П'ятниця, 10.05.2024, 10:12




Сайт Українських Націоналістів
ГоловнаМій профільВихід
· RSS
Категорії розділу

Новини [1252]
Анонси [39]
Відео [40]
Заяви [31]
Дописи [156]
Звернення [57]
Цей день в історії [51]

Наша газета

Наше радіо

Голос Свободи

Статутні документи

Статут ВО "Свобода"

Програма захисту українців

Національна конституція (проект ВО "Свобода")

Програма ВО "Свобода"

Реклама


Відео онлайн

Сторінки історії

Фотоальбом

Історичні фото

Патріотичні зображення

Фото ВО Свобода

 
Головна » 2012 » Квітень » 13 » Заява прес-служби Івано-Франківської обласної організації ВО "Свобода" щодо неприпустимості маніпулятивних соцопитувань
23:14
Заява прес-служби Івано-Франківської обласної організації ВО "Свобода" щодо неприпустимості маніпулятивних соцопитувань


Нещодавно на Івано-Франківщині прихильники та члени Всеукраїнського об'єднання "Свобода" зафіксували факт проведення соціологічних опитувань, де в питальнику, за яку партію виборець готовий проголосувати, у переліку політичних партій не було зазначено провідної опозиційної сили Прикарпаття – ВО "Свобода". Лише на вимогу прихильників націоналістичної сили до опитувального листа в графу "інша партія" вносили Всеукраїнське об'єднання "Свобода".

Результатом таких маніпуляцій стало вкидання у ЗМІ "сенсаційних" результатів цих псевдоопитувань. Примітно, в опитуваннях, що як гриби після дощу зарясніли останнього тижня, неочікувано "покращився вже сьогодні" рейтинг Партії регіонів, її сателітів і так званих "незалежних політичних сил", які відмовляються діяти спільно з об'єднаними опозиційними силами, зосередженими в Комітеті опору диктатурі. У той самий час опитування "констатують" неймовірне "падіння рейтингів" усіх політичних сил-учасниць КОДу.

Звісно, ми не пов'язуємо це брудне явище із нещодавніми допитами соціологів, які провадила Служба безпеки України. Однак якщо раніше похибки соціологів можна було списувати на недосконалі методики опитувань та на відмову більше половини респондентів відповідати на поставлені запитання, то факт невнесення в опитувальник Всеукраїнського об'єднання "Свобода" – провідної опозиційної сили Прикарпаття – свідчить про пряму маніпуляцію свідомістю українців, по суті – соціологічну війну проти "Свободи".

Уже тривалий час кишенькові "незалежні експерти" та вірнопіддані режиму "аналітики" норовлять нав'язати людям чергову небилицю. Мовляв, після разючого успіху "Свободи" на місцевих виборах 2010 року (особливо на заході Україні, де вона сформувала найбільші фракції у низці рад різного рівня) націоналісти, бач, досі не збудували "раю на землі в окремо взятому регіоні"! І манни небесної не дали кожному вже сьогодні! А тому "Свобода" нібито "вкрай розчарувала" українців. І рейтинг її відтак буцімто "падає й падає"…

Тим часом останні дані об'єктивної соціології рішуче спростовують цю шиту білими нитками теорію. Якраз там, де націоналісти здобули вагоме представництво у місцевих радах і через те мали змогу злагоджено й послідовно захищати права громади, рейтинг "Свободи" стійко тримається на найвищих щаблях. Свідчення цьому – дослідження, яке у березні 2012 року провела в Івано-Франківську соціологічна група "Рейтинг". А воно показало, що у Верховній Раді прикарпатці найбільше воліють бачити саме Всеукраїнське об'єднання "Свобода". Отож, за результатами опитування, якби вибори до Верховної Ради України відбулись у березні цього року, перемогу в Івано-Франківську впевнено здобула би "Свобода" – з підтримкою 25,7% виборців. Як бачимо, наперекір усім провокаціям та кампаніям очорнення рейтинг націоналістів за час їхнього керівництва місцевими радами і не думав падати.

