Субота, 04.05.2024, 19:42




Сайт Українських Націоналістів
ГоловнаМій профільВихід
· RSS
Категорії розділу

Новини [1252]
Анонси [39]
Відео [40]
Заяви [31]
Дописи [156]
Звернення [57]
Цей день в історії [51]

Наша газета

Наше радіо

Голос Свободи

Статутні документи

Статут ВО "Свобода"

Програма захисту українців

Національна конституція (проект ВО "Свобода")

Програма ВО "Свобода"

Реклама


Відео онлайн

Сторінки історії

Фотоальбом

Історичні фото

Патріотичні зображення

Фото ВО Свобода

 
Головна » 2014 » Червень » 20 » Прикарпатський батальйон в бойовому настрій та сильний патріотичним духом
13:01
Прикарпатський батальйон в бойовому настрій та сильний патріотичним духом

Днями надвірнянські свободівці відвідали батальйон територіяльної оборони Івано-Франківської області, який проходити підготовку у гірському селищі Делятин на Прикарпатті. Батальйон дислокується в селищі на базі військової частини. На сьогодні особовий склад  батальйону становить до 450 осіб. У цій частині військові тренуються більше місяця та проходять підготовку ведення військових дій.

Коли створювався батальйон головним завдання, яке ставилося перед військовими - забезпечення правопорядку, недопущення терористичної загрози і диверсійних актів на Івано-Франківщині. Нещодавно стало відомо, що батальйон територіяльної оборони Івано-Франківської області буде відправлено на східний фронт для участі в АТО, а також змінити тих військови, які там зараз задіяні у бойових операціях.

Надвірнянські свободівці поспілкувалися з військовими - настрій у всіх бойовий, дух патріотичний, вони готові змінити військових на сході, адже розуміють, що їм там важко як морально так і фізично.

      

Проходять військовий вишкіл у цьому батальйоні і надвірнянські свободівці, які добровольцями мобілізувалися до українських збройних сил. Це Дем’янчук Богдан та Бортнійчук Тарас. Для Тараса сьогодні наші хлопці привезли та передали бронежилет імпортного виробництва 5 рівня захисту, який закупили за  зібрані кошти працівників відділу культури  Надвірнянської РДА. Надвірнянці, як зрештою і всі українці, дуже переймаються проблемами військових, особливо своїх побратимів, які добровільно стали на захист вітчизни. На жаль не спроможна зараз держава, в обмежений час, в час економічної та політичної кризи одномоментно вирішити проблеми армії, її мобілізації, навчання, обмундирування, забезпечення матеріально-технічною базою на належному рівні. Тому і долучаються до допомоги прості люди, які розуміють, що «не нагодувавши свою армію, прийдеться годувати чужу».

Свободівець, голова районної адміністрації Михайло Іваночко переконаний, що Українська держава, може протиставити російському агресору сильне українське військо, яке готове дати відсіч ворогові. Націоналіст наголосив «Ми не повинні відправляти цих молодих хлопці на смерть, адже військовослужбовці виїжджають в зону АТО без належних засобів захисту та необхідного обладнання. Де засоби для захисту наших хлопців, шоломи, бронежилети, де необхідне обладнання, відповідне технічне забезпечення? Патріотизм, яким наповнені серця наших військових потрібно підкріпити і матеріальною базою. І ми переможемо ворога на східному фронті і прийде на нашу землю мир. Але запам’ятаймо, що "для України мир – це виграна війна". Ми переможемо!

Націоналіст зауважив, що підніматиме питання можливої відправки наших вояків на східний фронт тільки при відповідному їхньому забезпеченні і засобами захисту і бойовому забезпеченні.

Прес-служба Надвірнянської районної організації ВО "Свобода"

Категорія: Новини | Переглядів: 534 | Додав: sv_nad | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук
Наша адреса
м.Надвірна
вул.Чорновола, 8
ТЦ "СТАРИЙ ПОБУТ"
офіс №37 (3-й поверх)

ВО Свобода


Олег Тягнибок


Ми у facebook


Батальйон "СІЧ"

Приєднуйся

Чат
19:42
 
Календар
«  Червень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
 
Патріотична поезія

(Ігор Калиниченко)

 
Наша кнопка

Код кнопки:

<A href="//svoboda-vo.at.ua" target="_blank"><img src="//svoboda-vo.at.ua/Logo/Baner_2.gif" border="0" alt="" />


 
Скачати книги

Скачати mp3

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0