Вівторок, 30.04.2024, 04:56




Сайт Українських Націоналістів
ГоловнаМій профільВихід
· RSS
Категорії розділу

Новини [1252]
Анонси [39]
Відео [40]
Заяви [31]
Дописи [156]
Звернення [57]
Цей день в історії [51]

Наша газета

Наше радіо

Голос Свободи

Статутні документи

Статут ВО "Свобода"

Програма захисту українців

Національна конституція (проект ВО "Свобода")

Програма ВО "Свобода"

Реклама


Відео онлайн

Сторінки історії

Фотоальбом

Історичні фото

Патріотичні зображення

Фото ВО Свобода

 
Головна » 2010 » Лютий » 15 » Гумористична оповідка: Що нас чекає після перемоги Януковича?
01:01
Гумористична оповідка: Що нас чекає після перемоги Януковича?


До Одеси повернеться Боделан і особисто ломом наробить ям в асфальті і відключить гарячу воду, повернеться Білоконь і змусить міліцію «три дні пити» на честь перемоги свого колишнього клієнта. Кивалов знову вкраде санаторій «Мирний» і знову подарує його донечці.

Повернеться Бакай і віддасть Паханові трубу, а Льовочкин, став управсправами Президента, знову звозитиме малолітніх дівчаток в палац на оргії а-ля Кучма. Посадять Гонгадзе (мати) за наклеп, а в Міттала відберуть «Криворіжсталь» і повернуть Пінчуку. Чечетова нагородять зіркою Героя України «За вдалі крадіжки держмайна».

Повернеться Щербань і знову вкраде кінний завод. У нас будуть не області, а зони, поділені не на райони, а на загони. Замість «Здрасьте!» говоритимемо «Век воли не видать!» (отзыв «Воистину не видать!»).

Автобуси масово повезуть дітей на те місце, де юний Вітя зняв свою першу шапку, а молодь почне раптово робити на грудях татуювання «Золоті купола». Матері почнуть проводжати синів словами: «Успіхи тобі, синок, на ділі! Ще одна ходка – і можна балотуватися. Я вірю – ти теж станеш президентом!».

Шуфрича нагородять медаллю «За перелом щелепи дружини» І степені та повернуть раніше вкрадені ним заповідні гектари. Розцвіте буйним кольором підпільний ринок курячих яєць, оскільки легальний продаж цього продукту буде заборонений. Меморіал «Героям Крут» буде перейменований в «Меморіал Муравьева». У школах повісять портрети нового Президента– і діти побіжать знімати головні убори (або морди бити): хто ж не хоче Президентом стати.

Слово «професор» почнуть писати «проФФесор», Ахматову, провівши дослідження, визнають АхмЕтової, Чехова – українським поетом, а німця Августа Бебеля – одеським письменником.

Гімном України стане «Володимирський централ». Донецьк перейменують в Брагінськ – на честь покійного господаря нового президента. Стане державним святом «День першої ходки». Половину «Межігорья» Янукович віддасть дітям, а другу – внукам.

У міждержавних документах по Чорноморському флоту буде виявлена друкарська помилка:  не 2 017-й, а 2 117-й рік, і цифра «117» ностальгічно прониже пам'ять багатьох українських політиків, так добре знайомих з КК УРСР.

По всій країні поїдуть пацанськие бригади з пропозицією до успішних підприємців продати бізнес – за півціни. В світі дуже сильно виросте авторитет нашої країни і саме в «видимому спектрі»: всякий раз при зустрічі з новим Президентом України іноземні лідери зніматимуть головні убори і міцно тримати їх в руках, а Папа Римський свою тіару взагалі ховатиме за спиною – від гріха подалі.

Ой, що це я? Мати Божа! І присниться ж таке!

Свят-свят-свят! Цур мене, цур!

Не дай Бог! Врятуй і збережи!!!

Олег Зіньковський

Сміється той, хто вміє жити й керувати своїми потребами


Переглядів: 816 | Додав: sv_nad | Теги: оповідка, Янукович, Гумористична | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук
Наша адреса
м.Надвірна
вул.Чорновола, 8
ТЦ "СТАРИЙ ПОБУТ"
офіс №37 (3-й поверх)

ВО Свобода


Олег Тягнибок


Ми у facebook


Батальйон "СІЧ"

Приєднуйся

Чат
04:56
 
Календар
«  Лютий 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
 
Патріотична поезія

(Ігор Калиниченко)

 
Наша кнопка

Код кнопки:

<A href="//svoboda-vo.at.ua" target="_blank"><img src="//svoboda-vo.at.ua/Logo/Baner_2.gif" border="0" alt="" />


 
Скачати книги

Скачати mp3

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0