П'ятниця, 10.05.2024, 07:08




Сайт Українських Націоналістів
ГоловнаМій профільВихід
· RSS
Категорії розділу

Новини [1252]
Анонси [39]
Відео [40]
Заяви [31]
Дописи [156]
Звернення [57]
Цей день в історії [51]

Наша газета

Наше радіо

Голос Свободи

Статутні документи

Статут ВО "Свобода"

Програма захисту українців

Національна конституція (проект ВО "Свобода")

Програма ВО "Свобода"

Реклама


Відео онлайн

Сторінки історії

Фотоальбом

Історичні фото

Патріотичні зображення

Фото ВО Свобода

 
Головна » 2012 » Квітень » 27 » Як Свобода та Фронт змін зупиняли дерибан Надвірної Партією регіонів та її прислужниками
08:15
Як Свобода та Фронт змін зупиняли дерибан Надвірної Партією регіонів та її прислужниками

Михайло ЧЕЧЕТОВ: " нас є окремі пройдисвіти. Ми це розпеченим залізом витравлюватимемо”.

Під час 21 сесії Надвірнянської міської ради, яка тривала більше 6 годин, розглянуто 127 питань. Серед питань порядку денного обговорювались комунальні, фінансові, екологічні, земельні та інші питання.

Гостро обговорювалось питання про ситуацію із полігоном твердих побутових відходів в м.Надвірна, куди своє сміття звозить значна частина регіону. Нагадаємо, що сміттєзвалище вже вичерпало свої можливості та існує припис Надвірнянської прокуратури про заборону звезення сміття на полігон. Депутати прийняли зверення до керівництва району та області та вирішили негайно вирішувати дане питання.

Свободівець Зеленчук Дмитро підняв питання про публікації в інтернет виданнях про допущені порушення мером міста Зіновієм Андрійовичем.

Сесія також підтримала запити голови фракції Володимира Гринішака про перебування представників ромської національної в місті, регулювання автомобільного руху в міста та автомобільні знаки, про велосипедну інфраструктуру та генеральний план міста Надвірна.   
             
Також свободівці, на виконання постанови Кабінету міністрів, проголосували за відміну платної парковки в місті Надвірна. З 28 квітня 2012 року водії зможуть безкоштовно паркувати автомобілі в місті Надвірна.

Найважливішим питанням для мешканців міста стало питання про підняття тарифів на обслуговування будинків та багатоповерхових територій. Нагадаємо, що на попередній сесії міської ради дане питання розглядалося таємним голосуванням. Питання підняття тарифів на комунальні послуги для населення не набрало необхідної кількості голосів.

Сьогодні ж свої голоси за дане питання віддали представники Партії Регіонів, БЮТу, Нашої України та Фронту змін. Фракція «Свобода» в міській раді вважає, що реальна ситуація з пенсіями, купівельною спроможністю громадян, з тим що можна купити на заробітню плату є надзвичайно кричуща, і якщо на це не зважати – то підняття тарифів тільки посилюватиме зубожіння населення.

Та враховуючи, що не було проведено повноцінних громадських слухань щодо встановлення тарифів, не було погоджено межі прибудинкових територій з мешканцями, послуги не надають в повній мірі або надаються не якісно, навіть тоді, коли за ці послуги сплачено, фракція «Свободи», яка не голосувала за підняття тарифів і закликала до цього депутатський корпус міської ради, буде захищати інтереси громадян та шукатиме можливість відміни даного рішення.

