П'ятниця, 03.05.2024, 11:01




Сайт Українських Націоналістів
ГоловнаМій профільВихід
· RSS
Категорії розділу

Новини [1252]
Анонси [39]
Відео [40]
Заяви [31]
Дописи [156]
Звернення [57]
Цей день в історії [51]

Наша газета

Наше радіо

Голос Свободи

Статутні документи

Статут ВО "Свобода"

Програма захисту українців

Національна конституція (проект ВО "Свобода")

Програма ВО "Свобода"

Реклама


Відео онлайн

Сторінки історії

Фотоальбом

Історичні фото

Патріотичні зображення

Фото ВО Свобода

 
Головна » 2013 » Вересень » 4 » Олег Тягнибок: "Головне гасло сьогодні – "Геть від Москви!"
23:47
Олег Тягнибок: "Головне гасло сьогодні – "Геть від Москви!"


Якщо Україна підпише Угоду про асоціяцію з Европейським Союзом – вона убезпечить себе від входження до итного союзу та будь-яких инших союзів із Росією. Сьогодні Російська Федерація веде війну проти України на всіх фронтах, про що досі нічого не сказав Янукович. Однак попри все це націоналісти переконані: Україна стане могутньою державою та повернеться в лоно европейських націй. Про це лідер ВО "Свобода" Олег Тягнибок заявив 3 вересня 2013 року під час виступу на відкритті 3-ї сесії Верховної Ради України чинного скликання.

Як відомо, на відкриття сесії прибув Президент України В.Янукович. Коментуючи появу президента, Олег Тягнибок зазначив: "Янукович уперше за півтора року нарешті прийшов до парламенту. Говорили, що буде діялог, але його не вийшло – був монолог і роздавання нарядів Верховній Раді. Насправді президент, говорячи лицемірно про евроінтеграцію, мав би роздавати наряди своїй фракції Партії регіонів, яка знищила і нищить поступово всі евроінтеграційні прагнення України".


Лідер націоналістів зазначив, що представники так званої "більшости" дбають лише про свої статки, а їхні розмови про евроінтеграцію – це лише ситуативний бізнес-інтерес: "Вони не хочуть реформувати судову, правоохоронну системи. Для них не важливо ухвалити такі законопроєкти, за якими українська держава могла би розвиватися й мати перспективи. Вони фактично захищають свої мільярди в офшорних зонах і хочуть це робити, нібито інтегруючись в Европу. Для Всеукраїнського об'єднання "Свобода" захист мільйонів українців – це і є евроінтеграційний напрям.
Націоналісти борються за те, щоб Україна отримала позитивний відгук у листопаді й було підписано Угоду про асоціяцію з ЕС. Вступ до Европи унеможливить підписання будь-яких договорів із Митним союзом і Росією. Тому наше основне гасло сьогодні – "Геть від Москви!".


За словами очільника "Свободи", останнім часом у ЗМІ було вилито багато бруду на нього особисто та на націоналістичне об'єднання загалом. "Це так ми впроваджуємо свободу слова? Чи для партії влади свобода слова – це свобода знищення політичних опонентів? Однак народ України правильно оцінить, хто є хто сьогодні і який напрямок має бути визначено на завтрашній день", – заявив націоналіст.


Свободівець підкреслив, що нині є велика небезпека – широкомасштабна війна, яку розв'язала Росія проти України: "Останнім часом Росія веде проти України релігійну війну. Чого лише варті постійні інспекції Ґундяєва (патріарха Кіріла) і його намагання будувати так званий "русскій мір". Проти України Кремль також розв'язав війну з метою не дозволити Україні підписати Угоду про асоціяцію з Европою. Також Росія провадить проти України енергетичну й гуманітарну війну. Варто згадати й усіх тих прихвоснів Кремля, які засіли в уряді, парламенті – тих 148 зрадників-депутатів, які писали клявзи до польського Сейму, – це велика ганьба українського парламенту.


Ми усвідомлюємо, що нині наші евроінтеграційні кроки – єдиний реальний шанс відірватися раз і назавжди від Москви. Що нині мала б робити влада?
– Мала би захищати національні інтереси, захищати націю та провадити політику (як зовнішню, так і внутрішню), яка відповідала б українським національним інтересам. Проте до цього часу не скасовано ганебний "мовний" закон, який призводить до спекуляції і напруження в суспільстві. Партія влади нині не голосує за вшанування 80-х роковин Голодомору в Україні, який є великою трагедією української нації. Хіба це не ганьба? Тому нині маємо не зважати на блеяння теперішньої влади.
Шевченко казав: "Борітеся – поборете!". Тож, із його нетолерантністю треба боротися проти владного режиму, який доводить Україну до кризи. І разом ми переможемо. Тоді Україна буде в Европі і стане великою заможною державою!" – підсумував лідер націоналістів.


Прес-служба Всеукраїнського об'єднання "Свобода"
Категорія: Новини | Переглядів: 692 | Додав: sv_nad | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук
Наша адреса
м.Надвірна
вул.Чорновола, 8
ТЦ "СТАРИЙ ПОБУТ"
офіс №37 (3-й поверх)

ВО Свобода


Олег Тягнибок


Ми у facebook


Батальйон "СІЧ"

Приєднуйся

Чат
11:01
 
Календар
«  Вересень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
 
Патріотична поезія

(Ігор Калиниченко)

 
Наша кнопка

Код кнопки:

<A href="//svoboda-vo.at.ua" target="_blank"><img src="//svoboda-vo.at.ua/Logo/Baner_2.gif" border="0" alt="" />


 
Скачати книги

Скачати mp3

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0