Четвер, 02.05.2024, 16:02




Сайт Українських Націоналістів
ГоловнаМій профільВихід
· RSS
Категорії розділу

Новини [1252]
Анонси [39]
Відео [40]
Заяви [31]
Дописи [156]
Звернення [57]
Цей день в історії [51]

Наша газета

Наше радіо

Голос Свободи

Статутні документи

Статут ВО "Свобода"

Програма захисту українців

Національна конституція (проект ВО "Свобода")

Програма ВО "Свобода"

Реклама


Відео онлайн

Сторінки історії

Фотоальбом

Історичні фото

Патріотичні зображення

Фото ВО Свобода

 
Головна » 2010 » Серпень » 23 » В Надвірній з ініціативи «Свободи» проведено народне віче «Захистимо Незалежність»
02:02
В Надвірній з ініціативи «Свободи» проведено народне віче «Захистимо Незалежність»

22 серпня 2010 року, з ініціативи районної організації «Свобода», координаційна рада політичних партій та громадських організацій району провела народне віче «Захистимо Незалежність». Захід відбувся на центральному майдані біля пам’ятника Тарасу Шевченку.

Сьогодні майдан замайорів державними прапорами та різнокольоровими стягами опозиційних політичних партій.

Партії та громадські організації об’єдналися в протистоянні теперішній антиукраїнській владі та на народному віче донесли свою позицію до громади Надвірної.

Адже об’єднаними зусиллями, на теперішньому етапі, потрібно боротися за Україну, за її справжню, не ілюзорну Незалежність. За неї поклали свої життя мільйони українців, які вели  століттями боротьбу з зовнішніми загарбниками. Це були і румуни, і поляки, і австрійці, і мадяри, і німці, і  москвини. Всі вони хотіли  загарбати Україну, українців зробити своїми наймитами та рабами. Пройшов час і всі їхні імперії розвалилися, а Україна є.

І Україна буде.
Тільки сьогодні ворогами України та її Незалежності є яничари, запроданці кремля, п’ята колона Москви. Це вони, прийшовши до влади, не зважають ні на свої попередні обіцянки, ні на настрої в суспільстві, ні, зрештою, на здоровий глузд почали наступ на все українське: на мову і культуру,  історію та свободу слова, на середнього та дрібного підприємця, на український народ.

Назар Ільків, прес-секретар Надвірнянської РО ВО «Свобода», виступаючи перед численною громадою міста зазначив: « В переддень річниці Незалежності України варто згадати не тільки здобутки України, але й те, що ми за ці роки втратили. А втратили ми владу, владу народу, яку захопили проросійський президент, проросійський кабінет міністрів та бутафорна, антиконституційна більшість у Верховній раді. Це вони вирішили зазіхнути  не тільки на нашу територіальну цілісність, а перетворити Україну в Малоросію, на губернію Росії.
Попередні покоління українців здобули для нас Незалежність України. Нам потрібно втримати цей здобуток, захистити його і будувати українську економічно могутню державу.
Саме тому, ВО «Свобода» закликає продовжити боротьбу за нашу Незалежність, за ті ідеї, за які вмирали титани українського патріотичного духу, титани української національно-визвольної боротьби: Симон Петлюра, Євген Коновалець, Роман Шухевич і Степан Бандера. Саме звідси, з Галичини почнеться нова хвиля відродження українського народу, саме звідси піде нове покоління українських патріотів, нове покоління українських націоналістів, яке зробить Україну дійсно Незалежною національно-українською державою».
Народне віче одноголосно прийняло резолюцію, в якому засудило антиукраїнські дії теперішньої влади і закликало надвірнянців гуртуватися навколо національної опозиції.
   

   

   

   

   

Провести люстрацію повинен народ на виборах 31 жовтня 2010 року, не давши мандат довіри тим, хто не заслужив цієї довіри, хто обіцяв і збрехав, хто брав зобовязання і не виконав, хто зараз працює на послаблення держави, хто торгує національними інтересами країни.
Геть їх з влади.
Влада повинна належати українцям, які зроблять Україну справді Незалежною, де буде панувати соціальна та національна справедливість.
Наша боротьба триває, наші  Герої йдуть на боротьбу разом з нами і ми обовязково переможемо.
СЛАВА УКРАЇНІ!
Прес-служба Надвірнянської РО ВО "Свобода"

                                                                                     

П.С.

Від імені комітету РО ВО "Свобода", приношу вибачення за матеріали, що були розміщені на сайті, які образили деяких членів ПКР. Матеріали відкоректовані та видалені.

