Субота, 20.04.2024, 06:49




Сайт Українських Націоналістів
ГоловнаМій профільВихід
· RSS
Категорії розділу

Новини [1252]
Анонси [39]
Відео [40]
Заяви [31]
Дописи [156]
Звернення [57]
Цей день в історії [51]

Наша газета

Наше радіо

Голос Свободи

Статутні документи

Статут ВО "Свобода"

Програма захисту українців

Національна конституція (проект ВО "Свобода")

Програма ВО "Свобода"

Реклама


Відео онлайн

Сторінки історії

Фотоальбом

Історичні фото

Патріотичні зображення

Фото ВО Свобода

 
Головна » 2015 » Квітень » 29 » За рік у країні з'явився прошарок людей, яким війна зручна та вигідна
21:08
За рік у країні з'явився прошарок людей, яким війна зручна та вигідна

Держава, перекладаючи виконання своїх функцій на інших людей, чомусь вважає, що вони повинні відійти в сторону, коли мова заходить про управління країною.

Українське керівництво живе в паралельній реальності зі своїм народом, продовжуючи традиції своїх попередників і така ситуація може призвести до нового соціального вибуху. 

Якщо держава закликає людину (мобілізує, без оголошеної війни, тобто примушуючи  її силоміць) на неоголошену війну (вони навіть після року не можуть назвати війну війною), дає автомат і два магазини, а все інше дають прості люди, збирають та доставляють волонтери, чому людина, одягнена з ніг до голови цими людьми, повинна служити не цим людям, а державі?

Держава принизливо погоджується на те, щоб її функцію виконали інші люди, а потім нахабно передбачає чомусь, що ці люди відійдуть в сторону, а «воно» буде рулити.

«Українське» керівництво продовжує брати кредити, які ляжуть тягарем на простих українців, в той час, життя верхівки держави гірше не стало. 
Ми повинні або важко працювати вже за наших правнуків, яким доведеться ці борги віддавати, або відбирати у тих, хто встиг нахапати і у кого життя гірше не стало. Вони як і раніше їздять на хороших машинах, їдять в хороших ресторанах, жеруть хорошу їжу, почувають себе нормально. Подивіться, як виглядає президент чи прем’єр. Так вони ж як атлети! Вони як Чак Норріс і Джекі Чан! Одному потрібно бороду відпустити, а іншому і робити нічого не треба  -  Чак Норріс і Джекі Чан. Два борці та боронителі скривдженого люду.

Така ситуація може призвести до нової революції, яка проходитиме не лише на Майдані, а по всій Україні. Третій Майдан, як буде, буде скрізь і одночасно. У кожному райцентрі, біля кожної прокуратури, кожного суду, кожній ментовки, кожного відділення СБУ, кожної райради та сільради. Будуть питати обраних людей, чому вони не виконують свої обов'язки, не борються та не знищують тих, хто краде. Саме ж для цього ми їх обирали!

В Україні вже досить багато людей, які серйозно збагачуються на сьогоднішній війні.

Вже за рік у країні з'явився цілий прошарок людей, яким війна шалено зручна та вигідна.  Тільки подивитися на їхні декларації, це тільки офіційні, і з упевненістю ще припишіть кілька нулів і це буде правда. На війні збагачуються, тому й постійно мусолиться питання про перемир’я замість військової оборони, при цьому забороняючи застосовувати зброю. «Перемир’я»  породжує нові контрабандні схеми поставки товарів та енергоносіїв. При цьому Україна купує в сепаратистів вугілля за гроші, а поставляє «гуманітарні» газ та електроенергію  безкоштовно, нахабно підвищуючи тарифи всередині країни, які непід’ємним тягарем лягають на обіднілих вже до краю українців-рабів, яким ще й приходиться годувати, одягати, озброювати нашу армію, якій приходиться боронити не тільки країну та свої сім’ї, але й своїх рабовласників.

За словами класика: «...Плодами революцій користаються негідники».

Що змінила в нашому житті Революція Гідності?

Рабовласників.

 

Категорія: Новини | Переглядів: 491 | Додав: sv_nad | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук
Наша адреса
м.Надвірна
вул.Чорновола, 8
ТЦ "СТАРИЙ ПОБУТ"
офіс №37 (3-й поверх)

ВО Свобода


Олег Тягнибок


Ми у facebook


Батальйон "СІЧ"

Приєднуйся

Чат
06:49
 
Календар
«  Квітень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930
 
Патріотична поезія

(Ігор Калиниченко)

 
Наша кнопка

Код кнопки:

<A href="//svoboda-vo.at.ua" target="_blank"><img src="//svoboda-vo.at.ua/Logo/Baner_2.gif" border="0" alt="" />


 
Скачати книги

Скачати mp3

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0