П'ятниця, 26.04.2024, 01:37




Сайт Українських Націоналістів
ГоловнаМій профільВихід
· RSS
Категорії розділу

Новини [1252]
Анонси [39]
Відео [40]
Заяви [31]
Дописи [156]
Звернення [57]
Цей день в історії [51]

Наша газета

Наше радіо

Голос Свободи

Статутні документи

Статут ВО "Свобода"

Програма захисту українців

Національна конституція (проект ВО "Свобода")

Програма ВО "Свобода"

Реклама


Відео онлайн

Сторінки історії

Фотоальбом

Історичні фото

Патріотичні зображення

Фото ВО Свобода

 
Головна » Архів новин
« 1 2 ... 119 120 121 122 »

"Резонансні висловлювання самозваного "президента" так званої "Чеченської республіки", ватажка бандформувань і фаворита кремлівського керівництва Рамзана Кадирова, у яких він закликає до знищення Української держави, є черговим проявом україноненависницької зовнішньої політики Російської Федерації. Хамські та зухвалі міркування ісламського екстреміста й мародера, який формально є посадовою особою у федеральній вертикалі російської влади, є не приватною думкою, а публічним заохоченням військової агресії проти нашої держави". Про це кандидат на пост Президента України Олег Тягнибок заявив під час перебування у Дніпропетровську 24 грудня 2009 року.

Олег Тягнибок під час спілкування з журналістами, зокрема, зазначив:

"Заява Кадирова, очевидно, є свідченням намірів Кремля долучити до арсеналу антиукраїнських сил інструмент радикального ісламістського тероризму, яскравим представником якого є путінський намісник н ... Читати далі »

Переглядів: 782 | Додав: Націоналіст | Дата: 25.12.2009 | Коментарі (1)

Католики святкують Різдво 25 грудня, як і усі всі без винятку християни. Щоправда одні святкують народження Христа за юліанським, інші – за григоріанським календарем. Розбіжності календарів спричиняються до різних дат святкувань, але сутність та дух Різдва залишаться не змінною. 

Протягом історії християни східного і західного обрядів, які належали до різних національностей, в Україні обмінювалися своїми звичаями. Деякі так увійшли у наше святкування, що сьогодні католик латинського обряду в Україні не уявляє собі Різдва без куті, і важко уявити Різдво в домівках християн східного обряду без ялинки. Отже найважливішу особливість святкування Різдва католиками латинського обряду в Україні є те , що в порівнянні з католиками інших країн, наші вірні збагачені тією культурною і релігійною спадщиною, яка впродовж віків випрацювана нашим українським народом, разом з християнами різних конфесій, обрядів, національностей. 
Вігілійн ... Читати далі »

Переглядів: 1194 | Додав: Націоналіст | Дата: 25.12.2009 | Коментарі (0)

Досі в Україні слово "націоналіст" позначає два типи людей – власне націоналістів, які будують свою політичну дію на відповідній ідеології, та українофілів-культурників, "націоналізм" яких обмежується симпатією до зовнішніх проявів народницької форми української культури. Розглянемо для початку перший тип - власне націоналізм. 

Націоналізм як політична ідеологія означає вищу цінність нації як вічної кровно-духовної спільноти. Сьогодні український націоналізм постає у формі соціального націоналізму та ставить собі за мету соціальну та національну революцію в Україні, докорінну зміну політичного, економічного, етичного ладу. Соціал-націоналізм вимагає демонтажу ліберального режиму антинаціональної окупації, ліквідації олігархічного капіталізму, знищення етичної системи антинародного егоїзму та декадансу. Натомість соціал-націоналізм збудує націократичний політичний режим, соціально-справедливу та підпорядковану волі н ... Читати далі »

Переглядів: 830 | Додав: Націоналіст | Дата: 25.12.2009 | Коментарі (0)

У медіапросторі України з’явилась інформація, що кандидат на пост Президента України Віктор Ющенко під час перебування у Вінниці висловив готовність до проведення переговорів про "об’єднання демократичних кандидатів на посаду глави держави". При цьому він назвав імена Олега Тягнибока, Арсенія Яценюка та Анатолія Гриценка. 

