Субота, 04.05.2024, 12:06




Сайт Українських Націоналістів
ГоловнаМій профільВихід
· RSS
Категорії розділу

Новини [1252]
Анонси [39]
Відео [40]
Заяви [31]
Дописи [156]
Звернення [57]
Цей день в історії [51]

Наша газета

Наше радіо

Голос Свободи

Статутні документи

Статут ВО "Свобода"

Програма захисту українців

Національна конституція (проект ВО "Свобода")

Програма ВО "Свобода"

Реклама


Відео онлайн

Сторінки історії

Фотоальбом

Історичні фото

Патріотичні зображення

Фото ВО Свобода

 
Головна » 2010 » Вересень » 17 » Олег Тягнибок: Уряд проводить тотальну політику соціальної українофобії
01:14
Олег Тягнибок: Уряд проводить тотальну політику соціальної українофобії

7 вересня 2010 року біля Верховної Ради Всеукраїнське об’єднання "Свобода" спільно з учасниками Національного комітету захисту України проводить масштабну акцію протесту проти соціальної українофобії режиму Януковича. Тисячі свободівців з усіх областей України зібралися біля парламенту. Оскільки перевізники відмовилися їх транспортувати до Києва, вони змушені були добиратися на попутках,електричках,а то й на велосипедах. Втім, це не зменшило лав протестувальників. Натомість українофобський режим підкреслив свою карикатурну та антинародну сутність.

Учасники акції протестуватимуть проти соціальної українофобії:

- підвищення цін на газ та комунальні послуги для населення;

- збільшення пенсійного віку;

- ухвалення рабського Трудового кодексу;

- знищення малого і середнього підприємництва Податковим кодексом;

- подорожчання харчів;

- перетворення України на країну злиднів та олігархів.

Спілкуючись із журналістами під час акції, лідер ВО "Свобода" Олег Тягнибок наголосив, що влада, боячись народного гніву, зробила все, щоби перешкодити активістам доїхати у Київ для участі в акції протесту. Адже режим Януковича-Азарова-Тігіпка веду Україну до злиднів і дефолту. І українці не можуть з цим миритися:

"Все, що зараз відбувається в Україні – це наслідок загравання з Росією та міжнародними фінансовими установами двох урядів. Попередній Кабмін кидав Україну у боргове рабство, позичаючи мільярди у МВФ. Цю політику продовжив діючий уряд Азарова-Тігіпка, який фактично легітимізував попередні домовленості з Кремлем. Сьогодні уряд запхав руку в кишеню кожного українця. І лише постійним тиском на владу можна зупинити політику тотальної соціальної українофобії.

Варто нагадати, що за два роки зовнішній борг України виріс більш ,ніж у два рази, а сукупний борг досяг більше, ніж 110 млрд. доларів. І зараз, перебуваючи на другому місці по боргам перед МВФ, Україна все більше скочується у безвилазну боргову яму. Кожен громадянин, навіть немовля, вже має борг у 980 доларів перед світовими фінансовими інститутами.

Байки Януковича про те, що здача національного суверенітету та продовження перебування окупаційного Чорноморського флоту в Криму зможуть зупинити зростання цін на газ, виявилися брехнею. Влада, і здала національний суверенітеті, і проводить політику агресивної соціальної українофобії проти українців. Уряд Азарова-Тігіпка підвищив ціни на газ, збільшує пенсійний вік, проштовхує кабальний трудовий кодекс та нищить середній клас новими податками.

Режим Януковича оголосив війну українському народу. Олігархи щодня примножують свої статки, а українці бідніють. Загальне багатство двох десятків найбагатших нардепів від Партії регіонів дорівнюють річному державному бюджету України.

Середній клас нищиться під самий корінь. Малих і середніх підприємців уряд Азарова-Тігіпка заганяє в глухий кут. Їм створюються умови, коли працювати неможливо. Побори, які влаштувала податкова – це війна проти середнього класу. Податковий кодекс Азарова-Тігіпка – це шлях до повного знищення середнього класу і повного панування олігархічного капіталу. Це не дивно, адже нинішня лжееліта відстоює інтереси великого неукраїнського капіталу і приймає рішення саме в його інтересах.

Ми можемо залишити цю владу у минулому і забезпечити їй такі ж блага, якими олігархічні клани та їхні комуно-комсомольські поплічники "нагородили" українців. Вибори до місцевих рад – це шанс вказати антиукраїнським силам їхнє місце. Настав час дати рішучу відсіч сваволі кланів. Найвищий час єднатися заради спільної боротьби за майбутнє України", - зазначив Олег Тягнибок.

В акції протесту беруть участь депутати-свободівці усіх місцевих рад. Нагадаємо, що 20 серпня Тернопільська облрада з ініціативи ВО "Свобода" висловила свій протест проти грабунку українців і звернулася до Януковича та уряду Азарова-Тігіпка з вимогою заборонити підвищення цін на газ та електроенергію. А 26 серпня з ініціативи депутата-свободівця Ізюмська міська рада ухвалила звернення проти нового Податкового кодексу. На жаль, в інших органах самоврядування, де "Свобода" не представлена, проте опозиція має більшість, депутати не ухвалювали жодних рішень та заяв проти грабіжницької політики режиму Януковича.

Прес-служба ВО "Свобода"

Категорія: Новини | Переглядів: 649 | Додав: Веселина | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 1
1 Веселина (18.09.2010 15:51) [Матеріал]
ГІМН УКРАЇНСЬКИХ НАЦІОНАЛІСТІВ
слова і музика народні

Ми зродились із крові народу
Колисала нас грізно тюрма
Гартували бої за свободу
І ненависть до ганьби ярма
Смерть, смерть
Смерть катам
Смерть московсько-жидівській комуні
В бій важкий ОУН нас веде
Нам братів на очах мордували
І знущались над нами кати
Ми повстанем ударом навали
Та не встане вже ворог лихий
Смерть, смерть
Смерть катам
Смерть московсько-жидівській комуні
В бій важкий ОУН нас веде
Ми всі вірні сини України
Грізні месники наших братів
Ми чекаємо тільки хвилини
Ждем наказу громить ворогів
Смерть, смерть
Смерть катам
Смерть московсько-жидівській комуні
В бій важкий ОУН нас веде


Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук
Наша адреса
м.Надвірна
вул.Чорновола, 8
ТЦ "СТАРИЙ ПОБУТ"
офіс №37 (3-й поверх)

ВО Свобода


Олег Тягнибок


Ми у facebook


Батальйон "СІЧ"

Приєднуйся

Чат
12:06
 
Календар
«  Вересень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930
 
Патріотична поезія

(Ігор Калиниченко)

 
Наша кнопка

Код кнопки:

<A href="//svoboda-vo.at.ua" target="_blank"><img src="//svoboda-vo.at.ua/Logo/Baner_2.gif" border="0" alt="" />


 
Скачати книги

Скачати mp3

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0