Понеділок, 29.04.2024, 17:28




Сайт Українських Націоналістів
ГоловнаМій профільВихід
· RSS
Категорії розділу

Новини [1252]
Анонси [39]
Відео [40]
Заяви [31]
Дописи [156]
Звернення [57]
Цей день в історії [51]

Наша газета

Наше радіо

Голос Свободи

Статутні документи

Статут ВО "Свобода"

Програма захисту українців

Національна конституція (проект ВО "Свобода")

Програма ВО "Свобода"

Реклама


Відео онлайн

Сторінки історії

Фотоальбом

Історичні фото

Патріотичні зображення

Фото ВО Свобода

 
Головна » 2012 » Жовтень » 23 » Конвульсивно-судорожна агонія "Пухнастого". Він переступив межу дозволеного
21:51
Конвульсивно-судорожна агонія "Пухнастого". Він переступив межу дозволеного

Вже не перший раз "Пухнастий" закидує виборчий округ агітпродукцією тотальних  масштабів та космічних тиражів. Тотальна поклейка "білоличка" на кожному стовпі та сміттєвому баку приносить свій результат. Від нього вже тошнить, його вже ненавидять. 

Але це ще не край фантазії київських політтехнологів, які найняті на вибори до "Пухнастого". Фальшиві газети, листи на його, нібито підримку від Тимошенко,а потім спростування його причетності до коаліції від Яценюка тощо.

Відчуваючи свою непрохідність на виборчому окрузі як кандидат до Верховної ради "Пунастий" судорожно бється в конвульсіях, а політтехнологи випускають все нові та нові маразматичні статейки на фальшивки.

І є від чого нервувати. Вклавши у вибори більше 150 млн грн з нього ж спитають: Чому не пройшов і де гроші?

Він сьогодні переступив межу. З понеділка на вівторок весь Богородчанський район закиданий газетою "Пухнастого" про те. що він ніби то підписав угоду з обєднаною опозицією про входження до коаліції, яка датована  19 жовтня 2012 р.

Сьогодні вночі (з 23 на 24 жовтня) цією фальшивкою закидають Надвірнянський район. Під виборчим штабом "Пухнастого" ввечері зібралося більше двох десятків автобусів та автомобілів, які цілу ніч возитимуть підлітків по селах, а останні за сотню гривень закидатимуть цей непортріб по обістях надвірнянців. 

Дійсно 19 жовтня була підписана угода про створення коаліції у Верховній раді між ВО "Батьківщина та ВО "Свобода". Та жодних домовленостей чи підписання будь-яких угод з кандидатами, та ще й самозванцями не було. 

"Пухнастий" нагло підробив підписи лідерів опозиції Тягнибока О., Яценюка А., та напевно привіз на зустріч для підписання угоди Ю.Тимошенко, яка "трішки" сидить у тюрмі.

Маразму "Пухнастого" немає меж. Він відчуває свій крах і не контролює себе. Рейтинг котиться вниз з кожним днем, тому що люди не "казли" і розуміють, що людина, яку вигнали з опозиційної партії за співпрацю з владою, людина яка фальшує угоди та підписи лідерів опозиції не заслуговує на підтримку виборців.

На сьогоднійшній день (станом на 20 жовтня 2012 року) за даними Івано-Франківського інституту політичних досліджень, найбільшою довірою виборців виборчого округу №87, з центром у Надвірній, користуються троє кандидатів. Це Василь Онутчак, висуванець "Українського Демократитчного Альянсу з Реформи", самовисуванець Юрік Деревянко та Піцуряк Манолій, висуванець обєднаних сил опозиції ВО "Батьківщина" та ВО "Свобода".

За кандидата від опозиції Піцуряка Манолія готові віддати свої голоси 38 % виборців, за "Пухнастого" самозванця 33 % виборців, та за Василя Онутчака 10 % виборців.

"Пухнастий" не на жарт наляканий таким козкладом голосів, бо за мільйончики прийдеться відповідати і тому вдається до крайніх мір.

Є таке відчуття, що його політтехнологи, які зрештою просто приїхали з Києва відбути номер та хапнути купу грошви (а зарплата в них не маленька: кожен з київських отримує по 50 тис грн в місяць), придумають ще якусь пакость на окрузі до виборів. Та на користь "Пухнастому" це вже не піде. 

Передсмертному припарки не допоможуть.

Категорія: Новини | Переглядів: 644 | Додав: sv_nad | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 3
1 volodyk (24.10.2012 01:00) [Матеріал]
>(

2 anton (24.10.2012 02:53) [Матеріал]
Хлопці. а збільшіть трохи текст тієї газети - шоб можна було прочитати що там написано. дякую.

3 sv_nad (24.10.2012 11:09) [Матеріал]
Навести на фото, натиснути лівою кноп мишки.

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук
Наша адреса
м.Надвірна
вул.Чорновола, 8
ТЦ "СТАРИЙ ПОБУТ"
офіс №37 (3-й поверх)

ВО Свобода


Олег Тягнибок


Ми у facebook


Батальйон "СІЧ"

Приєднуйся

Чат
17:28
 
Календар
«  Жовтень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
 
Патріотична поезія

(Ігор Калиниченко)

 
Наша кнопка

Код кнопки:

<A href="//svoboda-vo.at.ua" target="_blank"><img src="//svoboda-vo.at.ua/Logo/Baner_2.gif" border="0" alt="" />


 
Скачати книги

Скачати mp3

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0