Коментуючи цю інформацію, голова Івано-Франківської обласної організації, заступник голови ВО "Свобода", довірена особа кандидата на пост Президента України Олега Тягнибока у загальнодержавному виборчому окрузі Олександр Сич заявив: 

"Розцінюємо ці слова як позитивну реакцію Віктора Ющенка на нашу пропозицію зняти свою кандидатуру на користь Олега Тягнибока, що була висловлена мною на прес-конференції в Івано-Франківську 24 листопада цього року. 

Цінуємо такий мужній крок Віктора Ющенка, а також його намагання схилити до підтримки Олега Тягнибока й інших кандидатів – своїх вчорашніх союзників Арсенія Яц ... Читати далі »

Переглядів: 756 | Додав: Націоналіст | Дата: 24.12.2009 | Коментарі (0)

Вячеслав Максимович Чорновіл — відомий український політик, державний діяч, публіцист і журналіст — народився 24 грудня 1937 року (за документами 1 січня 1938 р.) у с. Єрки Звенигородського району (нині Катеринопільський) Черкаської області у родині сільських учителів. Мати Килина Харитонівна (1909—1985) — учителька початкових класів, батько Максим Йосипович (1909—1987) — викладач української мови й літератури. 
У радянські часи сім’я зазнала переслідувань. 1937 року було заарештовано рідного батькового брата Петра, який не повернувся з ув’язнення. 
Вячеслав Чорновіл до школи пішов 1946 року відразу до 2-го класу (читав з чотирирічного віку). 1955 року закінчив Вільхівецьку середню школу із золотою медаллю і того ж року вступив до Київського державного університету ім. Тараса Шевченка на філологічний факультет, а з 2-го курсу перевівся на факультет журналістики. Уже в університеті мав неприємності за свої погляди, з чим по ... Читати далі »

Переглядів: 2893 | Додав: Націоналіст | Дата: 23.12.2009 | Коментарі (0)

21 грудня 2009 року у Чернівцях відбулась прес-конференція за участю заступника голови, члена Політвиконкому Всеукраїнського об’єднання "Свобода", народного артиста України Богдана Бенюка на тему: "Українці за кордоном: проблеми, перспективи та можливості повернення в Україну".

Богдан Бенюк, з притаманними йому оптимізмом та почуттям гумору, поділився з журналістами позицією ВО "Свобода" щодо проблем українців, котрі проживають за межами України, баченням ситуації в країні та позицією "Свободи" стосовно найактуальніших проблем сучасного українського суспільства.

Наводячи численні приклади з життя українців за кордоном, Богдан Бенюк зазначив: "Україна є єдиним прихистком українців. Це треба зрозуміти кожному. Тоді не виникатиме питання, чому ми, українці, ніяк не можемо дати собі раду. Чи сьогоднішня влада переймається питаннями, що спонукає українців їхати за кордон і залишатися там, як можна втримати талановиту молодь, ... Читати далі »

Переглядів: 863 | Додав: Націоналіст | Дата: 22.12.2009 | Коментарі (0)

Вже не перший рік на день Святого Миколая Ланчинська «Свобода» проводить акцію «Святий Миколай для кожної дитини».

Минулого року свободівці обдарували дітей Ланчинської ЗОШ. Цього року святий Миколай від Свободи завітав і в дитячий садочок «Ромашка». Діточки отримали подарунки: солодкі ласощі та увагу справжнього Миколая. Радістю горіли ці безтурботні дитячі оченята. Вдячність висловили і батьки діточок, які постійно відчувають турботу місцевих свободівців.

sv_nad | Дата: 20.12.2009 | Коментарі (1)


Народився Миколай у Малій Азії в місті Патарі у ІІІ столітті до Різдва Христового у заможній та побожній родині. З дитинства не цурався знедолених та скривджених, а ставши дорослим, обрав священицьку путь. З часом він стає архієпископом у місті Міри у Лікії. 

Отримавши після смерти батьків спадок, він роздав його бідним та нужденним. Саме тому ще за життя його почали називати «батьком сиріт, вдів та знедолених». Він постійно чим міг обдаровував багатодітні родини, бідних та хворих. 

Про його щедрість ходили навіть легенди. Своїм милосердям Миколай заслужив винагороду Бога — благодать творіння чудес, а люди нарекли Чудотворцем. 

Упокоївся Святий Миколай 6 грудня 345 року. 

