Четвер, 02.05.2024, 17:33




Сайт Українських Націоналістів
ГоловнаМій профільВихід
· RSS
Категорії розділу

Новини [1252]
Анонси [39]
Відео [40]
Заяви [31]
Дописи [156]
Звернення [57]
Цей день в історії [51]

Наша газета

Наше радіо

Голос Свободи

Статутні документи

Статут ВО "Свобода"

Програма захисту українців

Національна конституція (проект ВО "Свобода")

Програма ВО "Свобода"

Реклама


Відео онлайн

Сторінки історії

Фотоальбом

Історичні фото

Патріотичні зображення

Фото ВО Свобода

 
Головна » 2010 » Серпень » 13 » Назар Ільків: Як вони господарюють на НАШІЙ ЗЕМЛІ
09:34
Назар Ільків: Як вони господарюють на НАШІЙ ЗЕМЛІ

Ідеологія, яку сповідує Всеукраїнське об’єднання «Свобода», це український націоналізм. Що це таке? Це є любов. В першу чергу любов до своєї Батьківщини. Націоналізм - це та сила, яка ніколи не зрадить Україну, допоки Україна є. Кожна передвиборча ідеологія базується на тому, що вона обіцяє все, але нічого не дає. Пам’ятаємо соціалізм, комунізм, світле майбутнє, високі зарплати, пенсії. Але цього всього нічого не має. Виявляється, що після кожних виборів, після цих обіцянок, що все це фарс, обман, пусте місце.

Націоналізм всього цього не обіцяє, він просто це дає. Дає все те, що потребує нація для свого розвитку, для свого становлення. Націоналізм, це як те споконвічне дерево. Воно  просто росте, нікому нічого не обіцяючи, воно дає свою тінь і плоди тому хто їх шукає.
Програма «Захисту українців» ВО «Свобода», в основному і базується на націоналізмі, на українському патріотизмі, на любові до всього свого рідного: до матері, до своєї рідної землі, до всього того, що нам є рідне. Не до того, що нам пропагують нав’язати наші загарбники, а до того, що було перед нами, що було рідне нашим батькам, дідам і прадідам.

Що зараз відбувається в Україні? Останні пів року ми маємо нового Президента, на превеликий жаль, окупаційного, не українського Президента, як і всю вертикаль сьогоднішньої  влади. На сьогодні пройшла повна узурпація влади. Тобто, створена неконституційна більшість у Верховній раді з так званих «тушок», які доповнили коаліцію з тих псевдодемократичних сил, які зрадили не тільки свою совість, але зрадили і всіх нас з вами, зрадили Україну.
Перше, що зробив наш, так званий Президент, це підписав угоду у Вашингтоні, чим відмовився від високозбагаченого урану.

Що це означає?  Для прикладу наведу статистику. Україна посідає шосте місце в світі за запасами урану і третє за запасами цирконію. При таких запасах Україна мала всі шанси створити у себе замкнений ядерний цикл. Це б дало перевагу країні у військовій сфері. Ми мали реальний шанс відновити ядерний статус України як запоруку безпеки нашої держави. Після «будапештських угод», коли ми відмовилися від ядерної зброї, гарантами нашої безпеки виступили Великобританія, США і Росія. А ми всі знаємо, яка ціна гарантій та обіцянок Росії. Маємо приклад Південної Осетії та Абхазії. Там де Росія виступала гарантом безпеки, вона і захопила ту територію, встановивши свій окупаційний режим.
І те саме зараз маємо ми в Україні.