Ба більше! Насправді він навіть поступово росте. Нагадаємо, та сама соціологічна група буквально напередодні місцевих виборів у жовтні 2010 року давала тут "Свободі" 22,9% у разі виборів до ВР. А зараз – майже на 3% більше. Також опитування свідчить, що з-поміж місцевих політиків івано-франківська громада найбільше довіряє голові Івано-Франківської обласної ради – лідеру обласної організації ВО "Свобода" Олександрові Сичу. Якби вибори до Верховної Ради України за Івано-Франківським мажоритарним округом відбулися у березні цього року, Олександр Сич здобув би блискучу перемогу – за нього готові голосувати 30,4% тих, хто має намір взяти участь у виборах. Найближчі потенційні претенденти на цей округ відстають від свободівця удвічі. Отож, із підтримкою виборців у "Свободи" все гаразд.

Мета ж побрехеньок, поширюваних під виглядом соціології та під маркою "іменитих соціологів", очевидна – узаконити фальсифікації, які відбуватимуться під час виборів. Запускається гнила і застаріла технологія, що має продемонструвати "непрохідність" націоналістів, дані псевдоопитувань на численних ток-шоу "обґрунтовують" провладні політологи, і вже справа техніки – виборчими махінаціями підігнати результат під отримані "соціологами" цифри. Коло замкнулось, і прорвати його може лише правда, яка свідчить, що на останніх місцевих виборах до обласних рад, навіть без Тернопільської області та Києва, де вибори не відбувалися, "Свобода" набрала 5,9% голосів. З того часу місцеві опитування засвідчують динамічне зростання рейтингу "Свободи" в усіх областях. І цей факт підкріплено результатами довиборів до обласних рад, що відбувалися протягом останнього року по Україні, в яких свободівці набирали не менше 10% чи то на Житомирщині, на Кіровоградщині чи на Харківщині.

Прес-служба Івано-Франківської обласної організації ВО "Свобода" звертається до ЗМІ із закликом незаангажовано та вдумливо ставитися до оприлюднення результатів соціологічних опитувань та не брати участь у маніпуляціях, в яких пресу намагаються використати владні політтехнологи. Ми не апелюємо до соціологів, бо після таких брутальних "соціологічних" махінацій остаточно підірвано довіру до соцопитувань, особливо напередодні виборів.

Звертаємося до всіх, хто вже віддав свої голоси за "Свободу" на виборах, та до тих, хто приєднався до нашої політичної сили нещодавно: знайте – нас, громадян України, які підтримують Програму захисту українців, значно більше, ніж малюють у своїх бланках "соціологи", що перебувають на службі режиму Януковича.

                      Прес-служба Івано-Франківської обласної організації ВО "Свобода"

Категорія: Новини | Переглядів: 609 | Додав: sv_nad | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 2
1 Iron (13.04.2012 20:30) [Матеріал]
Те ж саме роблять і на Закарпатті, в опитуваннях партія Свобода відсутня

2 Iron (13.04.2012 20:43) [Матеріал]
А ось як проходить голосування в мережі

http://kandydat2012.livetoday.org.ua/bagatomandatnyi-okrug/

http://www.facebook.com/questions/3036628000755/?qa_ref=qd

А в опитуванні Мустафи Наєма щодо виборів президента України переміг Олег Тягнибок!

http://blogs.pravda.com.ua/authors/nayem/4f79a3381aa9e/

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук
Наша адреса
м.Надвірна
вул.Чорновола, 8
ТЦ "СТАРИЙ ПОБУТ"
офіс №37 (3-й поверх)

ВО Свобода


Олег Тягнибок


Ми у facebook


Батальйон "СІЧ"

Приєднуйся

Чат
10:12
 
Календар
«  Квітень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
 
Патріотична поезія

(Ігор Калиниченко)

 
Наша кнопка

Код кнопки:

<A href="//svoboda-vo.at.ua" target="_blank"><img src="//svoboda-vo.at.ua/Logo/Baner_2.gif" border="0" alt="" />


 
Скачати книги

Скачати mp3

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0