П'ятниця, 26.04.2024, 21:05




Сайт Українських Націоналістів
ГоловнаМій профільВихід
· RSS
Категорії розділу

Новини [1252]
Анонси [39]
Відео [40]
Заяви [31]
Дописи [156]
Звернення [57]
Цей день в історії [51]

Наша газета

Наше радіо

Голос Свободи

Статутні документи

Статут ВО "Свобода"

Програма захисту українців

Національна конституція (проект ВО "Свобода")

Програма ВО "Свобода"

Реклама


Відео онлайн

Сторінки історії

Фотоальбом

Історичні фото

Патріотичні зображення

Фото ВО Свобода

 
Головна » 2013 » Березень » 31 » Регіонали показали свій стах та заціпеніння перед Свободою
19:50
Регіонали показали свій стах та заціпеніння перед Свободою


У п'ятничному ефірі програми «Шустер Лайв» представниця регіоналів Інна Богословська фактично у відкриту оголосила про те, що регіони бояться ВО Свободу. 

Депутат-регіонал заявила, що її фракція докладе максимум зусиль до того, щоб зняти з посади віце-спікера - члена ВО Свобода Руслан Кошулинський.  При цьому «регіони» згодні на будь-якого (!) Віце-спікера від УДАРу або «Батьківщини», але тільки не свободівця!  І навіть ті депутати-регіонали, які голосували за призначення на посаду члена Свободи, за словами Богословської, готові тепер боротися за його відставку.

Хто завгодно - тільки не ВО Свобода!

Це як же повинні були налякати бандитсько-фашистське угруповання під назвою Партія регіонів три десятки парламентаріїв-свободівців, що тепер регіонали згодні терпіти представників вотчини Тимошенко?  Членів тієї партії, лідера якої до заціпеніння боявся і боїться сам президент?  Боїться так, що навіть семирічний термін, призначений їй судом, настільки не влаштовує Януковича, що прокуратура продовжує придумувати кримінальні справи з терміном покарання аж до довічного ув'язнення?

Значить, та робота, яку проводить ВО Свобода, її наполегливі, регулярні, цілеспрямовані дії, налякали президента ще більше.

І такі заяви про наявність страху перед «Свободою» прориваються не тільки з вуст рядового, по суті, депутата - Богословської, але і з вуст вищого керівництва партії Регіонів.  Наприклад, про це заявляє навіть прем'єр-міністр країни Азаров, коли на зустрічі з угорськими ЗМІ сказав, що «Об'єднання Свободи та інших опозиційних сил - це не смішно, а небезпечно».

Заява в стилі «обмовки за Фрейдом»!

Звичайно, небезпечно.  Але не для демократичних інститутів країни, як спробував тут же представити Азаров, а для Партії Регіонів.  Для партії, яка давно вже знищила більшість демократичних інститутів в Україні і в стилі нацистської Німеччини взяли під повний, тотальний контроль всі силові структури країни.

Але зараз, нарешті, вони з жахом зрозуміли, усвідомили, що в Україні з'явилася політична сила, яка не просто набирає популярність і користується все зростаючою підтримкою населення, але і здатна діяти організовано, цілеспрямовано, дотримуючись оголошених принципів, здатних кардинально похитнути фашистську тоталітарну влада регіоналів у країні.

І буквально відразу, разом із заявою Азарова, регіонали почали наступ на свободівців, використовуючи звичні для себе методів 90-х років - залякування.  Побили представника ВО Свобода в Єнакієвому, заарештували голову Луганської обласної організації ВО «Свобода», в Тернополі спробували заборонити проведення опозицією акції «Вставай, Україно!».

Невже дійсно стало страшно?  Так, регіоналам стало страшно.  Страшно втратити владу.  Страшно втратити бюджетну годівницю.  Їм страшно від усвідомлення того, що вже скоро доведеться відповідати за всі скоєні злочини проти українського народу.

І ось такі заяви регіоналів вкупі з новим витком їх дій-репресій в стилі бандитських часів, спрямовані проти опозиції в цілому і Свободи зокрема, свідчать про правильність обраного шляху тих, хто протистоїть владі.

Це - саме свідоцтво початку успішної боротьби тих, хто протистоїть регіоналам.

Головне тепер - не зупинитися, не звернути з обраного курсу.  Щоб у нас як завжди в стані вдале починання не закінчилося нічим, а було доведено до кінця.

Адже регіони вже почали боятися, а страх - поганий порадник і попутник. 

І це, впевнений, зіграє на руку опозиції.

               Дмитро Патріот

Категорія: Дописи | Переглядів: 687 | Додав: sv_nad | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 1
1 sv_nad (31.03.2013 20:01) [Матеріал]
Янукович боїться навіть своїх, регіоналів

Не маєш грошей на 15 охоронців,купи підгузки і ніхто не дізнається, що тобі страшноІ дешевше для бюджету

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук
Наша адреса
м.Надвірна
вул.Чорновола, 8
ТЦ "СТАРИЙ ПОБУТ"
офіс №37 (3-й поверх)

ВО Свобода


Олег Тягнибок


Ми у facebook


Батальйон "СІЧ"

Приєднуйся

Чат
21:05
 
Календар
«  Березень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
 
Патріотична поезія

(Ігор Калиниченко)

 
Наша кнопка

Код кнопки:

<A href="//svoboda-vo.at.ua" target="_blank"><img src="//svoboda-vo.at.ua/Logo/Baner_2.gif" border="0" alt="" />


 
Скачати книги

Скачати mp3

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0