Четвер, 09.05.2024, 21:57




Сайт Українських Націоналістів
ГоловнаМій профільВихід
· RSS
Категорії розділу

Новини [1252]
Анонси [39]
Відео [40]
Заяви [31]
Дописи [156]
Звернення [57]
Цей день в історії [51]

Наша газета

Наше радіо

Голос Свободи

Статутні документи

Статут ВО "Свобода"

Програма захисту українців

Національна конституція (проект ВО "Свобода")

Програма ВО "Свобода"

Реклама


Відео онлайн

Сторінки історії

Фотоальбом

Історичні фото

Патріотичні зображення

Фото ВО Свобода

 
Головна » 2012 » Червень » 16 » Жителі села Пасічна вимагають ремонту дороги до присілка Бухтівець
02:58
Жителі села Пасічна вимагають ремонту дороги до присілка Бухтівець


14 червня 2012 року жителі присілка Бухтівець Пасічнянської сільської ради Надвірнянського району, після неодноразових звернень до сільського голови та керівництва району, зібралися під приміщенням Пасічнянської сільської ради з вимогою негайного вирішення питання ремонту дороги до присілка Бухтівець. 

Як повідомив учасник протесаної акції свободівець Олексій Типусяк  «Вже роки, як дорога до наших осель в аварійному стані. Гірські дороги потребують особливого ремонту та обслуговування. Натомість вода з гір виливається на дороги, розмиває їх і вириває жахливі ями, після чого проїхати по дорогах неможливо. Труби, що повинні відводити воду від  полотна дороги, вирвані в попередні роки повеневими водами, стоять обабіч дороги.  Сільський голова не приймає жодних мір для підновлення та ремонту дороги».

Доведені до відчаю жителі присілка Бухтівець цього дня мали намір перекрити дорогу та проїзд через село Пасічна, де проходить маршрут вантажівок, що вивозять щебінь з Пасічнянських кар’єрів. Маючи незліченні природні гравійні матеріали на місці, влада неспроможна привести дорогу на Бухтівець до нормального стану. Жителі не вимагають асфальтованих доріг чи євродоріг, які між іншим обіцяли теперішні чиновники рвавшись до владних кабінетів. Вони хочуть нормальної підсипаної грунтової дороги, яка б не зникала після кожного потужнішого дощу.

Пасічнянський сільський голова запевнив селян, що постарається провести ремонт, звернувшись до керівництва району за фінансовою допомогою.

Смішно те, що бюджетоутворююча сільська рада, якою є Пасічнянська, повинна просити кошти у району. Крім того розподілення районного бюджету відбулося цьогоріч так, з Пасічнянської сільської ради провели вилучення коштів у такому об’ємі, що сільській раді Пасічної  не вистачає коштів навіть на захищені статті.

Вислухавши незрозуміле пояснення сільського голови, громада доручила йому виконати ремонт дороги на Бухтівець на протязі двох тижнів.

1 липня 2012 року селяни обіцяли вдатися до радикальніших дій: вони перекриють центральну дорогу в с.Пасічна, а якщо і це не приведе до бажаних результатів селяни погрожують вийти на дорогу в місті Надвірній і тим самим блокувати автомобільний рух на трасі Івано-Франківськ - Яремче.

 Прес-служба Надіврнянської РО ВО «Свобода»

Усвідомлюючи, що голослівні обіцянки та усні балачки не приведуть до бажаних результатів, жителі звернулися до керівництва області та району з письмовим попередженням про свої наміри провести через два тижні пікет, можливо з перкриттям дороги та до депутата обласної ради Василя Поповича з проханням відповідного депутатського реагування.

Василь Попович негайно звернувся до голови ОДА М.Вишиванюка та начальника "Облавтодор" С.Сендерського для відповідного реагування 

              Івано-Франківська обласна рада                      

                                         Попович Василь Борисович

                    депутат обласної ради, депутатська фракція ВО "Свобода"

Голові

Івано-Франківської ОДА

М.Вишиванюку

Начальнику 

Івано-Франківського

«Облавтодору»

С. Сендерському

 ДЕПУТАТСЬКЕ  ЗВЕРНЕННЯ

 До мене, як до депутата обласної ради звернулися жителі села Пасічна Надвірнянського району.

14 червня 2012 року жителі присілка Бухтівець Пасічнянської сільської ради Надвірнянського району після неодноразових звернень до сільського голови та керівництва району зібралися під приміщенням Пасічнянської сільської ради з вимогою негайного вирішення питання ремонту дороги до присілка Бухтівець.

Вже роки, як дорога до їхніх осель в аварійному стані. Гірські дороги потребують особливого ремонту та обслуговування. Натомість вода з гір виливається на дороги, розмиває їх і вириває жахливі ями, після чого проїхати по дорогах неможливо. Труби, що повинні відводити воду від  полотна дороги, вирвало в попередні роки повеневими водами, стоять обабіч дороги.  Сільський голова та керівництво району не приймають жодних мір для підновлення та ремонту дороги.

Доведені до відчаю жителі присілка Бухтівець цього дня мали намір перекрити дорогу та проїзд через село Пасічна, де проходить маршрут вантажівок, що вивозять щебінь з Пасічнянських кар’єрів. Маючи незліченні природні гравійні матеріали на місці влада неспроможна привести дорогу на Бухтівець до нормального стану. Жителі села Пасічна хочуть нормальної підсипаної грунтової дороги, яка б не зникала після кожного потужнішого дощу.

Пасічнянський сільський голова запевнив селян, що постарається провести ремонт, звернувшись до керівництва району за фінансовою допомогою.

Громада, яка зібралася того дня на пікет, доручила сільському голові виконати ремонт дороги на Бухтівець на протязі двох тижнів.

1 липня селяни обіцяли вдатися до радикальніших дій: вони перекриють центральну дорогу в с.Пасічна, а якщо і це не приведе до бажаних результатів селяни погрожують вийти на дорогу в місті Надвірній і тим самим блокувати автомобільний рух на трасі Івано-Франківськ - Яремче.

Селяни готові захищати свої права, вимагати нормального дорожнього сполучення вийшовши на мітинги та пікети. Протестні настрої у них наростають і можуть вилитися у протистояння, коли напруження переросте у пікети, як це було неодноразово по населених пунктах району.

На підтримку жителів села Пасічна, недопущення соціальної напруги та страйкових виступів, приведення дорожнього полотна на присілок Бухтівець до нормативних вимог, прошу негайного реагування державних органів влади, дорожньо-експлуатаційних служб та вжитти заходів щодо відновлення дорожнього полотна та його ремонту.

 депутат 

Івано-Франківської обласної ради                       Василь  Попович  




Категорія: Новини | Переглядів: 1548 | Додав: sv_nad | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук
Наша адреса
м.Надвірна
вул.Чорновола, 8
ТЦ "СТАРИЙ ПОБУТ"
офіс №37 (3-й поверх)

ВО Свобода


Олег Тягнибок


Ми у facebook


Батальйон "СІЧ"

Приєднуйся

Чат
21:57
 
Календар
«  Червень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
 
Патріотична поезія

(Ігор Калиниченко)

 
Наша кнопка

Код кнопки:

<A href="//svoboda-vo.at.ua" target="_blank"><img src="//svoboda-vo.at.ua/Logo/Baner_2.gif" border="0" alt="" />


 
Скачати книги

Скачати mp3

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0