Дуже резонансним та принциповим питання стало питання про продаж котельні в центрі міста шляхом викупу орендарем (орендар ТзОВ "Струмок”, яке контролюють представники Партії Регіонів). Дуже вже хочеться їхнім представникам, які до речі є депутатами міської ради, вже не вперше вносять питання продажі котельного комплексу на вул.Кн.Ольги. За попередні роки керівництво ТзОВ "Струмок” робило все, а керівництво міської ради лобіювало, відключення житлового фонду від теплопостачання від цетральної котельної. Минулого року 120 квартир центральної частини міста кинули перед зимовим опалювальним сезоном на призволяще. Люди вишукували кошти, виробляли проекти, оформляли документи та встановлювали локальне опалення. А задоволення це не з дешевих. Ні міська рада ні ТзОВ "Струмок” не допомогли людям в цьому питанні ні на цент. ТзОВ "Струмок” на даний час надає послуги з теплопостачання тільки бюджетним організація. А як відомо на державному бюджеті  «погрітися» легше ніж надавати послуги жителям. ТзОВ "Струмок” наполегливо намагається проштовхнути питання викупу котельні не з метою покращення надання послуг, а для розширення свого бізнесу прального комбінату, який вже не поміщається на тих площах, які до цього часу займає.

Під час голосування цього питання на сесії міської ради «регіонали» вдалися до фальсифікації голосування. Звичайно не власними руками жар загрібали. В прислужниках у них частина фракції «Батьківщина» та депутати «Нашої України». Саме представники цих «демократичних партій», як члени лічильної комісії, проводять підрахунок голосів під час прийняття рішень. Як могла помилитися при підрахунку голосів депутат Ірина Вільчинська (Наша Україна), що приписала до голосування таку кількість голосів, що питання начебто проголосовано. Насправді, і це мало підтвердження  в подальшому ході проведення сесії, потрібної кількості голосів питання продажі котельні не набрало. Очевидно для досягнення цілей обранці здатні на підлі та цинічні поступки. А як проводить сесію міський голова З.Андрійович та слідкує за дотриманням регламенту та веденням протокольної частини секретар міської ради Т.Пекарський залишається питання відкритим? Хочеться отримати відповідь на це питання і від голови депутатської комісії з регламенту Р.Романишина, а в разі відсутності реагування – від прокурора Надвірнянського району. 

Принципова та послідовна позиція  фракції "Фронт змін" та фракції "Свобода" змусило визнати керівництво міської ради  факт фальшування голосування.

Після голосування даного питання всі хто голосував "за” продаж котельні, яка в даний час обслуговує середні школи, музичну школу, клуб, бібілотеки за змовою з регіоналів покинули зал, спричинивши цим відсутність кворуму сесії. Зал покинули також фракції БЮТ та Нашої України, продемонструвавши цим продажність та лояльність Партії Регіонів. Очевидно для даних політичних сил решта питань порядку денного (а це ще майже сто питань), де вирішувались питання мешканців міста, їх не цікавлять.

Свободівці, фронтовики та декілька депутатів «мажоритарників» після тривалого обговорення продовжили роботу сесії. Під час повторного голосування за продаж котельні (попереднє голосування визнано не дійсним), підтримку воно отримало  від трьох депутатів. Чим не наглядне підтвердження фальшування голосування та маніпуляції голосами навіть депутатів.

Сесія розглянула ще більше ста питань на користь громади міста Надвірна.

Прес-служба Надвірнянської РО ВО «Свобода»
Категорія: Новини | Переглядів: 877 | Додав: sv_nad | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 1
1 Ірина (30.04.2012 09:19) [Матеріал]
Мене дивує чого ТРК Надвірна не висвітлює такі дії мера і депутатів-зрадників? Хай надвірнянці побачать справжні обличчя злодіїв і покидьків Андрійовича, Пекарського, ВО Батьківщина, Наша Україна... за Партію регіонів я мовчу - бо й так всім зрозуміло, що це виродки, яких треба давити як тарганів... :p

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук
Наша адреса
м.Надвірна
вул.Чорновола, 8
ТЦ "СТАРИЙ ПОБУТ"
офіс №37 (3-й поверх)

ВО Свобода


Олег Тягнибок


Ми у facebook


Батальйон "СІЧ"

Приєднуйся

Чат
07:08
 
Календар
«  Квітень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
 
Патріотична поезія

(Ігор Калиниченко)

 
Наша кнопка

Код кнопки:

<A href="//svoboda-vo.at.ua" target="_blank"><img src="//svoboda-vo.at.ua/Logo/Baner_2.gif" border="0" alt="" />


 
Скачати книги

Скачати mp3

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0