Субота, 04.05.2024, 07:54




Сайт Українських Націоналістів
ГоловнаМій профільВихід
· RSS
Категорії розділу

Новини [1252]
Анонси [39]
Відео [40]
Заяви [31]
Дописи [156]
Звернення [57]
Цей день в історії [51]

Наша газета

Наше радіо

Голос Свободи

Статутні документи

Статут ВО "Свобода"

Програма захисту українців

Національна конституція (проект ВО "Свобода")

Програма ВО "Свобода"

Реклама


Відео онлайн

Сторінки історії

Фотоальбом

Історичні фото

Патріотичні зображення

Фото ВО Свобода

 
Головна » 2014 » Червень » 11 » Нові призначення: старі регіоналівські та черновецькі кадри повертаються.
00:58
Нові призначення: старі регіоналівські та черновецькі кадри повертаються.

Борис Ложкін - глава  Адмінстрації Президента. Знайомтеся:

Як стверджують Ложкін - це один із головних русифікаторів України. В його медіа-імперії – купа українофобських жовтих видань з величезними тиражами (звісно, не всі «плінтусного» рівня, але ж).
Без перебільшення: якщо б не було Ложкіна з його активами, Україна була б іншою, українська мова була б значно популярнішою. І українська преса – не такою жовтою, деінтелектуалізованою та замкнутою в російському фраватері.

Вретшті, Україна не була б такою російською.

Ложкін за освітою – викладач російської мови та літератури. В побуті – принципово російськомовний.

Росія не забуває своїх героїв-русифікаторів. Ложкіна нагороджено почесною грамотою Ради Федерації Росії за просування російських медіа.

Заслужено.
Що означає призначення Ложкіна на найближчу до Президента посаду – очевидно. Є лише один штрих, котрий треба підкреслити – «замирення» з сепаратистами, ймовірно, буде передбачати фактичну ліквідацію Києвом статусу української мови на Донбасі у обмін на припинення вогню.

Це означає цілком мирну втрату Донбасу як нашого регіону в довгостроковому періоді.

Мова - значно ефективніше, ніж військове вторгнення.

Щоб зрозуміти сутність цієї людини подаємо кілька висловлювань цього ... за попередні роки:

Глава АП  мріє стати мільярдером в Києві чи Москві

Він любить отримувати подарунки, свою дочку вчив до Англії і костюми від Brioni на ньому висять - новий глава АП у власних цитатах

ДеПо підібрав 7 цитат з інтерв'ю Бориса Ложкіна різних років і різних видань.

Отже, новий глава Адміністрації президента Петра Порошенко:

- Любить отримувати подарунки

«Найчастіше в день народження мені презентують хороші напої, чорнильні ручки, книги, годинники, краватки, рукавички - загалом, все те, що можна подарувати чоловікові моїх років.Вручали і рідкісні вінілові платівки, та підзорні труби. Я, чесно зізнаюся, люблю отримувати подарунки, і мені зовсім не важливо, з якого приводу »( газета «Факти », 22.10.2011)

- Не може носити одяг від Brioni

«Я ношу одяг переважно італійської компанії Zegna. Так склалося, що костюми цього бренду сидять на моїй фігурі ідеально, тоді як від Brioni - просто висять. Іноді підходять моделі від інших модних кутюр'є. Зазвичай з однакових за якістю сподобалися мені речей вибираю ту, яка дешевше. Наприклад, минулого року в Австрії купив собі стильний теплий пуховик нікому не відомої фірми. Мене навіть не зацікавило, брендовий це річ чи ні. Втім, у виборі одягу найчастіше покладаюся на думку дружини. У неї прекрасний смак, і вона часто сама купує мені туфлі, сорочки ... »( газета «Факти », 22.10.2011)

- Гидує вітчизняною освітою, тому дочка в 13 років відправив вчитися до Англії

«Ми хотіли, щоб Настя отримала гарну освіту (а його рівень тут і там непорівнянний), щоб стала людиною світу. В Англії вона, як і всі студенти, жила в гуртожитку в маленькій кімнатці з вигодами на поверсі. Багато вчилася, стала дуже самостійною. Цього року взагалі нас вразила. Сама прийняла рішення про те, що хоче вчитися в університеті більш високого рівня, за три тижні здала 11 іспитів - і її прийняли в UCL (один з кращих вузів Англії) »(Теленеделя , 24.10.2013)

- «Піднявся» на секс-пресі

«У 1989-му створив першу мережу з реалізації друкованої продукції. Продавали з лотків газети, журнали, книги, брошури з бойових мистецтв, плакати з фото відомих акторів - Брюса Лі, Сталлоне, Шварценеггера ... Користувалися попитом видання а-ля секс-прес з Прибалтики ». ( газета «Факти », 22.10.2011)

- Заперечував свою «проросійськість» і вважав інформаційну експансію РФ в Україні міфом

«Розмови про цілеспрямоване інформаційному впливі - може, вони десь і ведуться, але я з цим ніколи не стикався. Чи то це міф, що цілком можливо, то чи це якісь точкові дії, які стосуються когось іншого. Я спілкувався кілька разів з людьми, в тому числі і з адміністрації президента Росії, але це спілкування було швидше освітнього характеру: «Розкажіть нам, що у вас там відбувається ...». Цілеспрямована інформаційна експансія Росії на території України - це, швидше, міф. Я вважаю, що її немає. Аналогічний міф вкоренився у росіян про те, що українці у них крадуть газ. Може, в Росії є якась внутрішня інформаційна політика стосовно України, але щоб вони її реалізовували всередині України - я такого не бачу ». (Телекритика , 25.03.2009)

- Після «здачі» UMH групі «ВЕТЕК» Сергія Курченко розповідав про світле майбутнє своєї медіа-імперії в обіймах Сім'ї

«Сергій Курченко на переговорах декларував готовність вкласти $ 100 млн у розвиток компанії протягом трьох років. З точки зору інтересів компанії UMH, прихід нового власника з великим апетитом до інвестицій є вигідним »( Forbеs , 21.06.2013)

- Мріє стати мільярдером, причому все одно де - Києві чи Москві

(Якби ви зараз продали свій бізнес за бажану суму, як би ви почали новий: з досвідом, грошима і з чистого аркуша? Чи буде це медіа?)

«Безумовно, я займався б медіа. Але по-іншому - глобально, працюючи як мінімум на всю російськомовну аудиторію. І неважливо, де базуватися, - у Києві чи Москві, сьогодні технології дозволяють це робити. І звичайно, я б дуже серйозно інвестував в Інтернет і все, що навколо нього. У мене прекрасний досвід створення великої успішної компанії, і я розумію, що за наявності вільних коштів швидкість розвитку і розміри бізнесу будуть іншого порядку. Я завжди хотів бути мільярдером, і так чи інакше я ним стану ( Дзеркало тижня , 07.06.2013).

 

Категорія: Новини | Переглядів: 563 | Додав: sv_nad | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук
Наша адреса
м.Надвірна
вул.Чорновола, 8
ТЦ "СТАРИЙ ПОБУТ"
офіс №37 (3-й поверх)

ВО Свобода


Олег Тягнибок


Ми у facebook


Батальйон "СІЧ"

Приєднуйся

Чат
07:54
 
Календар
«  Червень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
 
Патріотична поезія

(Ігор Калиниченко)

 
Наша кнопка

Код кнопки:

<A href="//svoboda-vo.at.ua" target="_blank"><img src="//svoboda-vo.at.ua/Logo/Baner_2.gif" border="0" alt="" />


 
Скачати книги

Скачати mp3

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0