Понеділок, 13.05.2024, 09:18




Сайт Українських Націоналістів
ГоловнаМій профільВихід
· RSS
Категорії розділу

Новини [1252]
Анонси [39]
Відео [40]
Заяви [31]
Дописи [156]
Звернення [57]
Цей день в історії [51]

Наша газета

Наше радіо

Голос Свободи

Статутні документи

Статут ВО "Свобода"

Програма захисту українців

Національна конституція (проект ВО "Свобода")

Програма ВО "Свобода"

Реклама


Відео онлайн

Сторінки історії

Фотоальбом

Історичні фото

Патріотичні зображення

Фото ВО Свобода

 
Головна » 2011 » Червень » 22 » Олег Тягнибок: Мета комуністів та олігархів – відібрати землю в українців. Наша мета – її зберегти
08:24
Олег Тягнибок: Мета комуністів та олігархів – відібрати землю в українців. Наша мета – її зберегти

"Позиція Всеукраїнського об'єднання "Свобода" як націоналістичної політичної сили у поглядах на землю кардинально відрізняється від позицій комуністів та олігархів. Мета комуністів та олігархів – відібрати землю в українців, як це вже колись робили їхні комісари. Наша мета – зберегти українську землю для української Нації загалом і для українського селянина зокрема" – заявив лідер Всеукраїнського об'єднання "Свобода" Олег Тягнибок у програмі "Свобода слова" на ICTV 20 червня 2011 року.

Також лідер "Свободи" зазначив:

"Наша позиція виходить із традиційних засад українського націоналізму, закріплених у програмах ОУН ще в 30-і роки минулого століття. Комуністи ж у часи свого правління не лише забрали в селян землю, а й організували на найродючішій землі Голодомор-геноцид української нації. Вони впродовж усього свого правління вбивали село і нищили українську землю. Саме комуністи здійснювали злочинну "хімізацію" земель, меліорацію, внаслідок якої понад 60% теперішніх угідь потребують штучного зрошення, злочинно затопили чорноземи навколо Дніпра. У них навіть була маячлива ідея повернути сибірські ріки на південь, що призвело би до планетарної катастрофи. Комуністи вбивали в українцеві дух хлібороба-господаря.

Мета комуністів та олігархів – відібрати землю в українців, як це вже колись робили їхні комісари. Наша мета – зберегти українську землю для української Нації загалом і для українського селянина зокрема. Щоби кожен українець мав право користуватися землею.

Земна куля не ґумова, тому торгівля землею означатиме її остаточну втрату для української Нації, оскільки її вже ніколи не можна буде повернути назад.

Наша позиція чітка: землею торгувати не можна. Продаж землі іноземцям – неприпустимий. Землю можна надавати лише в довгострокову оренду з правом родинної спадщини.. Треба слідкувати, аби той, хто розпоряджається землею, не знищував її. Бо ж очевидно, що мета бізнесу – прибуток. Мета українського селянина –інша. Для українця земля – це не лише засіб виробництва, це його природний життєвий простір: як повітря, вода, сонце.

"Свобода" пропонує провести референдум, на який має бути винесено підготовлений нами законопроект "Про землю", що передбачає заборону торгівлі землею сільськогосподарського призначення. Ухвалений референдумом законопроект не потребуватиме узгодження у Верховній Раді, а Президент зобов'язаний його підписати.

Також лідер "Свободи" підкреслив: "Чинній владі довіряти не можна. Сьогодні дозвіл на торгівлю землею навіть на один день означатиме для українців остаточну втрату свого головного багатства. А цього допустити не можна у часи, коли світ стоїть на порозі глобальної сировинної та продовольчої кризи та глобального голоду. У світі вже точиться боротьба за землю – Китай лише в Конго викупив понад 3 млн. гектарів землі. Наголошую, африканської землі, а не найкращих у світі чорноземів. Можна лише уявити, як горять очі китайців на українську землю".

"Тому виникає питання: чи обговорював президент Янукович з лідером Китаю під час його візиту в Україну тему продажу української землі китайцям?" – поцікавився лідер "Свободи" в Міністра аграрної політики та продовольства Миколи Присяжнюка, який, проте, не дав на це чіткої відповіді.

Олег Тягнибок навів дані щодо останніх світових тенденцій, коли країни, котрі були законодавцями та ідеологами вільного ринку землі, відмовилися від цієї схеми і перейшли на модель довгострокової оренди з жорстким державним контролем. Так, наприклад, у Франції 81,3% земель перебувають у довгостроковій оренді, у Німеччині ця цифра складає близько 64%.

Також лідер націоналістів підкреслив: олігархічний капіталізм є трансформацією державного капіталізму, який існував в СССР, тому комуністів і олігархів, які є породженням комуністичного минулого, об'єднує також те, що вони разом виступають за знищення в Україні середнього класу як основи цієї держави і тому так агресивно намагаються відібрати землю в українського господаря.

Мета "Свободи" – не лише захистити права українців володіти і розпоряджатися землею, яку вони отримали, але й повернути справедливість, порушену внаслідок проведення земельної реформи, коли багатьох українців обділили і вони не отримали можливості господарювати на землі.

Довгострокова оренда з правом спадкової передачі дасть змогу усім українцям, які воліють працювати на землі, реалізувати цю мрію, зберегти українське село, зміцнити український середній клас.

Прес-служба ВО "Свобода"

Категорія: Новини | Переглядів: 636 | Додав: Націоналіст | Теги: Олег Тягнибок, ВО Свобода, олігархи, комуністи, Земля | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 1
Рекомендую почитати депутатам Ланчинецької селищної ради, і зробити висновки.
>(

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук
Наша адреса
м.Надвірна
вул.Чорновола, 8
ТЦ "СТАРИЙ ПОБУТ"
офіс №37 (3-й поверх)

ВО Свобода


Олег Тягнибок


Ми у facebook


Батальйон "СІЧ"

Приєднуйся

Чат
09:18
 
Календар
«  Червень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930
 
Патріотична поезія

(Ігор Калиниченко)

 
Наша кнопка

Код кнопки:

<A href="//svoboda-vo.at.ua" target="_blank"><img src="//svoboda-vo.at.ua/Logo/Baner_2.gif" border="0" alt="" />


 
Скачати книги

Скачати mp3

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0