П'ятниця, 29.03.2024, 13:19




Сайт Українських Націоналістів
ГоловнаМій профільВихід
· RSS
Категорії розділу

Новини [1252]
Анонси [39]
Відео [40]
Заяви [31]
Дописи [156]
Звернення [57]
Цей день в історії [51]

Наша газета

Наше радіо

Голос Свободи

Статутні документи

Статут ВО "Свобода"

Програма захисту українців

Національна конституція (проект ВО "Свобода")

Програма ВО "Свобода"

Реклама


Відео онлайн

Сторінки історії

Фотоальбом

Історичні фото

Патріотичні зображення

Фото ВО Свобода

 
Головна » 2010 » Липень » 8 » Олег Тягнибок: Влада з нетерпінням чекає наступної повені, яка знищить сліди їхнього мародерства
08:43
Олег Тягнибок: Влада з нетерпінням чекає наступної повені, яка знищить сліди їхнього мародерства

80% коштів, виділених на ліквідацію наслідків повені та інших стихійних лих осідають в кишенях різних можновладців. Більше того, всі ті фірми, які розкрадали та відмили більшу частину "повеневих" коштів, наразі знову залучаються теперішньою владою до ліквідації нового стихійного лиха. Ця влада, як і минула, є мародерською, бо банально обкрадає людей на їхній біді. Про це заявив голова Всеукраїнського об’єднання "Свобода" Олег Тягнибок, коментуючи ліквідацію повені у Чернівецькій області.

Під час програми присутнім в студії задали питання, на кого вони розраховують у випадку стихійного лиха: на себе чи на державу? 95% опитаних відповіли, що лише на себе.

"Переважна більшість людей розраховує на свої сили, а не на державу. Хоча, насправді, в таких випадках саме держава має забезпечувати добробут та спокій громадян. Ця влада, як і минула, є мародерською, бо банально обкрадає людей на їхній біді. 80% тих коштів, які виділяються на ліквідацію наслідків повені та інших стихійних лих, осідають в кишенях різних можновладців. І це є абсолютний факт. У 2008 році, коли була повінь у Західній Україні, влада виділила шалену кількість коштів, які, фактично, розікрали. Щоб з’ясувати обставини розкрадання Всеукраїнське об’єднання "Свобода" у Львівській облраді зініціювало створення тимчасової комісії. Чотири рази обласна рада не хотіла слухати звіту комісії, яка виявила розкрадань на 200 мільйонів гривень, виділених на ліквідацію наслідків повені.

Сьогодні ж люди з Чернівців запитують: "Покажіть нам хоча б відро щебеню, де воно є там засипане?". Вони знають, що все це пішло на приватні гаражі, будинки. У Львівську область возили щебінь з Черкаської області. Для чого аж звідти? Відповідь очевидна: щоб відмити кошти. Інші факти: 31 грудня 2008 року (кінець року, коли треба закрити акти та списати гроші) підписали акт про укріплення укосів земляних споруд посівом багаторічних трав механізованим способом на площі 186 метрів квадратних і на суму 34 тисячі гривень без ПДВ. Це вони в грудні місяці сіяли траву на сніг? Більше того, вони списали 63 кілограма мінеральних добрив на те, щоби та травичка росла зимою. У Західній Україні на річках всі ті загати для зупинення води, що встановили ще за часів Австро-Угорщини, коли в сітку накладали каменюки, досі слугують людям як профілактика і оберігають їх від подібних наслідків. Натомість те, що було зроблено в 2008 році, вже знищено. Замість каменю та щебеню, вони згребли в річку трактором піщано-гравійну суміш, проте вода пішла далі та все позносила.

Очевидно, нова влада не хоче критикувати минулу владу, а минула – теперішню тому, що вони одним миром мазані, постійно розкрадаючи державні кошти. Фактично все це робиться під їх спільним офіційним контролем. Більше того, всі ті фірми, які розкрадали та відмили 80% коштів, виділених на ліквідацію наслідків повеней, наразі знову залучаються теперішньою владою до ліквідації нового стихійного лиха. Й не дивно, що вони зараз вихваляють один одного, в той час як лише у Львівській області відкрито 66 кримінальних справ по повені.

Повінь – це трагедія цілої нації. І до того часу, поки при владі будуть мародери, будь-які кошти будуть розкрадатися. Зверніть увагу, влада з нетерпінням чекає наступної повені, адже вона знищить сліди їхнього мародерства, знесе все те, що не можна вже буде перевірити", - сказав під час свого виступу Олег Тягнибок.

Категорія: Новини | Переглядів: 667 | Додав: Націоналіст | Теги: повінь, Тягнибок, Влада, мародери | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 1
1 Беркут (08.07.2010 17:26) [Матеріал]
Свобода - Єдина сила України та українців.Те ,що робиться зараз -це чергове випробовування для для всієї Нації.Ті хто за 100грн продав душу дияволу до цього не відносяться-за ними плачуть карпатські смереки. МАЗЕПА,Виговський,БАНДЕРА,ШУХЕВИЧ-це еталони нашої Нації. БОГ та УКРАЇНА! (треба вірити в бога та Україну)СЛАВА Нації! Московського попа на палю.

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук
Наша адреса
м.Надвірна
вул.Чорновола, 8
ТЦ "СТАРИЙ ПОБУТ"
офіс №37 (3-й поверх)

ВО Свобода


Олег Тягнибок


Ми у facebook


Батальйон "СІЧ"

Приєднуйся

Чат
13:19
 
Календар
«  Липень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
 
Патріотична поезія

(Ігор Калиниченко)

 
Наша кнопка

Код кнопки:

<A href="//svoboda-vo.at.ua" target="_blank"><img src="//svoboda-vo.at.ua/Logo/Baner_2.gif" border="0" alt="" />


 
Скачати книги

Скачати mp3

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0