П'ятниця, 03.05.2024, 13:07




Сайт Українських Націоналістів
ГоловнаМій профільВихід
· RSS
Категорії розділу

Новини [1252]
Анонси [39]
Відео [40]
Заяви [31]
Дописи [156]
Звернення [57]
Цей день в історії [51]

Наша газета

Наше радіо

Голос Свободи

Статутні документи

Статут ВО "Свобода"

Програма захисту українців

Національна конституція (проект ВО "Свобода")

Програма ВО "Свобода"

Реклама


Відео онлайн

Сторінки історії

Фотоальбом

Історичні фото

Патріотичні зображення

Фото ВО Свобода

 
Головна » 2012 » Листопад » 30 » Сон в руку: про нардепа «Л»?
01:58
Сон в руку: про нардепа «Л»?


Приснився мені сон, ніби за підсумками результатів виборів до Верховної ради України на 87 окрузі партія регіонів отримала не перше місце. За неї віддали голоси 3052 виборці, що становить 3,67 %. Кандидатом від ПР на округу був голова Надвірнянської РДА В.Калічко. За його кандидатуру проголосували  2511 виборців, що склало 3,19 %. Кращого результату очікувати ніхто і не сподівався, але висновки владна партія повинна зробити. Результатом оргвисновків – буде відставка В.Калічка з посади голови РДА.

Президент призначить нового голову, звичайно з когорти «регіоналів».

Ним напевне буде колишній нардеп, який не пройшов до Верховної ради «по списку» (бо номер його у списку був надто далеко, наприклад 89).

Посада голови Надвірнянської РДА дуже знакова, бо за останні роки в районі навести політичного, а з рештою і економічного, ладу не зміг ніхто. Відповідно кандидат повинен мати високі моральні якості та професійні здібності будівника капіталізму та «покращення життя».

Він повинен бути родом з Івано-Франківщини, бути за фахом викладачем української мови та літератури, бо голосував у парламенті за прийняття Закону «Про заса́ди держа́вної мо́вної політики» не за покликом серця, а за помахом руки Чечетова.

Він повинен бути залежним від ПР по криміналу (наприклад хтось з родини або і сам особисто стріляв у простого смертного, бо той йому не сподобався чи пробував перечити народним «небожителям»).

Він повинен мати бізнес і обов’язково розважально-відпочинковий, що актуально на Прикарпатті.

Він  повинен мати сина, який отримав би квартиру за бюджетний кошт по програмі «Доступне житло» в Івано-Франківську у грудні 2011 року.

Нардеп «Л», що повинен посісти посаду голови Надвірнянської РДА, повинен бути скромним парламентарем, який працював у Верховній раді півтора року (з березня 2010), якого немає в чому звинуватити за час його діяльності, а точніше бездіяльності на законотворчому поприщі. Можу помилятися у своїй суб’єктивній думці, бо працював ніби  нардеп «Л» постійно на пленарних засіданнях (за результатами реєстру), тільки 6 пропусків з невідомих причин. Чи може картка працювала за нього? Але за півтора року нардеп «Л» з трибуни виступав 5 разів і один раз з місця, не подав самостійно жодного законопроекту, тільки у співавторстві з іншими «регіоналами». Один законопроект, який вніс на розгляд голова комітету з питань науки і освіти Луцький М. у співавторстві з нардепом «Л», заслуговує на особливу увагу. Проект  Закону України "Про загальну середню освіту" (щодо ліквідації навчально-виховних закладів), який лобіювали Луцький М.Г., Самойлик К.С.,  та нардеп «Л» на щастя українських школярів не був  проголосований.

Нардеп «Л», що повинен посісти посаду голови Надвірнянської РДА, за час свого знаходження у Верховній раді повинен бути тихим, не турбувати керівників владних кабінетів проблемами виборців, що і вдавалося йому на протязі всієї своєї каденції. Жодного депутатського запиту нардепом «Л» не було проголошено з парламентської трибуни.

Скромний, тихий нардеп «Л» буде направлений до Надвірняського району головою для підняття національного духу краян, які не дуже полюбляють ПРівців і не готові коритися. Чи це його відправляють на заслання, щоб навчити говорити «Слава Україні»?

Бо попередній голова вже останній рік говорив «Слава Україні» на всіх урочистостях, перед громадою і не гикалося йому.

Та всьому доброму приходить кінець. Старий пішов.

Новий прийде…

Новий піде, прийде інший…

Та прийде кінець і цій «нескінченній» ротації.

Прокинувся після жахливого сну… Зазирнув до Інтернету, але змін у керівництві РДА немає.

Насниться ж таке незрозуміле.


Категорія: Новини | Переглядів: 660 | Додав: sv_nad | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 2
1 ЧОРНИЙ (30.11.2012 12:10) [Матеріал]
Ще цікавим фактом є той, що нардеп "Л" виступав останній раз в сесійній залі ВР України ще 06.09.2011р. Складається враження, що вже протягом більше року жодних актуальних пробелм, зокрема Прикарпаття, не виникало. Вибачте забув, то ж "Життя покращилось ще того року і триває покращення і по день сьогоднішній" :p Слава Нації! :D

2 ЧОРНИЙ (30.11.2012 12:22) [Матеріал]
А в нашому районі під Т-ПР відходи земельну ділянку виділили.
Ласкаво просимо "Л" ;)

P.S. Вистачить захоронити всі Т-ПР відходи.

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук
Наша адреса
м.Надвірна
вул.Чорновола, 8
ТЦ "СТАРИЙ ПОБУТ"
офіс №37 (3-й поверх)

ВО Свобода


Олег Тягнибок


Ми у facebook


Батальйон "СІЧ"

Приєднуйся

Чат
13:07
 
Календар
«  Листопад 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
 
Патріотична поезія

(Ігор Калиниченко)

 
Наша кнопка

Код кнопки:

<A href="//svoboda-vo.at.ua" target="_blank"><img src="//svoboda-vo.at.ua/Logo/Baner_2.gif" border="0" alt="" />


 
Скачати книги

Скачати mp3

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0