Після смерти його було визнано святим. У 1087 році мощі його було перенесено у місто Бар, що в Італії. І коло мощей одразу почали діятися великі чудеса і тому його стали називати великим чудотворцем. Чуда були якраз головною причино ... Читати далі »

Переглядів: 1911 | Додав: Націоналіст | Дата: 18.12.2009 | Коментарі (0)

Протягом останніх тижнів Прикарпаттям гастролює Івано-Франківський поетичний театр. Практично щодня молоді актори дарують своє мистецтво мешканцям різних міст і сіл. Цей тур відбувається на підтримку кандидата на пост Президента України Олега Тягнибока. До уваги глядачів представлено художньо-публіцистичну виставу "Доля", в якій відображено життя і творчість великого українського "Кобзаря" Тараса Шевченка. Сценарій та постановку вистави виконала заслужений працівник культури України Надія Грицан.

Поетичний театр складається, переважно, з молодих акторів, які ще продовжують навчання в Інституті мистецтв Прикарпатського національного університету. Попри свій молодий вік їхня гра настільки заворожує глядачів, що всі вистави завершуються численними бурхливими оваціями. Декорації і, звичайно ж, мистецтво виконавців надзвичайно точно передають не лише зовнішній, а й багатогранний внутрішній світ геніального Шевченка. Це дозволяє протяго ... Читати далі »

Переглядів: 789 | Додав: Націоналіст | Дата: 18.12.2009 | Коментарі (0)

"Свободівський" проект Конституції випливає з найглибших українських традицій і має за мету радикально оздоровити державу і суспільство, зробити народ співтворцем своєї долі, а владу – зрозумілою, прозорою, ефективною". Про це 16 грудня 2009 року, під час конференції щодо змін до Конституції, організованої Центром "Молода дипломатія", заявив довірена особа кандидата на пост Президента України Олега Тягнибока Андрій Холявка.

"Згідно з нашим проектом Конституції, Україна – унітарна президентська республіка, - зазначив Андрій Холявка. - Президент очолює державу і керує виконавчою гілкою влади. Таким чином антагонізм між Президентом і прем’єром зрубуємо в корені. Президент очолює уряд, призначає і звільняє міністрів, несе відповідальність за їхню роботу. Також Президент призначає і звільняє генерального прокурора і всіх прокурорів нижчого рівня. За прокуратурою залишається функція нагляду за виконанням законів і Конституції. Такої с ... Читати далі »

Переглядів: 802 | Додав: Націоналіст | Дата: 17.12.2009 | Коментарі (0)

"Уже тепер питання міграції – це, без сумніву, питання виживання українців, як нації. За роки Незалежності за кордон у пошуках найнеобхідніших засобів для виживання виїхали близько 7 мільйонів працездатних українців. На їхнє місце вже в'їхали щонайменше 6,8 мільйонів чужинців (за даними звіту генерального секретаря ООН 2007 року). За даними Світового банку Україна посідає четверте місце в світі за кількістю прийнятих мігрантів! На наших очах чиниться докорінна зміна етнічної структури населення держави. Це діється на тлі важкої демографічної кризи – мінус 6 мільйонів населення за неповні два десятиліття! Як це ще можна назвати, як не планомірним витісненням корінного народу зі своєї рідної землі" - про це 16 грудня 2009 року заявив кандидат на пост Президента України, лідер Всеукраїнського об'єднання "Свобода" Олег Тягнибок під час зустрічі з мешканцями Сумщини.

Зокрема, Олег Тягнибок зазначив: "Питання міграції не ... Читати далі »

Переглядів: 723 | Додав: Націоналіст | Дата: 17.12.2009 | Коментарі (0)

Віддати голос за "менше зло" – означає зрадити себе і вибрати того, хто повсякчас безкарно зраджуватиме тих, хто підтримав його. Натомість голос, відданий подібному до себе, – це дорога правди й утвердження себе. Життя – це вибір, щоб пізнати себе, і через політичну подібність або відмінність зокрема. Про це під час виступу на багатотисячному віче "Воля нації проти сваволі кланів" заявила член Політради ВО "Свобода" Ірина Фаріон.

