Неділя, 12.05.2024, 11:18




Сайт Українських Націоналістів
ГоловнаМій профільВихід
· RSS
Категорії розділу

Новини [1252]
Анонси [39]
Відео [40]
Заяви [31]
Дописи [156]
Звернення [57]
Цей день в історії [51]

Наша газета

Наше радіо

Голос Свободи

Статутні документи

Статут ВО "Свобода"

Програма захисту українців

Національна конституція (проект ВО "Свобода")

Програма ВО "Свобода"

Реклама


Відео онлайн

Сторінки історії

Фотоальбом

Історичні фото

Патріотичні зображення

Фото ВО Свобода

 
Головна » 2011 » Липень » 28 » ВО "Свобода": Візит Кіріла зазнав повного краху (ФОТО)
08:51
ВО "Свобода": Візит Кіріла зазнав повного краху (ФОТО)

27 липня 2011 року Київська міська організація Всеукраїнського об'єднання "Свобода" на східцях Українського дому провела акцію проти церковної окупації України. Націоналісти презентували фотовиставку "Сім смертних гріхів московських попів".

Активісти вигукували гасла "Геть московських окупантів! Геть московських холуїв!" "Кіріл –патріарх за сталінсько-гебістським каноном!" "Українське православ'я – проти московського мракобісся!" "За Єдину Помісну Православну Церкву!".

Нагадаємо, що напередодні, 26 липня 2011 року, Київська міська державна адміністрація звернулася до суду з позовом про заборону акції націоналістів. Суд заборонив свободівцям проводити мітинг проти церковної окупації України та фотовиставку "Сім смертних гріхів московських попів" на перехресті вулиць Трьохсвятительської і Костьольної. Тому захід українські націоналісти перенесли на східці "Українського дому", що на Європейській площі.

Заступник голови Всеукраїнського об'єднання "Свобода" Андрій Мохник під час свого виступу заявив: "Насправді Кіріл приїздить в Україну не для того, аби пропагувати тут християнські ідеї, – він приїздить сюди для того, щоби просувати політичну доктрину "русскава міра". Власне, це емісар Кремля, який впроваджує у нас ідеї російського імперіалізму. Бо "русскій мір" – це новітня переформульована доктрина "Третього Риму", "Третього Інтернаціоналу".

Якщо говорити про російську православну церкву, то це – такий собі "другий Газпром", який торгує газом, викачуючи з України гроші. Російська церква торгує в Україні політичними ідеями, теж викачуючи звідси гроші. Якщо би Україна відмовила і одним, і іншим – вовни би не жирували і російська православна церква позбулася би більшості з тих смертних гріхів".

Очільник Київської міської організації Всеукраїнського об'єднання "Свобода" Андрій Іллєнко наголосив: "Сьогодні відбувається акція "Сім смертних гріхів московських попів", покликана показати справжню суть РПЦ, котра є не релігійною, а політичною організацією, а її священики фактично є чиновниками на службі російської держави, що пропагують брутальний російський імперіалізм у вигляді ідеї так званого "русскава міра", де Україні взагалі немає місця.

Кожний смертний гріх можна проілюструвати прикладами з життя сучасної РПЦ. Скажімо, жадібність видно на прикладі годинника Кіріла за 35 тис. євро. або його яхти – і ця людина торочить про "смиренність", про гріховність суспільства споживання, а в цей же час живе як олігарх і "гламурний тусовщик", купаючись у розкоші. А це – лицемірство. Гнів, обжерливість, хтивість, заздрість, лінощі – усе це чудово видно на прикладі РПЦ. Тому наша сьогоднішня акція має викривальний характер.

Слід підкреслити: усі приїзди Кіріла в Україну, не в останню чергу і завдяки активній позиції "Свободи" – є провальними .А зовсім нещодавно, коли він був у Харкові, на зустріч із ним прийшло так мало людей, що прес-служба РПЦ змушена була фото-шопом додавати "масовку" на картинці зустрічі московського візитера з його вірними. Це свідчить про те, що реальної підтримки у російської церкви в Україні немає. А сам Кіріл, очевидно, є політичним банкрутом і невдахою".

Прес-служба ВО "Свобода"

Категорія: Новини | Переглядів: 710 | Додав: Націоналіст | Теги: Крах, україна, візит, приїзд, Кіріл | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук
Наша адреса
м.Надвірна
вул.Чорновола, 8
ТЦ "СТАРИЙ ПОБУТ"
офіс №37 (3-й поверх)

ВО Свобода


Олег Тягнибок


Ми у facebook


Батальйон "СІЧ"

Приєднуйся

Чат
11:18
 
Календар
«  Липень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
 
Патріотична поезія

(Ігор Калиниченко)

 
Наша кнопка

Код кнопки:

<A href="//svoboda-vo.at.ua" target="_blank"><img src="//svoboda-vo.at.ua/Logo/Baner_2.gif" border="0" alt="" />


 
Скачати книги

Скачати mp3

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0