П'ятниця, 17.05.2024, 19:33




Сайт Українських Націоналістів
ГоловнаМій профільВихід
· RSS
Категорії розділу

Новини [1252]
Анонси [39]
Відео [40]
Заяви [31]
Дописи [156]
Звернення [57]
Цей день в історії [51]

Наша газета

Наше радіо

Голос Свободи

Статутні документи

Статут ВО "Свобода"

Програма захисту українців

Національна конституція (проект ВО "Свобода")

Програма ВО "Свобода"

Реклама


Відео онлайн

Сторінки історії

Фотоальбом

Історичні фото

Патріотичні зображення

Фото ВО Свобода

 
Головна » 2011 » Березень » 25 » І знову червоний прапор
09:03
І знову червоний прапор

Офіційним підняттям червоного прапора вітатимуть цього року ветеранів Другої світової війни у Житомирський області, в Одесі та у Севастополі. Таке рішення ухвалили депутати відповідних місцевих рад. Тим часом група народних депутатів на чолі з комуністом Петром Цибенком запропонувала до розгляду Верховної Ради законопроект, що передбачає підняття комуністичного прапора на 9 травня по всій країні. На думку представників парламентської більшості, ухвалення цього документу сприятиме єднанню суспільства. В опозиції ж переконані: реакція громадян може мати зворотною.

Парламентська більшість має намір підтримати законопроект про підняття червоного прапора поруч із державним на День перемоги. Про це повідомив заступник голови фракції Партії регіонів Владислав Лук’янов.

Такої наруги, як червоний прапор, над Івано-Франківщиною не буде ніколи. На ухвалення такого рішення в обласних радах західних областей України немає жодних шансів, запевнив голова фракції ВО СВОБОДА в Івано-Франківській обласній раді Василь Скрипничук.

«Не треба знову розділяти Україну на Західну і Східну по релігії, по мові, по Бандері, тепер по червоних прапорах! Я звернувся з депутатським зверненням до голови обласної ради Олександра Сича з проханням негайно скликати позачергову сесію обласної ради у випадку, якщо Верховна Рада ухвалить цей закон, із метою не допустити такої ганьби, на території Галичини і Прикарпаття зокрема», – наголосив Скрипничук.

На думку ж депутата Верховної Ради від НУНС Юрія Стеця, єднанню суспільства сприяли б не червоні прапори, а історичне переосмислення подій Другої світової війни. «Я розумію, звідки це йде, з чого починається ця історія. Тобто Діма Табачник та його якісь друзі вирішили переписати історію моєї країни і вирішили знову внести розкол у наше суспільство. Я взагалі не розумію, що таке державне свято 9 травня. День жалоби – це я розумію. А що таке свято? Свято, що ми загубили багато мільйонів людей у цій війні? Це свято? Це така сама трагедія, як і те, що зараз відбувається в Японії. Люди, які з цим бавляться у політику, будуть рано чи пізно прокляті», – заявив Стець.

Категорія: Новини | Переглядів: 747 | Додав: Націоналіст | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 1
1 ЧОРНИЙ (06.04.2011 08:54) [Матеріал]
Комуністично-кремлівська наволоче, хочеш підняти прапор "перемоги", то піднімай його в Німетчині, яка породила свого часу фашизм. Але не в Україні, яка ніколи не була тобою переможена! Яничари, скільки ненька Україна буде терпіти ваші кацапсько-жидівські витівки ?? Схаменіться і тікайте, бо кара вже близько!! СЛАВА УКРАЇНІ! ГЕРОЯМ СЛАВА! >( :p

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук
Наша адреса
м.Надвірна
вул.Чорновола, 8
ТЦ "СТАРИЙ ПОБУТ"
офіс №37 (3-й поверх)

ВО Свобода


Олег Тягнибок


Ми у facebook


Батальйон "СІЧ"

Приєднуйся

Чат
19:33
 
Календар
«  Березень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
 
Патріотична поезія

(Ігор Калиниченко)

 
Наша кнопка

Код кнопки:

<A href="//svoboda-vo.at.ua" target="_blank"><img src="//svoboda-vo.at.ua/Logo/Baner_2.gif" border="0" alt="" />


 
Скачати книги

Скачати mp3

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0