Субота, 04.05.2024, 13:06




Сайт Українських Націоналістів
ГоловнаМій профільВихід
· RSS
Категорії розділу

Новини [1252]
Анонси [39]
Відео [40]
Заяви [31]
Дописи [156]
Звернення [57]
Цей день в історії [51]

Наша газета

Наше радіо

Голос Свободи

Статутні документи

Статут ВО "Свобода"

Програма захисту українців

Національна конституція (проект ВО "Свобода")

Програма ВО "Свобода"

Реклама


Відео онлайн

Сторінки історії

Фотоальбом

Історичні фото

Патріотичні зображення

Фото ВО Свобода

 
Головна » 2014 » Червень » 18 » Олег Тягнибок: "У роботі чинного парламенту важливі лише три теми: протидія російській окупації, люстрація, дострокові парламентські вибори"
23:07
Олег Тягнибок: "У роботі чинного парламенту важливі лише три теми: протидія російській окупації, люстрація, дострокові парламентські вибори"

"Очевидно, що парламент цього скликання може працювати зовсім не довго. Переконаний, що ця Верховна Рада має увійти в історію не тільки ганебними голосуваннями 16 січня і неспроможністю ухвалювати важливі закони, – зараз важливо, щоби цей парламент оперативно ухвалив рішення, необхідні для зміцнення державного суверенітету і збереження територіяльної цілісности України. Ба більше, для парламенту в нинішній ситуації є лише три важливі теми, які потрібно обговорювати та ухвалювати відповідні рішення. Це протидія російській агресії і боротьба з тероризмом, люстрація, і це тема дострокових парламентських виборів". На цьому, виступаючи в парламенті 17 червня 2014 року, наголосив очільник фракції ВО "Свобода" Олег Тягнибок.

Очільник націоналістів підкреслив, що в питанні протидії російській агресії націоналісти розчаровані відхиленням ініціятиви "Свободи" щодо негайного запровадження воєнного стану. "Ми розчаровані учорашнім рішенням РНБО, яка відхилила нашу ініціятиву про запровадження воєнного стану в Донецькій, Луганській областях та в Криму. Вважаємо, що зволікати десять днів чи навіть тиждень – неприпустимо, бо це лише дасть можливість російським терористам і бандитам, які окуповують нашу державу, зміцнювати свої позиції. Тому звертаємося до Президента України та РНБО із закликом все-таки ухвалити відповідне рішення, а парламент має його одностайно підтримати.

У порядку денному також є наша постанова щодо вжиття заходів для посилення рівня захисту державного кордону, учора на РНБО це питання обговорювали, тому сподіваюся на максимальну підтримку парламенту. Крім цього, є наша ініціятива щодо звернення Верховної Ради до Кабміну про денонсацію угоди між Україною та Росією про безвізовий режим – треба ухвалити це рішення. На міжнародній арені також маємо тиснути на РФ – нині весь світ на боці України і вчорашнє відхилення в ООН пропозиції Росії свідчить про це. Тому треба ухвалити усі звернення парламенту про виключення Росії з міжнародних організацій", – зазначив Олег Тягнибок.

На переконання лідера націоналістичної фракції, парламент повинен затвердити закон про люстрацію: "Ця Верховна Рада України повинна ухвалити закон про люстрацію, бо люстрація – вимога суспільства. Наші програші в АТО – саме через те, що московська агентура зараз перебуває в різних органах влади, в силових структурах і здає ворогові плани операції, маршрути пересування наших військ тощо. Також ми переконані, що Генпрокуратура має продовжувати робити подання про позбавлення імунітету так званих народних депутатів, які порушують Конституцію і допомагають сепаратистам, а ми тут, у залі, маємо негайно розглядати звернення, що вже є в парламенті. Маємо підтримати позбавлення імунітету Горохова, Медяника, Єфремова – ці особи мають персонально відповідати за злочини, що відбуваються на сході країни".

Щодо дострокових парламентських виборів Олег Тягнибок запропонував партнерам по коаліції, Президентові України разом узгодити текст виборчого закону на пропорційній основі з відкритими списками. "Маємо разом скласти план дій щодо ухвалення нового закону про вибори, в якому передбачити скасування депутатської недоторканности, скорочення кількости депутатів до 300, процедуру відкликання громадою депутатів, встановити дату виборів тощо. Таким чином спільно, всією владною коаліцією маємо ухвалити рішення про дострокові парламентські вибори. Таким чином зробимо те, чого нині очікує від нас українське суспільство і здолаємо як внутрішнього, так і зовнішнього ворога", – зазначив лідер "Свободи".

Прес-служба Всеукраїнського об'єднання "Свобода"

Категорія: Новини | Переглядів: 412 | Додав: sv_nad | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук
Наша адреса
м.Надвірна
вул.Чорновола, 8
ТЦ "СТАРИЙ ПОБУТ"
офіс №37 (3-й поверх)

ВО Свобода


Олег Тягнибок


Ми у facebook


Батальйон "СІЧ"

Приєднуйся

Чат
13:06
 
Календар
«  Червень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
 
Патріотична поезія

(Ігор Калиниченко)

 
Наша кнопка

Код кнопки:

<A href="//svoboda-vo.at.ua" target="_blank"><img src="//svoboda-vo.at.ua/Logo/Baner_2.gif" border="0" alt="" />


 
Скачати книги

Скачати mp3

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0