Заст голови НРО ВО "Свобода" Віктор Мельниченко.

Категорія: Новини | Переглядів: 1530 | Додав: sv_nad | Теги: Надвірна, ВО Свобода, Назар Ільків | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 131 2 »
1 (23.08.2010 17:47) [Матеріал]
З гордістю слухав нашого побратима Назарія Ільківа. Говорив щиро , від душі , від серця . Не по- написаному, як інші. Необхідно більше таких виступів в усіх населених пунктах району, щоб дати можливість людям напередодні місцевих виборів правильноно оцінити теперішні події в Україні. Здивували і розчарували виступи інших учасників віча. Невже не було що сказати бувшому представнику влади від Бют п.Писклинцю , перебіжчику Ноняку, засланому козачку Трачуку з так званого Делятинського куреня(який, до речі, на виборах Президента був Головою ДВК від ПР)?Нехай би почув народ про їхні минулі "подвиги". Адже це вони і їм подібні привели до влади ворожу антидержавну, антиукраїнську владу.
З Божою поміччю ми зможемо здолати всіх (прямих і прихованих) ворогів України. СЛАВА УКРАЇНІ! СМЕРТЬ ВОРОГАМ!

2 (26.08.2010 19:16) [Матеріал]
На превеликий жаль, "Свободу", як політичну партію сприймаютьяк одного з сателітів Партії Регіонів. Тому в цієї партії й рейтинг 3-5 %.
Місцева "Свобода" у проведені віча в повній мірі спрацювала в ролі провокатора. Віче організовувала ПКР, тоді як керівниками "Свободи" спотворено саму ідею.
Назар Ільків класно говорить - бо він один (порівняно з Степиком та Мельниченком) дійсно має навики виступати перед масами.

3 Беркут (28.08.2010 17:05) [Матеріал]
Шановний, це вже стара казочка про те,що Свобода має звязок з партією регіонів (на відміну від тебе пишу з маленької букви, бо пр - це воріг України). Ми давно зламали цей стереотип своїми ділами та справами в Національній опозиції. На відміну від вас лібералів та псевдодемократів, які прогнулися під цю московську банду. На рахунок рейтенгів - побачимо восени. А такого як ти, чекає доля того зрадника із кліпу "МАШИНГВЕРИ".
СЛАВА УКРАЇНІ!

4 (31.08.2010 17:56) [Матеріал]
Я, як нашоукраїнець, визнаю, що ВО Свобода, краще за інших підготувалася до цього мітингу, але ж хлопці, невже ви думаєте що на одній людині, можна побудувати всю передвиборну кампанію. Ви ж крім Ільківа більше нікого не маєте?!

5 Беркут (31.08.2010 21:27) [Матеріал]
Час покаже. Ти "славний" нашоукраїнцю дуже відстав у часі,до мітингу ти і Ільківа не знав. В нас таких людей дуже багато.Скажи де була в той день ваша "славна" медова партія?

6 (05.09.2010 10:19) [Матеріал]
де спростування і вибачення

7 (06.09.2010 09:53) [Матеріал]
Як де? Внизу під матеріалом вибачення. А яке спростування ще має бути? Я хоч не свободівець, але люблю вже по правді. Чого до них чіпляєтесь? Беріть краще з них приклад.

8 (06.09.2010 10:35) [Матеріал]
Там написано,шо для деяких. Хіба існують вийнятки-уважно читайте. Бо не зрозуміло-хто ті окремі

9 (06.09.2010 16:58) [Матеріал]
Ще одне Коментар іде від ПКР чому вибиває №8. Це що у вас чекіська провірка Поставте так як у коментаряхІмя..

10 Свідомий (09.09.2010 08:05) [Матеріал]
Люди, пора вже знати, що імена авторів коментарів будуть лише тоді, коли ці користувачі зареєструються. Так на всіх сайтах.

1-10 11-13
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук
Наша адреса
м.Надвірна
вул.Чорновола, 8
ТЦ "СТАРИЙ ПОБУТ"
офіс №37 (3-й поверх)

ВО Свобода


Олег Тягнибок


Ми у facebook


Батальйон "СІЧ"

Приєднуйся

Чат
16:02
 
Календар
«  Серпень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
 
Патріотична поезія

(Ігор Калиниченко)

 
Наша кнопка

Код кнопки:

<A href="//svoboda-vo.at.ua" target="_blank"><img src="//svoboda-vo.at.ua/Logo/Baner_2.gif" border="0" alt="" />


 
Скачати книги

Скачати mp3

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0