Вівторок, 30.04.2024, 06:41




Сайт Українських Націоналістів
ГоловнаМій профільВихід
· RSS
Категорії розділу

Новини [1252]
Анонси [39]
Відео [40]
Заяви [31]
Дописи [156]
Звернення [57]
Цей день в історії [51]

Наша газета

Наше радіо

Голос Свободи

Статутні документи

Статут ВО "Свобода"

Програма захисту українців

Національна конституція (проект ВО "Свобода")

Програма ВО "Свобода"

Реклама


Відео онлайн

Сторінки історії

Фотоальбом

Історичні фото

Патріотичні зображення

Фото ВО Свобода

 
Головна » 2014 » Січень » 21 » З ініціативи на вимогу фракції ВО «Свобода», Надвірнянська районна рада виганяє РДА з приміщення
22:00
З ініціативи на вимогу фракції ВО «Свобода», Надвірнянська районна рада виганяє РДА з приміщення


21 січня 2014 року на вимогу фракції ВО «Свобода»  Надвірнянська районна рад провела позачергову двадцять четверту сесію.

Свободівці ініціювали проведення позачергової сесії Надвірнянської районної ради, вимагаючи звіту РДА  «Про виконання Програми соціально – економічного та культурного розвитку» та «Про виконання районного бюджету за 2013 рік». Наполягали націоналісти про розгляд питання доцільності продовження договору оренди приміщень, які використовує РДА.

Крім того, з ініціативи фракції ВО «Свобода» до порядку денного додатково було включено ряд питань, які потребували негайного реагування депутатів:

1.     Про суспільно-політичну ситуацію, яка склалася в Україні.

2.     Про звернення районної ради з приводу погроз Міністерства культури України до УГКЦ.

Слід зазначити, що Надвірнянська РДА не була готова звітувати по питаннях «Виконання програми соціально – економічного та культурного розвитку за 2013 рік» та «Про виконання районного бюджету за 2013 рік. Така «неготовність» виконавчої влади викликана тим, що керівництво РДА просто боїться негативної оцінки їхньої роботи та можливості висловлення недовіри керівництву РДА депутатами районної ради. Депутат свободівець, за дорученням фракції ВО «Свобода», Андрій Крицький висунув ультиматум РДА, а саме: «Якщо звіти не будуть представлені РДА по вищезгаданих питаннях на черговій, бюджетній сесії, – фракція ВО «Свободи» не буде голосувати за прийняття бюджету».

Надвірнянська районна рада прийняла рішення «Про суспільно-політичну ситуацію в Україні». За наполяганням депутатів від «Свободи» рада вирішила:

1. Не визнавати та не виконувати на території Надвірнянського району Закони України,  прийняті Верховною Радою України 16.01.2014 року в неконституційний спосіб. 

2. Не визнавати вертикалі виконавчої влади, зокрема діяльності РДА в Надвірнянському районі.

3. Схвалити створення Народної Ради.

4. Підтримати проведення Всеукраїнського референдуму за недовіру і відставку В.Януковича та висловлення недовіри народним депутатам, які голосували за антиконституційні закони.

5. Вимагати від Верховної Ради України відмінити так звані «закони диктатури».

По питанню використання приміщень спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст району, комісія районної ради з питань захисту прав людини, законності та правопорядку, за ініціативою її голови свободівця Івана Гурмака,  запропонувала розірвати договір оренди приміщення з Надвірнянською РДА, що знаходиться за адресою  м-н. Шевченка 33 в м Надвірна. Оскільки приміщення є власністю територіальної громади Надвірнянського району, в такий законний спосіб громада району виразить своє ставлення до представників виконавчої влади на місці в особі Надвірнянської РДА. В ході обговорення було прийнято рішення просто не продовжувати договір оренди приміщення Надвірнянській РДА, термін дії якого закінчується 28.01.2014 року. Дана пропозиція була висловлена фракцією ВО «Свобода» та її підтримали депутати районної ради. Надвірнянські свободівці вже готові допомагати «пакувати валізи» регіоналам, які захопили всі посади керівництва Надвірнянської РДА. Нехай їх «батя» забезпечить приміщенням, а не громада району.

За ініціативою фракції ВО «Свобода» було включено додатково в порядок денний та підтримано рішенням сесії звернення з приводу погроз з боку Міністерства культури України до Української Греко-Католицької Церкви, адресоване + Святославу Шевчуку. Депутати висловили глибоке обурення з приводу погроз припинення діяльності УГКЦ та вимагають відставки уряду Миколи Азарова. Крім того, як стало відомо на сьогоднішній день, лист до Блаженішого +Святослава було підготовлено міністерством культури за нашіптуванням з СБУ. Це безпрецедентне втручання спецслужб в питання свободи совісті та спробою провладних сил повернути країн у до тоталітарно-ГКЧеПіського правління у державі. Звернення про факти, які викликають глибоке обурення всього суспільства, було направлене всім місцевим радам району з проханням його підтримки.

Комісія Надвірнянської районної ради з питань захисту прав людини, законності та правопорядку під головуванням свободівця Івана Гурмака рекомендувала сесії, а сесія підтримала рішення Івано-Франківської обласної ради  та прийняла власне рішення «Про використання прапора ЄС на території Надвірнянського району». Крім того, депутат фракції  ВО «Свобода» Михайло Іваночко запропонував разом із прапором ЄС, поряд з державним стягом  України, вивісити на адміністративних будівлях нашого району революційний, червоно-чорний бандерівський прапор боротьби за українську державу. Рішення було прийнято депутатами одноголосно і буде виконане негайно.

Як не дивно, але в цей важкий, для України, революційний час   депутати Надвірнянської районної ради були досить злагодженими та одностайними. Фракція ВО «Свобода» довела, що необхідність проведення позачергової 24 сесії Надвірнянської районної ради, саме зараз і була конче потрібна.

Сесія не закінчила свою роботу та вирішила провести друге пленарне засідання в м. Києві 22.01.2014 року.

Ціла низка політичних і таких потрібних в даний час для громади району рішень була прийнята, а ті закиди та песимізм, що лунали напередодні, зникли як роса на сонці, як зрештою зникнуть і наші вороги кляті.

Разом і до перемоги!

СЛАВА УКРАЇНІ!

 

Прес-служба Надвірнянської районної організації ВО «Свобода»

Категорія: Новини | Переглядів: 555 | Додав: sv_nad | Рейтинг: 5.0/3
Всього коментарів: 1
1 volodyk (21.01.2014 22:18) [Матеріал]
:p

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук
Наша адреса
м.Надвірна
вул.Чорновола, 8
ТЦ "СТАРИЙ ПОБУТ"
офіс №37 (3-й поверх)

ВО Свобода


Олег Тягнибок


Ми у facebook


Батальйон "СІЧ"

Приєднуйся

Чат
06:41
 
Календар
«  Січень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
 
Патріотична поезія

(Ігор Калиниченко)

 
Наша кнопка

Код кнопки:

<A href="//svoboda-vo.at.ua" target="_blank"><img src="//svoboda-vo.at.ua/Logo/Baner_2.gif" border="0" alt="" />


 
Скачати книги

Скачати mp3

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0