Понеділок, 29.04.2024, 21:21




Сайт Українських Націоналістів
ГоловнаМій профільВихід
· RSS
Категорії розділу

Новини [1252]
Анонси [39]
Відео [40]
Заяви [31]
Дописи [156]
Звернення [57]
Цей день в історії [51]

Наша газета

Наше радіо

Голос Свободи

Статутні документи

Статут ВО "Свобода"

Програма захисту українців

Національна конституція (проект ВО "Свобода")

Програма ВО "Свобода"

Реклама


Відео онлайн

Сторінки історії

Фотоальбом

Історичні фото

Патріотичні зображення

Фото ВО Свобода

 
Головна » 2010 » Червень » 10 » Відкрите "звернення" прес-служби ВО "Свобода" до керівника служби публіцистичних програм телеканалу ICTV
08:01
Відкрите "звернення" прес-служби ВО "Свобода" до керівника служби публіцистичних програм телеканалу ICTV

Шановна пані Оксано! Із приємністю прочитали Ваше інтерв’ю на сайті "Телекритики": "Принципово не дивлюсь ні Шустера, ні Кисельова" http://www.telekritika.ua/media-corp/lyudi/2010-06-06/53453 .

Завдяки Вам ми нарешті розв’язали загадку, яка допікала нас останніми роками. Виявляється, що причина відсутності інформації про діяльність ВО "Свобода" в ефірах провідних телеканалів та, зокрема, Вашого, криється у нашій бездіяльності. Адже на запитання, чому у Вашій студії не видно представників опозиції, Ви щиро, без ухилянь відповіли: "Ми плануємо запрошувати представників різних політсил, вони й раніше у нас всі бували. Хочу сказати, що жодного разу з моменту виборів до мене не зверталися ані прес-служба Тимошенко, ані прес-служба Яценюка, ані Тягнибока. Від представників влади такі пропозиції надходять постійно, а від опозиції – ні. А потім мені кажуть, що нам, буцімто, заборонили їх показувати..."

І дійсно, ми жодного разу офіційно не зверталися до Вас, пані Оксано, із проханням чи пропозицією запросити до Вашої програми лідера Всеукраїнського об’єднання "Свобода" Олега Тягнибока та інших активістів "Свободи". Ми чомусь вважали, що пошук і висвітлення суспільно важливих подій, ознайомлення суспільства з поглядами людей, які користуються суттєвою підтримкою громади, це основа діяльності засобів масової інформації. Після Вашого інтерв’ю розуміємо, що ми помилялись: сплутали Україну зі "здеградованим" Заходом, де ЗМІ без будь-яких звернень доносять до громадськості інформацію про суспільно значимі події, подають її збалансовано і неупереджено.

Із жахом тепер розуміємо, що саме халатність нашої прес-служби є головною причиною того, що Олега Тягнибока роками не запрошують у Вашу студію та не показують на багатьох інших телеканалах.

Як ніколи стало зрозуміло, чому ні те, що ВО "Свобода" показує найкращу динаміку електоральної підтримки впродовж останніх 4 років та трьох загальноукраїнських виборчих кампаній, коли "Свобода" щоразу подвоювала свій результат; ні наші успіхи на дочасних виборах у Тернопільську обласну раду, коли "Свобода" набрала більше, ніж усі парламентські партії разом узяті; ні ріст популярності нашої політичної сили, який відзначають провідні соціологічні служби та політичні експерти, називаючи "Свободу" серед політичних сил, що будуть представлені в наступному складі парламенту; ні участь "Свободи" на вістрі резонансних політичних подій України – усе це не стало приводом запрошувати лідера "Свободи" до Ваших ефірів.

Щиросердо каємося у тому, що не затямили особливостей діяльності партійних прес-служб в умовах української свободи слова, відсутності цензури та рівного доступу до ЗМІ усіх політичних сил та об’єднань. Негайно виправляємо свою, нічим не виправдану, бездіяльність. Привселюдно звертаємось до Вас та Ваших колег із проханням запрошувати Голову ВО "Свобода" Олега Тягнибока у Вашу студію та, принагідно, у студії інших телеканалів, де, як вони запевняють, ще збереглася свобода слова, відсутня політична цензура та немає табу на певних політиків. (Сподіваємося, і ваш колега Андрій Куликов зі "Свободи слова" теж дослухається до нашого сердешного прохання).

Водночас запитуємо, чи маємо ми публічно засудити цинічну діяльність іноземних журналістів в Україні, які без відповідного звернення прес-служби "мають зухвалість" висвітлювати масові акції, які організовує "Свобода", та запрошувати активістів нашої політичної сили до своїх програм? І як реагувати на особливо "нахабну" публікацію чи не найавторитетнішого американського часопису "Foreign Policy", що в червні 2009 року відніс Всеукраїнське об‘єднання "Свобода" до п‘ятірки найбільш динамічних радикальних партій світу (http://www.foreignpolicy.com/story/cms.php?story_id=4940)?

Шановні журналісти! Прийміть наш відкритий лист як офіційне звернення прес-служби ВО "Свобода" про запрошення лідера нашої політичної сили у Ваші інформаційні студії та висвітлювати суспільно значимі події за участі "Свободи" у блоках новин на Ваших каналах.

Ще раз із особливою приємністю мусимо подякувати Вам, пані Оксано, за Вашу цінну підказку нашій прес-службі. Також мусимо поінформувати Вас, що винні у злочинній службовій недбалості представники прес-служби ВО "Свобода" отримали належне стягнення.

Прес-служба ВО "Свобода"

Категорія: Звернення | Переглядів: 799 | Додав: Націоналіст | Теги: ВО Свобода, відкрите звернення, ICTV | Рейтинг: 5.0/3
Всього коментарів: 1
1 Патріот (10.06.2010 08:37) [Матеріал]
Пані Оксана зганьбила себе, продала свою совість і душу ворогові. Що тут скажеш - ГАНЬБА!

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук
Наша адреса
м.Надвірна
вул.Чорновола, 8
ТЦ "СТАРИЙ ПОБУТ"
офіс №37 (3-й поверх)

ВО Свобода


Олег Тягнибок


Ми у facebook


Батальйон "СІЧ"

Приєднуйся

Чат
21:21
 
Календар
«  Червень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
 
Патріотична поезія

(Ігор Калиниченко)

 
Наша кнопка

Код кнопки:

<A href="//svoboda-vo.at.ua" target="_blank"><img src="//svoboda-vo.at.ua/Logo/Baner_2.gif" border="0" alt="" />


 
Скачати книги

Скачати mp3

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0