Неділя, 05.05.2024, 14:16




Сайт Українських Націоналістів
ГоловнаМій профільВихід
· RSS
Категорії розділу

Новини [1252]
Анонси [39]
Відео [40]
Заяви [31]
Дописи [156]
Звернення [57]
Цей день в історії [51]

Наша газета

Наше радіо

Голос Свободи

Статутні документи

Статут ВО "Свобода"

Програма захисту українців

Національна конституція (проект ВО "Свобода")

Програма ВО "Свобода"

Реклама


Відео онлайн

Сторінки історії

Фотоальбом

Історичні фото

Патріотичні зображення

Фото ВО Свобода

 
Головна » 2012 » Березень » 11 » Представники рускава міра виставили ультиматум Януковичу: або язик або вони виїдуть до Расеї.
17:03
Представники рускава міра виставили ультиматум Януковичу: або язик або вони виїдуть до Расеї.

Представники рускава міра України зрозуміли, що лідер Партії регіонів раніше майстерно маскувався під порядного, а тепер стверджують, що ніби виявився  пройдисвітом. Росіяни тепер проти Януковича.

За ініціативою прокремлівського клубу «Альтернатива» оголошений збір підписів під зверненням, автори якого вимагають від президента Віктора Януковича виконання передвиборних обіцянок про державний статус російської мови, інтеграції з Росією і тому подібне.

«Ви наполегливо декларуєте ідею безальтернативності «європейського вибору» народу України, при цьому навіть не цікавлячись його думкою. У Вашій передвиборній програмі такої тези не було! Ми голосували за Вас, пам'ятаючи, що Ви як православний християнин не можете не пам'ятати слова нашого святого - Лаврентія Чернігівського: «Росія, Україна, Білорусь - це є СВЯТА РУСЬ!» - ридають автори документа.

«Чи віддаєте Ви собі звіт в тому, наскільки далеко зайшли в потуранні купці маргіналів з числа націонал-фашистської мерзоти і пішли на операцію з совістю!? Невже Ви розраховуєте подібними діями завоювати серця громадян України?» - наголошується в документі. 

Як повідомив один з нещасних засновників «Альтернативи» Діма Скварцов, за 2 дні збору підписів під зверненням до Януковича вже підписалося близько 700 спраглих руцкагаміра.

Говорять, що якщо Янукович негайно не виконає вимоги рашистів, то всі адепти руцкагаміра покинуть злощасну Україну і вимагатимуть російського громадянства в Путіна. Більшість з політемігрантів хотіла б отримати московську прописку із зарахуванням в трудовий стаж прожитих років в Україні, як виконань інтернаціонального обов'язку перед батьківщиною. Деякі активісти також претендують на персональну пенсію Російської Федерації.

З можливою політеміграцією освіченного руцкага міра Україні пророкуватимуть занурення в печерний бандеровський націоналізм і відтиснення країни на задвірки Натівської імперії. Після чого українці неодмінно перетворяться на нещасних громадян Європейського Союзу і назавжди втратять зв'язок із масковскою землею обітованою.


Чемодан - вокзал - Расея!

 Український блогер Олена Білозерська

Як повідомляє Олена на своїй стрінці в "живому журналі" нікуди вони не виїдуть, ба більше того, всі "рускіє", які мають подвійне громадянство з РФ затрясли підгузниками.  У "подвійних громадян" паніка. Вони бояться, що їх позбавлять українського громадянства і депортують до Росії. Цитата з статті на російському сайті: "Эти люди, честно исполнившие свой долг перед Отечеством (яким? - О.Б.), оказались под угрозой потери украинского гражданства и депортации с территории Украины".
А все через те, що 4 березня на виборах Президента РФ на виборчі дільниці по Україні, що їх наплодили мало не в усіх містах, стояли черги українців з російськими паспортами, а в цей час працівники українських спецслужб всіх фоторгафували.

Невже СБУ нарешті зайнялася ділом? Не знаю, як щодо депортації, а виловити їх і позбавити українського громадянства слід було дуже давно. Як пише Олена: " Я колись напівжартома навіть плани розробляла, як це можна зробити: від імені гранично проросійської і українофобської організації оголосити про роздачу всім, хто має російські паспорти, якихось премій. А коли вони "засвітяться", перевірити, чи не мають ще й українського громадянства і українське відібрати."

Та ще й депортувати. І не тільки рускіх. У нас з подвійним громадянством і поляки, і угорці, і румуни. А жидів з двома паспортами, як мінімум, 450.

А у "подвійних", звісно, що паніка. Тут вони, певно, на березі моря живуть, а в Росії ніхто їм житла ні на березі моря, ні, тим більше, у Москві не забезпечить.

Їх так взазалі ніхто не чекає...

Переїздіть у Карпати...

І Олена Білозерська

Категорія: Дописи | Переглядів: 740 | Додав: sv_nad | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 1
1 ЧОРНИЙ (15.03.2012 13:51) [Матеріал]
У Карпатах на "подвійних" вже давно чекають. Кожна смерека на рахунку.
Слава Нації !!

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук
Наша адреса
м.Надвірна
вул.Чорновола, 8
ТЦ "СТАРИЙ ПОБУТ"
офіс №37 (3-й поверх)

ВО Свобода


Олег Тягнибок


Ми у facebook


Батальйон "СІЧ"

Приєднуйся

Чат
14:16
 
Календар
«  Березень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
 
Патріотична поезія

(Ігор Калиниченко)

 
Наша кнопка

Код кнопки:

<A href="//svoboda-vo.at.ua" target="_blank"><img src="//svoboda-vo.at.ua/Logo/Baner_2.gif" border="0" alt="" />


 
Скачати книги

Скачати mp3

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0