Віддали високозбагачений уран США, а після були славнозвісні «харківські угоди», за якими Янукович просто здав територію Криму, здав національний суверенітет нашої держави. Крим це є українська земля, теоретично, але практично, ми всі знаємо, там господарюють окупанти російського походження і ще до 2042 року будуть там господарювати.
Ці угоди були підписані під прикриттям якоїсь бутафорної знижки на газ.
А насправді з 1 серпня ціна на газ для населення зросла на 50%, а з квітня 2011 року вона зросте ще на 50 % і кожних пів року зростатиме до тих пір, поки не досягне ринкової світової ціни.
Але ж кому дали ту знижку на 100 доларів за 1000 м3, за яку продали частину України?
А дали її своїй свиті, свиті Януковича та правлячої партії, партії одного регіону, тим олігархам, які володіють заводами, фабриками, всім майном в Україні. Ось їм дали знижку, а ви люди платіть ринкову світову ціну. Щоб обігрітися та зготувати їжу на газі, своєму газі, який видобувається в Україні і ціна собівартості того газу 26-30 доларів, будемо платити по 300 доларів або 2400 грн.
І виникає питання, а кому піде різниця в ціні, той колосальний надприбуток?  А ці гроші підуть не на зарплати чи пенсії, а знову ж в кишені олігархів, які контролюють газовий ринок. Вони контролюють все в нашій країні тому, що вкрали в нас з вами Україну. «Україна для людей», для людей Януковича та партії одного регіону.

«Харківські угоди», крім того, передбачають, що українське авіабудування та розробка уранових родовищ буде тепер проводитися спільно з Росією.
А хіба нам не вистачає свого розуму робити це самим, як ми робили це досі? Виходить так, що я маю корову, а прийшов сусід і каже, що давай ти будеш годувати цю корову, доїти, а молоко і сметану ми будемо продавати разом і гроші ділити. Чому так завжди ставиться питання, що українське має бути нижче?
Та більше того, Янукович у своєму виступі в європарламенті заперечив факт голодомору, як геноцид проти українського народу. Так це ж блюзнірство, це топтання по нашій національній гідності. Саме в той час 30-х років, жахливих років для України, коли люди пухли з голоду, не маючи що їсти, вдавалися до канібалізму, люди божеволіли, цілі села вимирали.

І ось цей, так званий Президент, заперечує це все, і каже на весь світ що цього всього не було.
Та яке він має моральне право так казати? Яке право він має заперечувати те, що відомо всьому світу? Відомо і документально підтверджено, прийнято Закон про  Голодомор як геноцид українського народу і цей факт визнано парламентами багатьох  країн.
Цей, так званий Президент,  заявляє про це тому, що він не є український, Україна йому не рідна, як і більшості сьогоднішньої влади. Україна їм чужа, Україна для них це джерело їхнього збагачення, забезпечення власних родин маєтками, землями, літаками, фабриками і заводами. Всі вони працюють на своє збагачення і на послаблення української держави у світі.

Пішов тотальний наступ на все українське, почалося перекручування та переписування історії, в прямому сенсі цього слава, утиски української мови, української культури,  міліцейське свавілля набуває жахливих форм.
Основний здобуток Майдану це свобода слова. Ми змогли говорити і говорити відкрито і в газетах, і на радіо, і на телебаченні. І свобода слова зараз перекручується, давиться, тиснеться, журналістам забороняють висвітлювати факти, показувати власне бачення та свою власну думку тих чи інших подій , критикувати владу,  Їм наполегливо рекомендується показувати так звані «здобутки влади», прикрашати реальність, показувати в країні ідилію, Складається таке враження ніби ми знову в «світлому майбутньому» совєтского строю.
Такі телевізійні канали як ТВІ, 5 канал показують інших бік нашої реальності, висвітлюють правдиву позицію, показували свою незалежну думку. В них відібрали ліценцію на трансляцію. Хто її відібрав? Голова СБУ Хорошковський, який є власником телеканалу Інтер. Тобто усім тим, хто не згоден з владою, хто має сміливість мати власну думку, їм закривають рот.
Але яке ми маємо право мовчати на усе те, що зараз відбувається в Україні? Ніякого. 

