Неділя, 28.04.2024, 21:42




Сайт Українських Націоналістів
ГоловнаМій профільВихід
· RSS
Категорії розділу

Новини [1252]
Анонси [39]
Відео [40]
Заяви [31]
Дописи [156]
Звернення [57]
Цей день в історії [51]

Наша газета

Наше радіо

Голос Свободи

Статутні документи

Статут ВО "Свобода"

Програма захисту українців

Національна конституція (проект ВО "Свобода")

Програма ВО "Свобода"

Реклама


Відео онлайн

Сторінки історії

Фотоальбом

Історичні фото

Патріотичні зображення

Фото ВО Свобода

 
Головна » 2012 » Січень » 6 » 5 січня 2012 відбулась десята сесія Надвірнянської районної ради
04:07
5 січня 2012 відбулась десята сесія Надвірнянської районної ради


На початку засідання депутатів прийшли привітати з Різдвом та принесли Віфлеємський вогонь молодь скаутської організації «Пласт». Після цього розпочалась робота в сесійній залі.

Як завжди, самі активні - це депутати фракції ВО «Свобода». Загалом депутати свободівці подали 3 депутатські запити та 5 звернень та заяв.

Зокрема доволі резонансним виявився запит свободівця Михайла Іваночка щодо не цільового використання інтернет–сайту Надвірнянської РДА на користь партії регіонів. Сам голова РДА та лояльні до нього депутати були дуже незадоволені, що свободівці підняли це питання. Адже на сайті висвітлені останні районні збори та обласна конференція регіоналів. Цей запит двічі ставився на голосування. Деякі депутати боязко ховали свої руки. Тільки за другим разом, коли свободівці встали, то всі депутати (за виключенням депутатів від ПР) проголосували за підтримку запиту.

Проголошені були заяви щодо «Недопущення впровадження торгівлі землею сільськогосподарського призначення» та  «Про ліквідацію більшовицьких символів та україно-ненависницьких написів на території району».

Депутати фракції ВО «Свобода» проголосили заяву щодо вироку Юлії Тимошенко. Ми розцінюємо її засудження як показовий сигнал всім політично-активним громадянам щодо реального ставлення влади до інакомислення та опозиції. Тимчасова окупаційна адміністрація Януковича відкрито продемонструвала те, що було зрозуміло давно – процес над Тимошенко вийшов за межі правової площини і має виключно політичний характер. Варто звернути увагу, що саме фракція «Свободи» підняла це питання, а не хто інший.

Свободівець Вячеслав Кащенко оголосив депутатський запит щодо необхідності проведення термінового ремонту дороги на міський цвинтар. Дорожне покриття знаходиться тут в дуже жахливому стані.

Потрібно звернути увагу не те, що згідно регламенту районної ради на запити та звернення надається 30хв. Левову частку цього часу використали саме свободівці, адже наші депутати ставляться до своїх повноважень дуже серйозно та піднімають на сесії болючі та гострі питання району.

Основне питання порядку денного сесії районної ради було обговорення та прийняття бюджету на 2012 рік. На жаль, радикально щось змінити в цьому бюджеті практично не можливо, адже  всі  цифри подаються з Кабміну. За наполяганням голови на шої фракції   Андрія Крицького вдалося переконати депутатів та президію, щоб голови міст, селищ та сіл були присутні і щоб могли захистити подані пропозиції перед фінансович відділом РДА, а також щоб інформація по статтях бюджету була подана їм заздалегідь.

«Такого бюджету як цього року ще не було за 20 років Незалежності»,- говорять депутати–старожили. Медицина, освіта, культура забезпечені фондам заробітної плати тільки на 10-11місяців.  «Це таке покращення життя вже сьогодні?», запитують депутати-свободівці.

З рештою бюджет району на 2012 рік прийняли з надією, що 2013 ріці буде новий склад Верховної ради, де буде потужна фракція Всеукраїнського об’єднання «Свобода», яка зможе дієво впливати на державотворення в Україні. Буде обраний новий уряд, який буде дбати про українців та про Українську державу.

Десяту сесію Надвірнянської районної ради депутати закінчили колядою.

Прес-служба Надвірнянської РО ВО «Свобода»

Категорія: Новини | Переглядів: 957 | Додав: sv_nad | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук
Наша адреса
м.Надвірна
вул.Чорновола, 8
ТЦ "СТАРИЙ ПОБУТ"
офіс №37 (3-й поверх)

ВО Свобода


Олег Тягнибок


Ми у facebook


Батальйон "СІЧ"

Приєднуйся

Чат
21:42
 
Календар
«  Січень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
 
Патріотична поезія

(Ігор Калиниченко)

 
Наша кнопка

Код кнопки:

<A href="//svoboda-vo.at.ua" target="_blank"><img src="//svoboda-vo.at.ua/Logo/Baner_2.gif" border="0" alt="" />


 
Скачати книги

Скачати mp3

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0