 8
ТЦ "СТАРИЙ ПОБУТ"
офіс №37 (3-й поверх)

ВО Свобода


Олег Тягнибок


Ми у facebook


Батальйон "СІЧ"

Приєднуйся

Чат
12:38
 
Календар
«  Квітень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
 
Патріотична поезія

(Ігор Калиниченко)

 
Наша кнопка

Код кнопки:

<A href="//svoboda-vo.at.ua" target="_blank"><img src="//svoboda-vo.at.ua/Logo/Baner_2.gif" border="0" alt="" />


 
Скачати книги

Скачати mp3

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0