Четвер, 09.05.2024, 09:38




Сайт Українських Націоналістів
ГоловнаМій профільВихід
· RSS
Категорії розділу

Новини [1252]
Анонси [39]
Відео [40]
Заяви [31]
Дописи [156]
Звернення [57]
Цей день в історії [51]

Наша газета

Наше радіо

Голос Свободи

Статутні документи

Статут ВО "Свобода"

Програма захисту українців

Національна конституція (проект ВО "Свобода")

Програма ВО "Свобода"

Реклама


Відео онлайн

Сторінки історії

Фотоальбом

Історичні фото

Патріотичні зображення

Фото ВО Свобода

 
Головна » 2010 » Грудень » 14 » Жадібність московських попів не має меж! Запопадливості нардепів ПРУ перед тими попами,-- теж
12:04
Жадібність московських попів не має меж! Запопадливості нардепів ПРУ перед тими попами,-- теж

Українська православна церква (Київського патріархату) поширила заяву, в якій повідомляє, що Українська православна церква (Московського патріархату) чинить тиск на Управління ритуальних послуг КМДА з метою усунути священиків УПЦ КП від відправ на київських кладовищах. 

За даними УПЦ КП, начальник управління Олексій Горовий одержав від керівника справами УПЦ МП архієпископа Митрофана (Юрчука) лист, в якому висловлюється стурбованість тим, що священнослужителі УПЦ КП "здійснюють відспіви й поминання" на кладовищах Києва. У листі стверджується, що "всі чини і таїнства, здійснені ними, вважаються недійсними".

За інформацією УПЦ КП, Олексій Горовий наклав на лист архієпископа Митрофана резолюцію "До уваги і використання в роботі" і розіслав її по міських кладовищах.

В УПЦ МП не заперечували: "Нічого нового в цьому листі немає. Ми як казали, що УПЦ КП – неканонічні, а їх таїнства недійсні, так і продовжуємо говорити. По суті, священиків УПЦ КП навіть не можна називати священиками, тому й говорити про порушення прав конфесій не доводиться", – заявив Комерсанту Україна прес-секретар УПЦ МП Василь Анісімов. На його думку, "розкольники з УПЦ КП можуть відспівувати своїх небіжчиків удома або в своїх храмах, а потім привозити їх на кладовища".

Директор релігійно-інформаційної служби України Тарас Антошевський з подивом поставився до листа архієпископа Митрофана: "Йдеться про комунальні кладовища, а не про ті, що належать певним конфесіям, де справді можуть існувати певні обмеження”. На думку пана Антошевського, УПЦ МП таким чином хоче вирішити "свої фінансові питання, намагаючись заволодіти храмами на кладовищах, які завжди були і будуть найбагатшими".

Депутати Верховної ради від Партії регіонів Олександр Єдін і Михайло Зубець пропонують звільнити від податків будівництво найвищого православного собору, яке веде Московський патріархат в Києві.

Із цією метою депутати-"регіонали" пропонують парламенту внести зміни до Податкового кодексу, пише газета "Дело". 

Текст документа депутати хочуть доповнити пунктом про те, що до здачі в експлуатацію кафедрального собору Московського патріархату усі кошти і пожертви, передані на будівництво об'єкта, не підлягають оподаткуванню податком на доходи фізичних осіб.

Законопроект "регіоналів" у разі його прийняття також звільнить від оподаткування ПДВ операції з поставки товарів, послуг і будівельно-монтажних робіт, ввезення на митну територію України товарів (послуг), у тому числі обладнання і матеріалів для будівництва собору.

Не будуть обкладатися ПДВ і операції з надання благодійної допомоги для спорудження храму.

Також на період будівництва собору від оподаткування прибутку будуть звільнені ті підприємства та організації, які спрямують не менше 50% свого прибутку на будівництво об'єкта.

Суми коштів або вартість товарів та виконаних робіт добровільно перераховані платниками податку на прибуток підприємств включаються до складу витрат, що враховуються при розрахунку прибутку таких платників.

Як повідомлялося, депутати Київради виділили 11 млн. гривень на будівництво Свято-Воскресенського кафедрального собору Української православної церкви Московського патріархату (УПЦ МП).

Містобудівна рада, схваливши проект, рекомендувала підняти собор над рівнем сусідніх транспортних розв'язок.

Представники міської влади заявляли, що мають намір підтримувати будівництво, серед іншого, відремонтувавши під'їзні шляхи та інженерні мережі.

УПЦ МП почала будувати найвищий в Європі православний храм Святого Воскресіння висотою 120 м біля станції метро "Либідська" у Києві.

Це комплекс на 22 тис. кв. м, в якому, окрім собору на 5 тис. прихожан, проектувальники заявили резиденцію митрополита, численні офіси, гімназію, духовно-просвітницький центр, готель для паломників, телестудію, конференц-зал на 1 тис. осіб, спорткомплекс і підземний паркінг на 126 місць.


В нашій державі всі рівні. Але попи московські рівніші за всіх.


Категорія: Новини | Переглядів: 672 | Додав: sv_nad | Рейтинг: 1.0/1
Всього коментарів: 3
1 Беркут (15.12.2010 07:36) [Матеріал]
Для цієї сволоти найкращий готель збудуємо в лісах Карпат та Волині. А на Донбасі багато глибоких шахт. УКРАЇНЦІ ПРОКИДАЙТЕСЬ- МОСКОВИТИ НАСТУПАЮТЬ. СЛАВА НАЦІЇ-СМЕРТЬ ВОРОГАМ!

2 (16.12.2010 14:10) [Матеріал]
Слава СССР!
Ну ти й фанатик!!!

3 Беркут (19.12.2010 15:36) [Матеріал]
Ти на себе подивись.Возвеличуєш неїснуючу державу.

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук
Наша адреса
м.Надвірна
вул.Чорновола, 8
ТЦ "СТАРИЙ ПОБУТ"
офіс №37 (3-й поверх)

ВО Свобода


Олег Тягнибок


Ми у facebook


Батальйон "СІЧ"

Приєднуйся

Чат
09:38
 
Календар
«  Грудень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
 
Патріотична поезія

(Ігор Калиниченко)

 
Наша кнопка

Код кнопки:

<A href="//svoboda-vo.at.ua" target="_blank"><img src="//svoboda-vo.at.ua/Logo/Baner_2.gif" border="0" alt="" />


 
Скачати книги

Скачати mp3

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0