Неділя, 12.05.2024, 01:42




Сайт Українських Націоналістів
ГоловнаМій профільВихід
· RSS
Категорії розділу

Новини [1252]
Анонси [39]
Відео [40]
Заяви [31]
Дописи [156]
Звернення [57]
Цей день в історії [51]

Наша газета

Наше радіо

Голос Свободи

Статутні документи

Статут ВО "Свобода"

Програма захисту українців

Національна конституція (проект ВО "Свобода")

Програма ВО "Свобода"

Реклама


Відео онлайн

Сторінки історії

Фотоальбом

Історичні фото

Патріотичні зображення

Фото ВО Свобода

 
Головна » 2011 » Липень » 25 » ВО "Свобода": Так звана боротьба з корупцією у виконанні Партії регіонів є звичайним окозамилюванням
07:54
ВО "Свобода": Так звана боротьба з корупцією у виконанні Партії регіонів є звичайним окозамилюванням

"Затримання керівника Держкомісії з регулювання ринків фінансових послуг екс-соціаліста та соратника Петра Симоненка Василя Волги, який отримав посаду за квотою компартії, свідчить: спрут корупції глибоко роз'їв найвищі ешелони влади режиму Януковича. Влада, караючи комуніста, намагається видати це за справжню боротьбу з корупцією. Фактично, суспільство дурять вибірковим правосуддям і покаранням злочинця задля приструнення комуністів і "врівноваження" справи Юлії Тимошенко. В іншому випадку вони би взялися за більш корумповані галузі, в першу чергу – митницю. Про це заявив заступник голови Всеукраїнського об'єднання "Свобода" з політичних питань Андрій Мохник.

Також Андрій Мохник зазначив: "Не дивно, що сьогодні на всіх корупційних схемах сидять комуністи. Адже саме компартійні бонзи започаткували ці схеми ще у часи деградації Совєцького Союзу під час правління Брєжнєва-Щербицького, саме комуністи створювали схеми грабунку державної власності на початках Незалежності України, тому логічно, що і тепер комуністи міцно тримають корупційні потоки. Справа Василя Волги – це лише вершина цього партійно-корупційного монстра.

Звісно, 500 тисяч доларів хабара мали би закінчитися для представника комуністів пожиттєвим терміном, а згідно з програмними положеннями нинішніх комуністів – і смертним вироком. Однак у щирість намірів влади побороти корупцію можна повірити лише тоді, коли боротьба з корупцією дістанеться найбільш корумпованих галузей. Наприклад, митниці, яку, до речі, теж очолює, за дивним збігом обставин, ставленик компартії.

Про рівень корупції на митниці красномовно свідчить хоча б один факт: 5 березня 2011 року працівники ДАІ та депутати Львівської обласної ради затримали на території Львова контрабандний вантаж вартістю близько 1 мільйона євро, який безперешкодно пройшов митний пост у Раві-Руській. При цьому працівники митниці прибули на місце затримання лише за 10 годин після повідомлення про цей факт. І зробили все, щоб приховати масштаби контрабанди. І це – не єдиний приклад, коли великі партії контрабанди безперешкодно потрапляють в Україну. Лише за лютий нинішнього року за посередництва однієї фірми через Рава-Руську митницю ввезено 167 вантажівок з контрабандним товаром.

9 березня 2011 року на сесії Львівської обласної ради депутати ухвалили звернення, в якому вимагали відставки голови Державної митної служби Ігоря Калєтніка.

За даними депутатів-свободівців, лише через один пункт пропуску за півроку було ввезено контрабанди на 5,6 мільярда гривень. При цьому втрати бюджету становлять 1,23 мільярда гривень.

17 травня 2011 року на сесії Львівської обласної ради з ініціативи фракції ВО "Свобода" депутати ухвалили заяву "Про скоєння злочину посадовими особами Державної митної служби України, які завдали збитків державі в особливо великих розмірах", адресовану Президентові України, Прем'єр-міністрові, Голові Служби безпеки та Генеральному прокуророві України. За це рішення проголосували 77 депутатів із 93 зареєстрованих на сесії.

Сьогодні Держмитслужба – це приватна корпорація із заробляння грошей для вузького кола осіб, наближених до керівника цієї структури. Застосування злочинних схем на митниці – це 1000% прибутку.

З часу львівських подій жодних реальних кроків для припинення цих корупційних схем і притягнення до відповідальності так і не зроблено. Зрештою, глобально знищити корупцію можна лише після проведення докорінного очищення влади – люстрації. А до тих пір, поки колишні і нинішні комуністи, кагебісти та агенти Кремля управлятимуть Україною, – жодної реальної боротьби з корупцією не буде".

Прес-служба ВО "Свобода"

Категорія: Новини | Переглядів: 540 | Додав: Націоналіст | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук
Наша адреса
м.Надвірна
вул.Чорновола, 8
ТЦ "СТАРИЙ ПОБУТ"
офіс №37 (3-й поверх)

ВО Свобода


Олег Тягнибок


Ми у facebook


Батальйон "СІЧ"

Приєднуйся

Чат
01:42
 
Календар
«  Липень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
 
Патріотична поезія

(Ігор Калиниченко)

 
Наша кнопка

Код кнопки:

<A href="//svoboda-vo.at.ua" target="_blank"><img src="//svoboda-vo.at.ua/Logo/Baner_2.gif" border="0" alt="" />


 
Скачати книги

Скачати mp3

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0