П'ятниця, 03.05.2024, 05:26




Сайт Українських Націоналістів
ГоловнаМій профільВихід
· RSS
Категорії розділу

Новини [1252]
Анонси [39]
Відео [40]
Заяви [31]
Дописи [156]
Звернення [57]
Цей день в історії [51]

Наша газета

Наше радіо

Голос Свободи

Статутні документи

Статут ВО "Свобода"

Програма захисту українців

Національна конституція (проект ВО "Свобода")

Програма ВО "Свобода"

Реклама


Відео онлайн

Сторінки історії

Фотоальбом

Історичні фото

Патріотичні зображення

Фото ВО Свобода

 
Головна » 2013 » Вересень » 29 » В Надвірнянській районній організації проведено перереєстрацію членства та відбулися звітно-виборні збори
12:32
В Надвірнянській районній організації проведено перереєстрацію членства та відбулися звітно-виборні збори



29 вересня 2013 року керуючись наказом голови Всеукраїнського об’єднання «Свобода» та виконуючи вимоги  Статуту партії, в Надвірнянській районній організації проведена перереєстрацію членства та відбулися звітно-виборні збори організації.


    

На зборах були присутні заступник голови обласної організації, голова фракції «Свобода» в обласній раді Василь Попович та член Політради партії, народний депутат України Руслан Зелик.


    


"Комітетом районної організації ВО «Свобода» проведено аналіз діяльності кожного нашого партійця за звітний період, проаналізовано діяльність депутатів сільських, міської, районної рад, проведено внутрішню люстрацію в організації. Ми повинні позбавлятися від непотрібного, а подекуди і згубного для нас баласту політично неактивних і безініціативних осіб", – зазначив голова Надвірнянської районної організації ВО "Свобода"  Михайло Іваночко.

Ще після проведеної виборчої кампанії  2012 року, організація позбулася частини членства, які не витримали випробування та певного психологічного навантаження. Ми без жалю розпрощалися з тими, які певною мірою не виправдали своєї приналежності до націоналістичних лав. Націоналісти повинні бути непохитними та принциповими в підборі кадрів тому, що наше основне завдання – це виконання програмних засад партії «Програми захисту українців!» і тут ряди наших побратимів повинні бути міцними як криця, щоб можна було опертися на побратима, відчути його плече підтримки.


    


Заступник голови обласної організації Василь Попович пояснив сьогоднішню ситуацію з «травлею» нашої патрії: «Свободу» як ідеологічну, принципову, стійку та непохитну силу, виливається маса бруду через газети, телебачення, інтернет. Ціль наших ворогів посіяти  смуту та сумніви не тільки серед виборців, але й між нашим членством. Та ми, розуміючи їхні підлі задуми та не піддаючись на провокації, згуртовуємо наші ряди. Саме тому сьогодні більшість нашого членства, проходячи перереєстрацію, підтвердили свій намір залишатися в рядах борців зі свавіллям сьогоднішнього владного режиму, в рядах націоналістичної партії.»


    


Голова Надвірнянської районної організації ВО «Свобода» Михайло Іваночко прозвітував про проведену роботу  організації за останні два роки, провів глибокий аналіз роботи всіх підрозділів, сільських осередків, депутатських фракцій в районній та міській радах. Очільник поставив завдання та викреслив цілі організації на наступний період, в який ми вже вступили сьогодні – це місцеві вибори та президентська кампанія  2015 року.

За дорученням голови обласної організації Василь Попович вніс на розгляд партійних зборів кандидатуру Михайла Іваночка на голову організації. Збори одноголосно підтримали Михайла та обрали його головою організації на наступний термін.


    



На підсумок роботи зборів виступив член Політради ВО «Свобода» Руслан Зелик. Народний депутат подякував всьому членству організації за плідну та самовіддану працю. «Більшість членства організації я знаю особисто завдяки тому, що вони активно брали участь у виборчій кампанії 2012 року. Якщо ці відсотки підтримки та рейтингу партії ми зможемо зберегти і на наступних виборах до місцевих органів влади, то ми будемо мати і реальний вплив на ситуацію в радах, зможемо реалізовувати ті принципи соціально-національної справедливості, за які бореться щодня кожен з нас на своєму місці. А якщо ми зможемо наростити нашу підтримку серед людей, а така можливість є, тому що тільки наша політична сила стоїть непохитно на своїх ідеологічних принципах, то наступним Президентом України буде націоналіст. Я в цьому переконаний,» -  констатував Руслан Зелик.


    


Збори розглянули ще ряд поточних питань, а голова районної організації Михайло Іваночко подякував присутнім за активну політичну позицію та участь у розбудові організації, а також висловив надію, що після перереєстрації діяльність свободівців на Надвірнянщині стане ще більш системною та дієвою.


Прес-служба Надвірнянської районної організації ВО «Свобода»
Категорія: Новини | Переглядів: 672 | Додав: sv_nad | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук
Наша адреса
м.Надвірна
вул.Чорновола, 8
ТЦ "СТАРИЙ ПОБУТ"
офіс №37 (3-й поверх)

ВО Свобода


Олег Тягнибок


Ми у facebook


Батальйон "СІЧ"

Приєднуйся

Чат
05:26
 
Календар
«  Вересень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
 
Патріотична поезія

(Ігор Калиниченко)

 
Наша кнопка

Код кнопки:

<A href="//svoboda-vo.at.ua" target="_blank"><img src="//svoboda-vo.at.ua/Logo/Baner_2.gif" border="0" alt="" />


 
Скачати книги

Скачати mp3

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0