"Не існує в природі вибору між більшою чи меншою любов’ю, між своєю і чужою дитиною, матір’ю чи батьком. Нема напів дня чи напів ночі – а є 24 години доби. Все у цьому світі має свої абсолютні виміри. А тим більше політична зрада. Ми або живі, або мертві. Натомість тактика меншого зла весь час пропонує напів правду, напів зраду, напів любов, напів відповідальність, напів життя – звідси здеморалізовано всю країну. Пропонований вибі ... Читати далі »

Переглядів: 743 | Додав: Націоналіст | Дата: 15.12.2009 | Коментарі (0)

"Представники влади повинні нести персональну відповідальність за те, що вони зробили з країною. Відповідальність політичну – за зруйновані надії та відповідальність кримінальну – за вчинені злочини". Про це кандидат на пост Президента України Олег Тягнибок заявив під час перебування на Івано-Франківщині 13 грудня 2009 року.

Олег Тягнибок на зустрічі з мешканцями Прикарпаття зокрема зазначив:

"У 2004 році українці вийшли на Майдан на знак протесту проти масових фальсифікацій на виборах. Ми повстали, щоб нарешті зламати ситуацію, коли живемо "на нашій – не своїй землі". Ми піднялися проти намагання Кремля нав’язати Україні свою маріонетку та посадити її в крісло президента. Кожен, хто вийшов на вулиці, щоб захистити своє майбутнє, став на боротьбу з усім тим, що носило назву "кучмізм".

Минуло п’ять років і Україна знову стоїть перед загрозою фальсифікації виборів. Для цього об’єдналися ті, хто фальсифік ... Читати далі »

Переглядів: 768 | Додав: Націоналіст | Дата: 15.12.2009 | Коментарі (0)

13 грудня 2009 року в селі Білі Ослави Надвірнянського району відбулось освячення відреставрованого пам'ятника родині Поварчуків та воякам УПА, які загинули за волю України.

Величний пам’ятник учасникам визвольних змагань українського народу за свою Волю постав ще у 1992 році на обійсті Поварчуків за кошти родини. Дев’ятеро братів та сестер Поварчуків загинули в криївках та боях з радянськими загарбниками, в тюрмах та на засланні. На гранітній плиті увіковічено імена й інших білоославських патріотів, які віддали життя у боротьбі за відновлення Української держави.

Пам'ятник відреставровано з ініціативи кількох місцевих родин: Струк, Поварчук та Левицькі. Всі вони належать до Білоославського осередку ВО "Свобода", який очолює Юрій Поварчук. В освяченні монументу взяли участь члени Надвірнянської районної організації ВО "Свобода", громада села Білі Ослави, місцев ... Читати далі »

Переглядів: 984 | Додав: Націоналіст | Дата: 14.12.2009 | Коментарі (0)

"Влада робить усе, щоб перетворити Україну на країну жменьки багатіїв та мільйонів жебраків. Головною метою Всеукраїнського об’єднання "Свобода" є побудова могутньої Української Держави на засадах соціальної й національної справедливості". Про це кандидат на пост Президента України, голова Всеукраїнського об'єднання "Свобода" Олег Тягнибок заявив 9 грудня 2009 року на зустрічі з мешканцями Житомира.


Зокрема, Олег Тягнибок зазначив:

"Україна насправді не є бідною, адже лише упродовж вісімнадцяти років вона зуміла "вигодувати" таких олігархів, які фігурують у рейтингах найбагатших людей Європи! Однак, разючий соціальний розрив між кількома багатіями, вихідцями з псевдоеліти, та мільйонами простих українців, свідчить про мародерську політику влади щодо української нації.

Погляньмо лише на результати кризи, спровокованої бездарною політикою владоможців. Увесь тягар цієї кризи пере ... Читати далі »
Переглядів: 686 | Додав: Націоналіст | Дата: 10.12.2009 | Коментарі (0)

Надвірнянська СВОБОДА
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук
Наша адреса
м.Надвірна
вул.Чорновола, 8
ТЦ "СТАРИЙ ПОБУТ"
офіс №37 (3-й поверх)

ВО Свобода


Олег Тягнибок


Ми у facebook


Батальйон "СІЧ"

Приєднуйся

Чат
01:37
 
Календар
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
 
Патріотична поезія

(Ігор Калиниченко)

 
Наша кнопка

Код кнопки:

<A href="//svoboda-vo.at.ua" target="_blank"><img src="//svoboda-vo.at.ua/Logo/Baner_2.gif" border="0" alt="" />


 
Скачати книги

Скачати mp3

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0