Четвер, 09.05.2024, 14:51




Сайт Українських Націоналістів
ГоловнаМій профільВихід
· RSS
Категорії розділу

Новини [1252]
Анонси [39]
Відео [40]
Заяви [31]
Дописи [156]
Звернення [57]
Цей день в історії [51]

Наша газета

Наше радіо

Голос Свободи

Статутні документи

Статут ВО "Свобода"

Програма захисту українців

Національна конституція (проект ВО "Свобода")

Програма ВО "Свобода"

Реклама


Відео онлайн

Сторінки історії

Фотоальбом

Історичні фото

Патріотичні зображення

Фото ВО Свобода

 
Головна » 2012 » Липень » 11 » Андрій Мохник: ""Інтер" на службі у репресивної машини режиму Януковича"
09:54
Андрій Мохник: ""Інтер" на службі у репресивної машини режиму Януковича"

"Як стало відомо із засобів масової інформації, у середу, 11 липня 2012 року, на телеканалі "Інтер" вийде програма "Про життя" з маніпулятивною темою "Наказ вижити" (http://dusia.telekritika.ua/kurilka/18492). "Наказ", як виявляється, стосується бійців "Беркута", які намагалися розігнати мирну акцію протесту проти українофобського мовного закону Ківалова-Калєснічєнка. Свободівців теж попередньо запрошували на запис цієї програми, але потім запрошення скасували, очевидно, щоби не дати націоналістам зламати сценарій, написаний у владних кабінетах" – заявив заступник голови Всеукраїнського об'єднання "Свобода" Андрій Мохник.

Андрій Мохник зазначив: "Саме тому глядачі не почують у програмі жодного слова про те, що саме під Українським Домом робив "Беркут" у кількості, що значно переважала кількість протестувальників; хто віддав "Беркуту" злочинний наказ напасти на організовану відповідно до Конституції акцію протесту та застосувати проти мирних мітингувальників спецзасоби – кийки і сльозогінний газ; скільки громадян постраждало внаслідок брутальних дій "Беркута". Найменші згадки про це, як свідчать учасники програми, буде вирізано, "аби не було політики" (http://blogs.pravda.com.ua/authors/slavinska/4ffae944a70bb/).

Натомість, у найгірших традиціях совєцького агітпропу, всупереч фактам, канал "Інтер" цією програмою втовкмачуватиме в голови українців, що під час акції протесту під Українським Домом проти українофобського закону Ківалова-Каліснічєка озброєний до зубів спецпідрозділ міліції "Беркут" був "брутально побитий озвірілими протестувальниками". На підтвердження цього, під мантру "ми відправляємо наших дітей захищати країну" покажуть батьків "постраждалих" "беркутівців", наголошуючи на тому, як ці "діти" "страждають".

Інтерівські маніпулятори промовчать про те, що саме ці "правоохоронці" виконують найбрутальніші накази режиму Януковича, що саме ці "постраждалі", перевдягнені в цивільне, брали активну участь у побитті мирних демонстрантів, які протестували проти знищення Андріївського узвозу фірмою Ахметова (http://gazeta.ua/blog/5258/pravda-pro-karalni-zagoni-vladi).

Мета цієї інформаційної диверсії телеканалу "Інтер" очевидна – дискредитувати акції протесту проти режиму Януковича та підготувати в суспільстві ґрунт для політичних репресій щодо українців, які протестували проти українофобського закону Ківалова-Каліснічєнка про мову. Це ще раз засвідчує, що телеканал "Інтер", який належить Першому віце-прем'єр-міністру України В. Хорошковському, перебуває на службі у репресивної машини режиму Януковича. Без сумніву, "розслідування" кримінальних справ, які відкрила прокуратура за фактом "порушення громадського порядку під час протесту під Українським Домом, опір працівникам міліції та завдання їм тілесних ушкоджень під час виконання ними службових обов'язків" супроводжуватиметься маніпулятивним відеорядом з програми московського шоумена А.Малахова "Про життя".

Фабрикування таких програм є наслідком окупації українського інформаційного простору, лише з тією різницею, що за часів Кучми Медведчук розсилав "темники" з Банкової, а сьогодні це роблять безпосередньо з Кремля".

Довідка: 9 липня 2012 року представники МВС вдерлися до квартири, у якій прописаний член Київської міської організації Всеукраїнського об'єднання "Свобода" Андрій Іскра. Оскільки в помешканні не було ані свободівця, ані його рідних, міліціянти згодом по телефону погрожували матері свободівця.

Зі слів представників ВМС, міліція отримала завдання допитати в якості підозрюваних усіх, хто брав участь у "мовних" протестах у Києві.

Також у прокуратуру викликали на допит громадського активіста Дмитра Резніченка, який як громадянин виступив на захист української мови біля Українського Дому та намагався захистити жінок і літніх людей від побиття з боку працівників спецпідрозділу "Беркут".

Детальніше тут: http://www.svoboda.org.ua/diyalnist/novyny/031303/.

Прес-служба ВО "Свобода"

Категорія: Новини | Переглядів: 657 | Додав: Націоналіст | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Copyright MyCorp © 2024
Форма входу
Логін:
Пароль:
Пошук
Наша адреса
м.Надвірна
вул.Чорновола, 8
ТЦ "СТАРИЙ ПОБУТ"
офіс №37 (3-й поверх)

ВО Свобода


Олег Тягнибок


Ми у facebook


Батальйон "СІЧ"

Приєднуйся

Чат
14:51
 
Календар
«  Липень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
 
Патріотична поезія

(Ігор Калиниченко)

 
Наша кнопка

Код кнопки:

<A href="//svoboda-vo.at.ua" target="_blank"><img src="//svoboda-vo.at.ua/Logo/Baner_2.gif" border="0" alt="" />


 
Скачати книги

Скачати mp3

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0