П'ятниця, 19.04.2024, 02:43




Сайт Українських Націоналістів
ГоловнаМій профільВихід
· RSS
Категорії розділу

Новини [1252]
Анонси [39]
Відео [40]
Заяви [31]
Дописи [156]
Звернення [57]
Цей день в історії [51]

Наша газета

Наше радіо

Голос Свободи

Статутні документи

Статут ВО "Свобода"

Програма захисту українців

Національна конституція (проект ВО "Свобода")

Програма ВО "Свобода"

Реклама


Відео онлайн

Сторінки історії

Фотоальбом

Історичні фото

Патріотичні зображення

Фото ВО Свобода

 
Головна » 2010 » Липень » 8 » Московські холуї віддали на відкуп Кремлю вулицю Івана Мазепи
09:44
Московські холуї віддали на відкуп Кремлю вулицю Івана Мазепи

8 липня 2010 року відбулося пікетування Київської міської ради проти перейменування вулиці Івана Мазепи. У пікетуванні, яке пройшло під гаслом "Мазепа переміг! Українська держава є!", взяли участь кілька сотень активістів Київської міської організації ВО "Свобода", "Люстрації", "Студентської Свободи" та інших патріотичних організацій. Проте Київська міська рада ухвалила рішення про перейменування частини вулиці Івана Мазепи – від площі Слави до площі Великої Вітчизняної війни – на вулицю Лаврську. Це питання у порядок денний сесії внесли з голосу, за перейменування проголосували 64 московські прихвосні з депутатськими значками. Частина вулиці, яка залишає свою назву – Івана Мазепи, дуже незначна і на ній розташовано лише з десяток будинків.

Коментуючи рішення Київради, голова Київської міської організації ВО "Свобода" Андрій Мохник заявив: "Сьогодні п’ята колона намагається насадити на нашій, Богом даній землі не лише окупацію економічну чи інформаційну, але й духовну. Це є, власне, завдання громадянина РФ Ґундяєва ("московського патріарха Кіріла"), на вимогу якого перейменували вулицю Івана Мазепи. Сьогодні ми побачили все холуйство теперішньої влади перед Кремлем. Банкова запопадливо прогнулась перед одним з адептів політичної концепції "рускава міра", візит якого в Україну відбудеться в 20 числах липня. Триста років Москва бореться з Мазепою і мазепинством, тобто українським самостійництвом, але не спроможна побороти. Це свідчить про очевидний факт – Мазепа переміг! Українська держава є! І буде! І жодні псевдоанафеми, чи шельмування світлого імені українського Гетьмана, жодні бажання кремлівських карликів, чи капризи любителів дуже дорогих годинників, які вони ховають під рясами, не перекреслять цього факту. А Янукович зі своєю камарильєю мають затямити, що вони – тимчасові, а українська Нація – вічна, а Мазепа є одним із її символів".

"Печерська районна організація ВО "Свобода" надіслала скаргу до прокуратури з вимогою знайти організаторів та виконавців протиправних дій, які позамазували фарбою таблички з назвою вулиці Івана Мазепи, та зобов’язати їх відшкодувати завдані місту збитки. Підкреслюю, це зробили задовго до того ганебного перейменування, яке сьогодні здійснила Київрада. Те, що влада не прореагувала, свідчить лише про те, що московські холуї засіли на всіх щаблях влади", – заявив голова Печерської районної організації ВО "Свобода" Олександр Аронець.

Голова "Студентської Свободи" Руслан Андрійко додав: "Сьогодні українській молоді нав’язують чужих героїв з голлівудських блокбастерів чи московських серіалів. Натомість, ми маємо своїх справжніх українських Героїв, таких як Іван Мазепа, Степан Бандера, Роман Шухевич, холодноярські отамани та багато інших. Наразі пам'ять про них влада брутальними методами намагається знищити, пересмикуючи реалії історії. Проте однолітки незалежної України, студентство, яке не отруєне совковою пропагандою, здатне розрізняти національних Героїв та тих персонажів, що нам нав’язують окупанти. "Студентська Свобода" бореться проти яничарів у владі, які на догоду Москві нав’язують нам неукраїнські цінності".

Під час пікету Андрій Мохник закликав присутніх приєднуватися до акцій протесту проти приїзду громадянина РФ Владіміра Ґундяєва ("московського патріарха Кіріла"), які проводитиме "Свобода" перед і під час візиту непроханого гостя у липні цього року, та взяти участь у Хресній ході від Володимирського собору до Володимирської гірки, яку 28 липня 2010 року проведе Українська Православна Церква Київського Патріархату.

Нагадаємо, що 5 жовтня 2007 року, зважаючи на численні вимоги, Київрада перейменувала вулицю Січневого повстання на Івана Мазепи. Під час свого останнього візиту до Києва "патріарх Кіріл" звернувся до київських урядовців з вимогою змінити назву вулиці.

Прес-служба ВО "Свобода"

Категорія: Новини | Переглядів: 943 | Додав: Націоналіст | Теги: перейменували, Вулиця Мазепи, київ, пікет, Київська міська Рада | Рейтинг: 5.0/3
Всього коментарів: 3
1 (13.07.2010 12:28) [Матеріал]
Слава СССР!
Правильно перейменували - Мазепа ВОРОГ!

2 sv_nad (13.07.2010 15:08) [Матеріал]
Гундяєв прихвостень КГБістський.
Мазепа УКРАЇНЕЦЬ.

3 Ірина (13.07.2010 15:38) [Матеріал]
Мазепа - одна з найвиразніших особистостей України, я б навіть сказала - Герой України. І такі речі, що їх робить влада - це ляпас всьому українському народу.

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук
Наша адреса
м.Надвірна
вул.Чорновола, 8
ТЦ "СТАРИЙ ПОБУТ"
офіс №37 (3-й поверх)

ВО Свобода


Олег Тягнибок


Ми у facebook


Батальйон "СІЧ"

Приєднуйся

Чат
02:43
 
Календар
«  Липень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
 
Патріотична поезія

(Ігор Калиниченко)

 
Наша кнопка

Код кнопки:

<A href="//svoboda-vo.at.ua" target="_blank"><img src="//svoboda-vo.at.ua/Logo/Baner_2.gif" border="0" alt="" />


 
Скачати книги

Скачати mp3

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0