Українська нація заплатила надто дорогу ціну, високу ціну на шляху до своєї Незалежності. Десятки поколінь  полягли в боротьбі, щоб ми з вами зараз мали свою землю, свою державу, свою мову і  культуру. Та велика боротьба, яку почали свого часу гетьман Мазепа,  Симон Петлюра, Євген Коновалець, Степан Бандера, Роман Шухевич, Степан Ленкавський не може нами бути зраджена. Як не може бути зраджена пам'ять про тих мільйонів українців, які полягли під час Першої світової, Другої світової війни,  які загинули під час страшних голодоморів  у 20-х і 30-х роках. Хіба ми можемо забути пам'ять про мільйони замордованих та виселених в Сибір НКВДистами та більшовицькою системою, людиноненависницькою системою комуністів?
Колись, ще як турки нападали на наші землі, вони забирали наших дітей і виховували з них яничарів, там в Туреччині.
Що відбувається зараз?

Тепер яничарів виховують тут, у нас, серед нас виховують яничарів, зрадників своє землі, свого народу, своєї нації. Не дозволимо цього зробити! Ми є українці, ми є самодостатня нація, ми є титульна нація, нас є 80 %, а це сила! І ми зможемо дати відсіч тим окупантам, які зараз керують Україною, п’ятій колоні Кремля, яка зараз керує Україною. Закликаємо вас усіх: долучайтеся до лав національної опозиції. Україна у нас одна. 
І ми не маємо права її зрадити тому, що це є наша земля, це є наша рідна земля, яка нам дісталася в спадок від наших дідів і прадідів.
Як сказав Т.Шевченко «Борітеся – поборете, вам Бог помагає…».
Ми на своїй, Богом даній землі.
Тож дай нам Боже звитягу стати творцями великої держави, ім’я якій Україна!
Слава Україні!
Назар Ільків

прес-секретар Надвірнянської РО ВО "Свобода"

 
Категорія: Новини | Переглядів: 786 | Додав: sv_nad | Теги: Надвірна, ВО Свобода, Назар Ільків | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 5
1 sv_nad (21.08.2010 07:58) [Матеріал]
Йде поступове згортання демократії тобто закручування гайок. Чим довше ці ублюдки крутять гайки, тим важче буде відкрутити. А прийде час, коли взагалі без дуже великої крові не відкрутиш.
Потрібно скинути це мафіозне кодло злодіїв, хапуг, покидьків якнайшвидше тому, що якщо не зараз, то потім буде пізно.

2 sv_nad (21.08.2010 08:04) [Матеріал]
.........УКРАЇНА В НЕБЕЗПЕЦІ
.........БУДЕМ ЛЮДЬМИ, А НЕ БИДЛОМ
........ УСУНЕМО МАФІЮ І ФСБ ВІД ВЛАДИ
.........ПРЕЗІКА-ГЕНОЦИДУ НА НАРИ
..........МИ НЕ КОЗЛИ І НЕ ДЕБІЛИ, МИ УКРАЇНЦІ
..........ЗА ЄВРОПЕЙСЬКУ КРАЇНУ ДЛЯ СЕБЕ І ДІТЕЙ
..........ГЕТЬ МАФІОЗНЕ КОДЛО
..........ВСЕНАРОДНА АКЦІЯ ПРОТЕСТУ
..........ВСЕНАРОДНИЙ СТРАЙК
..........БАНДУ В ЗОНУ
:p

3 Веселина (09.09.2010 02:23) [Матеріал]
З нас знову хотять зробити малоросів падлюки!Коли ж вони нажруться!

4 Свідомий (09.09.2010 08:09) [Матеріал]
Молодь!!! Треба залучати молодь!!!

5 Веселина (09.09.2010 12:02) [Матеріал]
Такої молоді мало.Патріотів мало,а сільська молодь як деградує,жахи і нікому то не треба.

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук
Наша адреса
м.Надвірна
вул.Чорновола, 8
ТЦ "СТАРИЙ ПОБУТ"
офіс №37 (3-й поверх)

ВО Свобода


Олег Тягнибок


Ми у facebook


Батальйон "СІЧ"

Приєднуйся

Чат
17:33
 
Календар
«  Серпень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
 
Патріотична поезія

(Ігор Калиниченко)

 
Наша кнопка

Код кнопки:

<A href="//svoboda-vo.at.ua" target="_blank"><img src="//svoboda-vo.at.ua/Logo/Baner_2.gif" border="0" alt="" />


 
Скачати книги

Скачати mp3

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0