Субота, 04.05.2024, 05:49




Сайт Українських Націоналістів
ГоловнаМій профільВихід
· RSS
Категорії розділу

Новини [1252]
Анонси [39]
Відео [40]
Заяви [31]
Дописи [156]
Звернення [57]
Цей день в історії [51]

Наша газета

Наше радіо

Голос Свободи

Статутні документи

Статут ВО "Свобода"

Програма захисту українців

Національна конституція (проект ВО "Свобода")

Програма ВО "Свобода"

Реклама


Відео онлайн

Сторінки історії

Фотоальбом

Історичні фото

Патріотичні зображення

Фото ВО Свобода

 
Головна » 2011 » Грудень » 30 » Як позбавитися відчуття провини тим, хто голосував за Януковича?
01:11
Як позбавитися відчуття провини тим, хто голосував за Януковича?

Курс психологічної реабілітації тим, хто голосував за Януковича:

1. Перш за все, навіть якщо ви віддали свій дорогоцінний голос за Януковича,  знайте: його президентство – це ще не кінець світу. Це кінець багато чому –  залишкам репутації України, кінець паросткам національної гордості і  незалежності, кінець підприємницької вольниці, але не кінець світу,  точно. Ще є шанс правильно проголосувати на наступних виборах. Шанс,  правда, примарний, такий, що зменшується з кожним абсурдним законопроектом  регіоналів, але він є.

2. Знайдіть тих, хто теж голосував за Януковича, можливо у нього такі ж  психологічні проблеми. Може і вони не можуть пробачити собі, що повірили  в «Покращення вже сьогодні», а тепер шукають роботу, тому що, після  візиту в їх компанію «Спецназу Азарова», вона благополучно закрилася.  Поговорите з ними. Як вони взагалі? Запитаєте їх прямо: чим дихають вони сьогодні, що змінилося в їх житті?  Чи настало «покращення»? Якщо настало, то на що саме? Пам'ятаєте в  таких ситуаціях: коли в тому катаклізмі, що відбувся на президентських виборах  ви звинувачуєте лише себе, — головне — не замикатися, а більше спілкуватися з  іншими представниками електорату, який також голосував за президента  з обличчям втомленого боксера.

3. Введіть мораторій на перегляд телевізійних новин – лише Вечірній  квартал або кулінарна з Юлею Висоцкой. Перше — смішно, друге — красиво,  всі разом – добре. А головне, жодних Германів, Богословських та інших, що  паскудять в прайм-таймі.

4. Обов'язково відвідаєте те місце, де знаходилася ваша виборча дільниця  (ЖЕК, школа, БК). Не бійтеся – зайдіть усередину ще раз. Постарайтеся  в думках уявити, що було б, якби ви поставили свою «галочку» в  іншому квадратику? Настало б це «покращення»? Прийшли б ці хлопчаки із  злодійськими «перснями» до влади? Відчуйте себе сильною і упевненою людиною, яка приймає рішення сама, і не слухає, що йому сказав телеящик. Постарайтеся запам'ятати це відчуття. Пронесіть цей настрій до наступних виборів, і це вже стане першим кроком на дорозі позбавлення від мук совість, від якої не рятує навіть дарований місцевою активісткою регіоналів партійний прапорець.

5. Заявіть про свої наміри змінитися привселюдно. Зателефонуйте друзям, рідним чи товаришам по чарці. Скажіть їм, що Ваше життя  змінилося. Ви змінилися. Скажіть просто – я змінився і постараюся наступного разу думати, перш ніж голосувати. Думати головою, а не іншою,  діаметрально протилежно розташованою від неї частиною тіла.



Категорія: Дописи | Переглядів: 855 | Додав: sv_nad | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 1
1 volodyk (30.12.2011 02:10) [Матеріал]
0:)

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук
Наша адреса
м.Надвірна
вул.Чорновола, 8
ТЦ "СТАРИЙ ПОБУТ"
офіс №37 (3-й поверх)

ВО Свобода


Олег Тягнибок


Ми у facebook


Батальйон "СІЧ"

Приєднуйся

Чат
05:49
 
Календар
«  Грудень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
 
Патріотична поезія

(Ігор Калиниченко)

 
Наша кнопка

Код кнопки:

<A href="//svoboda-vo.at.ua" target="_blank"><img src="//svoboda-vo.at.ua/Logo/Baner_2.gif" border="0" alt="" />


 
Скачати книги

Скачати mp3

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0